Tinerii din Marea Britanie

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns J.D. spune:

Despreccopii, Dailymail este un ziar care instiga impotriva saracilor, imigrantilor, minoritatilor, inventeaza stiri senzationale si este de partea bogatilor mereu, cum ar fi actualul guvern. Si asta nu o spun eu, ci englezii. Sotul meu este englez, avem prieteni englezi si nimeni nu se bazeaza pe ce ceea ce scrie Dailymail. Este ca si cum te/ai baza pe ziarul Click de exemplu pt a/ti forma o opinie. Transformarea unor lucuri ordinare in senzational este specialitatea acestui tip de fituica.
Recomand Guardian care este destul de nepartinitor. Dar fiecare are gusturile lui.

Finn Constantine 15.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

conceptul de Huligans a aparut in Marea Britanie. Unii refuleaza (bun cuvant ai gasit Rufus), batandu-se pe stadioane (asta am vazut si in UK, in Ro, si in Belgia acum ceva ani au murit cativa intr-un conflict pe un stadion la un meci de fotbal), altii batandu-se pe strazi (am vazut si in Ro, inca nu in Belgia, dar la cati romani si tigani sunt, nu voi rata asa ceva), altii beau pana nu mai ajung singuri acasa : vad si in poze, vazui in bareclona, vazui in Moldova prin santuri, in Bucuresti mai rar decat in Moldova copilariei, dar mai sunt cazuri nenumarate, etc. In Bucuresti numai 2 travestiti vazui, desi aici in poze abunda tipi cu haine de dama; in Barcelona insa erau o gramada de homo/lesbi ce isi scoteau trasatura asta in evidenta.

Cred ca singura oripilata ar fi mamaia mea, care acolo la tara, fiind ultima casa din sat, nu are parte de asa orgii.

A, cine a citit carti despre trecutul Romei, sau a Greciei, nu cred ca se mira. Pt ca aveau si ei receptiile lor: bautura si mancat pana vomitau, si apoi sa o ia de la capat, era si acolo; ba si sex cu sora/sau de acelasi sex era iar normal. Latura murdara a omului iese pe undeva. Unii beau pana nu mai pot, eu mananc dulciuri pana o sa fac diabet, altii barfesc si mor de grija cu*ului altora, altii se dedau la droguri, iar in zona araba scot pusca (eu suspectez acolo tensiunea acumulata din frustrarile sexuale, si ca un aflux de prostituate/blonde aduse din libertinajul european le-ar tempera testosteronul nervos).

Deci ma deranjeaza pozele, dar nu ma mira.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Letitia1 spune:

Foarte multor britanici le este frica sa nu moara in spitale. Si foarte multi nu scapa de ceea ce le este frica. Informatii se gasesc pe net. Diagnotice puse aiurea / tatal vitreg al sotului meu a avut diagnostic gresit si a murit de cancer/ doctori care nu/si dau interesul, asistente medicale care nici macar nu vorbesc engleza, etc. Situatia in UK este nasoala. Mult mai nasoala decat se vede dinafara.

Da, e naspa rau, ma gindesc sa "emigrez" in Romania. Aviz celor ce se gindesc sa vina in UK: nu veniti ca muriti de cancer!

Eu nu stiu de ce se generalizeaza asa. Tinerii beau in orice tara. De unde stiti ca cei pozati erau get beget englezi? Nu le iau apararea deloc, dar sa fim seriosi, ce in Rusia nu se bea, de exemplu? Si iaca nu s-a mai gasit nici un fotograf polonez sa-i fotografieze cu vodca-n mina.

Desprecopii, DM este un ziar de birfe, nicidecum unul serios care sa merite sa fie subiect de discutii pe orice forum serios.

Mergi la inceput

olim said: Spuneam ca pe vremea mea, si chiar si in comunism, nu am vazut orgiile care le vad acum cand ma duc acasa in localitatea mea, si vorbim de tineri abia trecuti de 14 ani, ba uneori si la 11 ani in coma alcoolica

mai olim, daca tu nu ai vazut nu inseamna ca nu existau. I rest my case.

Mergi la inceput

Letitia nu stiu unde traiesti tu, dar cand familia ta are probleme nu/ti mai arde de ras. Nu mi se pare deloc amuzant faptul ca un parinte moare din cauza unui diagnostic gresit. Ai putea fi mai umana. Si cred ca uiti cate probleme intampina majoritatea romanilor in UK.

Finn Constantine 15.10.2009 si 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voljena spune:

unu la mana: tineretul pozat de polonez e mai mult galez as zice, ca omu' la cardiff a surprins fazele

doi la mana: sa-si spuna si baba din experientele ei romanesti, englezesti si de pe alte teritorii... incep cu cele mai recente ca astea ma ard - fiica-mea are 20 de ani si de la 12 ii tot explic ca binge drinking nu e sanatos, inteligent, elegant, etc... mi s-a taiat si mie respiratia de cateva ori la vederea pozelor de pe la iesirile ei cu gasca, apoi am vazut poze trase la indigo la cel putin inca o suta din cei 600 de prieteni ai ei pe cartea meclei ... parca acum abia incepe sa-i iasa din sistem si s-a mai potolit un pic, dar asta fac mai cu totii, abia asteapta weekend-ul, fetele se aduna la cate una acasa sa se gateasca de iesit in oras la ce numesc ele 'cluburi' (pt mine sunt niste discoteci amarate) si incep sa bea devreme ca e mai ieftin cumparat la pravalie decat la bar... asa ca ele ies deja pe 2 carari in oras de multe ori o incurajez sa le adune pe la mine ca macar bag ceva consistent de mancare in ele sa absoarba din alcool (mamele englezoaice nu se agita, pe la altii rontaie niste cartofi prajiti la punga si cateva alune)...

io studenta am fost la bucuresti pe vremea comunistilor cand se inchideau stabilimentele la 10 seara dar asta nu ne impiedica sa tragem chiolhanuri pe la casele noastre si prin camine, dar pot sa numar pe degete de cate ori s-a intamplat sa dea la boboci vreun baiat, ca de fete nici nu putea fi vorba... imi amintesc ca s-a vorbit 6 luni despre un grec care a reusit sa intre in coma alcoolica intr-o noapte in camin la grozavesti...

am mai poposit si 4 ani in suedia si 1 in norvegia... tari vestite in ale consumului de alcool... pe acolo am mai vazut picati prin santuri dar nu asa de multi...

in alta ordine de idei: absolut de acord cu J.D. in privinta situatiei din UK in general: a devenit cat se poate de naspa (un declin rapid si abrupt in ultimii ani mai ales cand compar cu situatia pe care am gasit-o io acum 17 ani).

io nu inteleg cum se descurca oamenii care nu au asigurare medicala privata?! in momentul asta am mari probleme cu lombara, in ultimele 4 saptamini am stat tintuita in pat 2, am fost la urgenta unde nu au vrut sa-mi faca macar o radiografie, singura lor grija fiind ca as vrea sa ma internez in jegosul lor de spital, ma tot intrebau daca are cine ma ajuta acasa ... au diagnosticat o intindere musculara dupa 3 intrebari care eliminau necesitatea unei interventii chirurgicale pe loc, dar in rest - Dumnezeu cu mila... am fost la medicul de familie care fara sa ma atinga, fara sa-mi puna o intrebare, doar dupa o descriere facuta de mine in 30 de secunde a decis ca am hernie de disc si mi-a recomandat calmante timp de 6 saptamani ... marele meu noroc este ca m-am orientat acum cativa ani cand am sesizat ca se impute treaba rau si mi-am facut asigurare medicala privata care ma costa o mana si-un picior dar pe care ma rezolv de fiecare data (in 2 saptamani am consultatie cu un chirurg ortoped din top 10 pe care l-am ales io, daca as fi vrut sa vad pe cineva mai devreme puteam alege unul mai putin solicitat), tot pe asigurarea privata mi-am rezolvat la orl-ist si o sinuzita facuta in ianuarie care n-a cedat la prima tura de antibiotic si la care medicul de familie n-a fost in stare sa-mi prescrie un antibiotic mai nou ca in afara de penicilina si tetraciclina habar nu a avut, mi-a facut orl-istul si tomografie la sinusuri , dai un ban da stii ca face! tot pe asigurare privata m-am dus si la ginecolog in martie ca ma pocnise hipermenoreea si dupa 6 saptamani doctorita de familie nu stia decat sa ma puna pe progesteron; am intrebat ce alte optiuni am si a zis ca atat sa nu mai zic de implant in inima pt migrene acum 5 ani pe care asigurarea de stat mi l-ar fi oferit (poate) numai daca faceam infarct sau atac cerebral (ma rog, daca supravietuiam)

concluzia este ca deja incerc sa ma orientez incotro s-o directionez pe fiica-mea ca aici sunt doar asa niste vagi ramasite ale gloriosului imperiu si sa imbin utilul cu placutul ma gandesc ca undeva la soare mi-ar prinde bine la pensie sunt numai ochi la sugestiile voastre

Mergi la inceput

Faptul ca unii emigranti romani traiesc prost, nu inseamna ca in UK se traieste prost, faptul ca dintr-un bar in care intra 100 de persoane, 10 ies in patru labe nu inseamna ca toti cei din bar sint niste alcolici.

Daca cineva ar sta si ar fotografia iesirea dintr-un "club" din Romania pe la 2 noaptea, ce credeti ca ar poza? Tineri cu carti de Harry Potter in brate, schimbind impresii despre ultimele capitole? Doar e bar frate, lumea merge acolo sa bea. Ca unii ies in 4 labe, asta nu inseamna ca TOTI ies in 4 labe.

Exemplele date de unele persoane sint total irelevante. Subiectul deschis este irelevant, no wonder dat fiind ca are la baza un ziar de scandal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

ia cautati pe youtube "Spring break USA", sa vedeti ce se intampla si acolo.
As putea sa bag mana in foc (nu de tot) ca asemenea poze pot fi facute in orice tara din lume.

**Fur is for petting***
http://www.facebook.com/#!/adoptiicaini
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput

Letitia pt tine totul este irelevant. Pt mine relevant este ca trebuia sa fie cineva impotriva curentului si cineva care are lispuri multe incat sa faca haz de moartea unui om. Si nu este vorba de imigrantii romani care o duc prost ci de majoritatea cetatenilor britanici carora nivelul de trai a scazut.

Finn Constantine 15.10.2009 si 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Englezii sunt renumiti ca se imbata in Spania si sunt galagiosi de numa-numa. Germanii sunt renumiti pentru petrecerile pline de alcool din Ungaria si Mallorca. Scandinavii vin in Germania cu scopul declarat fie sa se imbete fie sa isi incarce sacosele cu bautura. Rusoaicele baga orice barbat sub masa la competitiile de alcool. Cam astea sunt generalizarile cunoscute mie .

Pe vremea studentiti mele se bea suficient. Mai mult prin camine, ca in baruri nu ne permiteam noi amaritii... Iar singurul revelion facut cu colegii in liceu s-a incheiat cu toti baietii beti crita pe rind pe rind (la 16 ani).

Alcoolul e un mod de teribilism si asta nu de ieri de azi si nu apartine numai unei tari sau alteia. E o problema care va ramine si eu nu vad nici o diferenta intre cineva care se imabat acasa si unul care se imbata pe strada, doar o diferenta de inhibitie. SI doar ca patul si baia sunt mai aproape.

Problema nu e ca se imbata in public. Problema e ca intr-o societate care ofera atitea variante de petrecere a timpului liber, de refulat, tinerii aleg in continuare alcoolul si asta in cantitati masive.

Mergi la inceput