Nasterea la Arcadia - Iasi (20)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Foarte frumoasa povestea ta, Iulia

Eu am o intrebare, daca ceri medicatie pentru durere la cezariana, te taxeaza in plus?

Lena - 38+

AMR un pic

Mergi la inceput

Crysacry, sa stii ca mesajele tale apar mai tarziu pentru ca sunt moderate.
Eu nu imi aduc aminte cand si ce ai scris, poate tot asa au aparut mai tarziu, dar nici nu ma bazez pe memoria mea .

Iti urez bun venit la noi .

Poti sa postezi inca 5 mesaje ca sa ai 10, dupa 10 nu mai esti moderata. Sa ne spui cine e doctorul tau despre tine, despre bebelus.

La faza cu cezariana nu stiu sa raspund, le asteptam pe mamici

Lena - 38+

AMR un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa27 spune:

Iulia, trebuia sa nasc in aceeasi perioada cu tine numai ca la mine tot timpul a fost o problema cu nu stiam exact cate saptamani am...pt ca nu imi aduceam aminte ultima data a ciclului si nici nu mi gaseam prima ecografie... Saptamana trecuta cand am fost mi a spus ca am 37 de saptamani implinite si m a programat la cezariana pe 7 octombrie. Atunci as avea 39 de saptamani si cateva zile. Sper sa rezist pana atunci......

Iti multumesc sa ne ai impartasit si noua din experienta ta. Pe mine personal chiar ma ajuta sa stiu cum a fost pt ca o sa nasc tot prin cezariana si tot cu rahi. Daca iti mai aduci aminte de ceva ce ti a scapat...si consideri ca ar trebui sa stim...te rog posteaza.
Si as mai vrea sa stiu cu alaptatul cum a fost...pt ca si eu mi as dori f tare sa pot alapta...
Multumesc mult!!!! Multa sanatate tie si la bebe. Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DadaIna spune:

Neata fetelor!
oiyoy eu am 1 pompa Philips Avent electrica care are si parte manuala mi s-a stricat dupa 1 luna de folosire, trebuie sa o duc la reparat.A desfacut-o sotul meu si e rupta membrana, e ca o foita asa ca o rotita care memoreaza miscarile.Deci nu da banii degeaba pe ea.Timpul de scoatere a laptelui e dublu fata de pompa manuala.Nici nu stiu de ce costa atatia bani ca nu merita nici 100 ron.In schimb cea manuala de la Philips merge brici, la utilizare intensa.Nici macar accesoriile nu au trebuit schimbate(valve, etc) si e folosita non stop de aproape 5 luni.
Eu recomand Philips Avent manuala.Acum am 2 pompe manuale cu care imi fac treaba simultan.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Lisa, despre alaptat. Medicii recomanda la noi o pauza de cateva ore pana la alaptat. Daca faci rahi cu anestezic: bupivacaina sa stii ca ala nu se secreta in lapte decat in cantitati nesemnificative si , cum bebe papa f putin in prima zi se poate alapta in prima ora, oricand( probabil e de asteptat intai sa te coase)
In orice alta varianata nu e necesar nici 4 ore pana la alaptat pentru ca e f putin laptic. Singura situatie in care mama nu poate alapta este pentru ca nu e constienta ( e adormita de medicamente)

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 35+ cu Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa27 spune:

Ionela, multumesc frumos pt raspuns. M-am mai linistit...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyyelas spune:

buna fetelor....
am revenit si eu dupa o mare absenta...acum din amintiri va spun pe scurt:DARIUTA noastra scumpa s-a nascut pe 14.09 la ora 11:20 avand 3,170 g si 51 cm.
referitor la cezariana pot sa spun ca sunt super multumita!!!multumesc din suflet ca am nimerit o echipa de nota 20 in frunte cu d-nul dr.Tutuianu si d-na dr. Cacicovschi!!!
printesa mea la externare avea 3.050 g ,iar la cantar la 8 zile avea 3,420g!!

DANIELA 37+

Mergi la inceput

Felicitari Danyyelas !!!

Bine ai venit bebe Daria !!!

Asteptam poze

Lena - 38+

AMR un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crysacry spune:

Multumesc Lena pentru ideea cu postarea celor 5 mesaje.Asa o sa fac.
Presupun ca in legatura cu alaptarea nu e o regula.Probabil fiecare face cum vrea.

Oiyoy (sau fetele care nu sunt din Iasi si li s-a rupt apa acasa) daca citesti mesajul si esti draguta...cum ai facut fata drumului de la Roman pana la Iasi?Cu dureri mari sau vreun pericol pentru bebe?Eu sunt din Botosani si nu stiu daca e cazul sa merg mai repede in Iasi sa fiu aproape de spital in caz de...Multumesc.

36+

Mergi la inceput

Aplicatii IPhone utile pentru mamici: http://alexiaignat.wordpress.com/2011/09/22/10-tips-tricks-pentru-parinti/

Primele 3 mi se par super , la cat de uituca sunt eu

Lena - 38+

AMR un pic

Mergi la inceput