Nasterea la Arcadia - Iasi (20)
Raspunsuri - Pagina 10
oiyoy spune:
DadaIna multumesc ca mi-ai raspuns inca o data.azi am dat comanda, maine sper sa mi-o confirme si sa ajunga cat mai repede sapt viitoare.
crysacry in cazul meu a fost cam asa:travaliul a inceput duminica dimineata la ora 6 dimi cand m-am trezit cu dureri puternice de spate(niste dureri 'taioase') pe parcursul zilei contractiile au fost neregulate dar din ce in ce mai dureroase (fapt pt care nu am reusit sa dorm sau macar sa ma odihnesc la amiaza).seara in jur de ora 22 contractiile dureroase au devenit regulate la 10 min.am tinut-o asa pana pe la 2-3 cand se succedeau la 7 min.atunci am hotarat sa sunam medicul care ne-a indrumat sa plecam spre iasi in momentul in care contractiile aveau sa se repete la 5 min.Lucrul acesta s-a intamplat la scurt timp dupa tel asa ca la ora 4 am plekat spre iasi.mi-am luat pernute de suport in masina si nici nu mi-am dat seama cand am ajuns la iasi la ora 5.pe drum contractiile reveneau la 3-4 min.(am putut sa le cronometrez cu ajutorul unei aplicatii de pe tel, pe care mi-a instalat-o iubi meu)cand am ajuns la spital ne-a intampinat o asistenta ne-a dus sus.medicul mi-a facut control si a constatat ca aveam dilatatie 4-5.dupa aceea am mers in rezerva, clisma, acomodare, la ora 6 iar control, la ora 7 iar control in sala de nasteri, la 8 medicul a rupt membranele(nu doare)....iar la 10 a parut Claudia prin cezariana
ziua in trafic drumul dura 1h30min maxim din roman pana la spital.noi plecand noaptea nu prea era trafic si vremea a fost buna.
http://www.facebook.com/#!/media/set/?set=a.194872657247130.49384.100001731918897&type=1
claumarcoci spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danyyelas buna fetelor.... am revenit si eu dupa o mare absenta...acum din amintiri va spun pe scurt:DARIUTA noastra scumpa s-a nascut pe 14.09 la ora 11:20 avand 3,170 g si 51 cm. referitor la cezariana pot sa spun ca sunt super multumita!!!multumesc din suflet ca am nimerit o echipa de nota 20 in frunte cu d-nul dr.Tutuianu si d-na dr. Cacicovschi!!! printesa mea la externare avea 3.050 g ,iar la cantar la 8 zile avea 3,420g!! DANIELA 37+ |
Daniela felicitari, un bebe sanatos si papacios
De stiam te vizitam, eu pe 15 m-am externat
In ce rezerva ai stat?? Eu la 314.
Claudia David Andrei 12 sept 2011
claumarcoci spune:
citat din mesajul lui LenaC Foarte frumoasa povestea ta, Iulia Eu am o intrebare, daca ceri medicatie pentru durere la cezariana, te taxeaza in plus? Lena - 38+ AMR un pic |
Lena, pe mine nu m-au taxat... sa vedem ce mai zic alte mamici.
Claudia David Andrei 12 sept 2011
crysacry spune:
Oiyoy multumesc pentru raspunsul tau atat de detaliat Stiu ca nasterea difera de persoana la persoana, dar sincer m-am mai linistit.La ce mi-ai povestit tu am timp berechet sa ajung de la Botosani la Iasi
Eu continui cu intrebarile mele.Cand aveti timp...va astept
Merita facut screening-ul metabolic (cel la 500 de lei) la bebic?Am inteles ca ei iti propun si ecografia de sold si screening-ul auditiv, dar de la voi stiu ca astea sunt bine de facut pe la 3,4 saptamani(sper sa nu gresesc) pe care sigur o sa le facem si noi, dar cu cel metabolic care e si cel mai scump...nu stiu ce sa fac...
36+
oiyoy spune:
nu cred ca taxeaza in plus pt analgezice pt ca fac parte din tratamentul acordat in urma operatiei ca si anestezia(nu platesti in plus pt ea).nici eu n-am platit mai mult
http://www.facebook.com/#!/media/set/?set=a.194872657247130.49384.100001731918897&type=1
oiyoy spune:
screening-ul metabolic, asa cum zicea si Ionela in alt capitol, cuprinde analize pt niste boli pe care bebeii au probabilitate scazuta de a le face daaaar poti sa te interesezi la ei ce anume cuprinde si decideti impreuna (tu si sotul) daca e de facut. despre cel auditiv fetele parca ziceau ca nu prea e relevant cel facut la nastere si ca se cere repetarea lui pe la 2-3 luni(sper sa fi tinut bine minte).cat despre eco la sold...noua ne-a prins bine ca am facut-o pt ca au fost unele incertitudini legate de piciorusul stang al fetei, insa in cele din urma, multumim lui Dumnezeu, totul e bine!
oana.irina spune:
Buna dimineata!
Ionela, te rog spune-mi, ca eu nu mai gasesc si nici nu am timp sa caut, ce antitermic sa folosesc pentru febra de la vaccin? Astazi merg sa facem vaccinul si sunt cam panicata.
Intrebarea nu e numai pt Ionela, dar ea mi-a raspuns data trecuta ca nu e bine sa ii dau paracetamol.
madline82 spune:
citat din mesajul lui oana.irina Buna dimineata! Ionela, te rog spune-mi, ca eu nu mai gasesc si nici nu am timp sa caut, ce antitermic sa folosesc pentru febra de la vaccin? Astazi merg sa facem vaccinul si sunt cam panicata. Intrebarea nu e numai pt Ionela, dar ea mi-a raspuns data trecuta ca nu e bine sa ii dau paracetamol. Mamica Mariei Antonia - nascuta la 22.07.2011 |
Oana, din cate tin eu minte, ca si eu am intrebat-o pe Ionela ea zicea sa dau Ibuprofen pt febra.Pup, va fi bine, nu va face febra! Think positive!!
Mamica de Estela , 24.mai 2011
ionelamaria spune:
citat din mesajul lui oana.irina Buna dimineata! Ionela, te rog spune-mi, ca eu nu mai gasesc si nici nu am timp sa caut, ce antitermic sa folosesc pentru febra de la vaccin? Astazi merg sa facem vaccinul si sunt cam panicata. Intrebarea nu e numai pt Ionela, dar ea mi-a raspuns data trecuta ca nu e bine sa ii dau paracetamol. Mamica Mariei Antonia - nascuta la 22.07.2011 |
Nurofen 2.5ml
Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 35+ cu Tudor
oana.irina spune:
Multumesc fetelor!
Nu vreau sa va sacai, dar nurofenul este si supozitor, sau de care? Bine, ca pot intreba si farmacista... Sunt foarte stresata. Si fetita este plangacioasa de dmineata, uf imi inchipui cum va fi dupa.