Nasterea la Arcadia - Iasi (20)
Raspunsuri - Pagina 11
ionelamaria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oana.irina Multumesc fetelor! Nu vreau sa va sacai, dar nurofenul este si supozitor, sau de care? Bine, ca pot intreba si farmacista... Sunt foarte stresata. Si fetita este plangacioasa de dmineata, uf imi inchipui cum va fi dupa. Mamica Mariei Antonia - nascuta la 22.07.2011 |
Supozitorul e numai pt copii peste 2 ani la nurofen. Numai sirop au pt bebei mici.
Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 35+ cu Tudor
LenaC spune:
Neata fetelor
Oana, tinem pumnii sa fie vaccinul rapid si cat mai putin dureros
Am si eu o intrebare.
Dupa ce se naste bebe pana ii cade buricutul se da cu spirt si baneocin pudra... parca asa citisem. Am cumparat Baneocin pudra, dar scrie k e pt copii dupa 2 ani... Oare mai este si altul, si am luat eu gresit?
Lena - 38+
AMR un pic
DadaIna spune:
Va salut fetelor!Am venit si noi de la vaccin mai inainte si spre mirarea mea a fost tare cuminte gauta.Nu a zis nici car, nici mar, chiar radea.Data trecuta la 2 luni jumate a plans mititica.Acum am pus-o in leganut si a si adormit.Nu i-am mai dat nimic de febra de data asta.Speram sa fie totul ok.
Lena tot cu pudra din aia am dat si eu si nu a patit nimic gazuta.
claumarcoci spune:
Buna ziua dragi mamici si burtici
Ieri am facut si noi prima plimbare, astazi deja suntem marisori, facem 2 saptamani si mergem la controlul la pediatru.
Sper sa fie numai vesti bune cu bebe mic.
Intrebare ptr mamici cu cezariana, cate zile ati avut acea scurgere ros-rozie???
Oana tinem pumnii pentru printesa si sa treceti cu bine de vaccin.
Bebelosul meu cred ca a facut cunostinta cu colicii, sper sa plece repede....si cand suge are un fosait oare de la ce?? am mai cautat pe net si cica ar fi de la anumite alimente, de mucusori l-am curatat, nu are nimic sau asa cred eu:D, oare sa-i pun aspiratorul??(mi-e frica sincera sa fiu) dar nu mai e mult pana diseara la control.
Va urez o saptamana frumoasa, bebei papaciosi si cuminti si pupam burticile
Claudia David Andrei 12 sept 2011
gravidacori spune:
ce veste buna DADA, si noi suntem maine programate la vaccinul de 4 luni..sper sa fie si a amea asa cumintica si sa fie totul ok ca eu iar stau stres..desi la 2 luni a plans f putin pt ca in primul rand nu-i place sa fie 'imobilizata', si apoi cele 2 intepaturi...dar pana la masina a calmat-o tati si apoi somn.
loredanar spune:
citat din mesajul lui madline82 Referitor la kg, Cori si Lore, ca tot ati adus in discutie, sa vedeti ce imi zice acu 2 zile sotul, nu stiu cum s ao iau, ca pe un compliment sau nu, cica daca toto sunt asa grasuta sa mai fac acuam un copil si gata..vai de mine, deci tre sa ma apuc sa slabesc cumva ca am incurcat-o.Mi-am facut abonament la pilates si am de gand sa merge de 4 ori ep sapt:)) |
of kilele astea...
mada eu te vad o femeie frumoasa, imi pare ca te subestimezi. bineinteles, fiecare om are o greutate la care se simte bine in pielea lui si cand nu e acolo ii sta piticul pe creier.
ca sa va simtiti mai bine fetelor in privinta kilogramelor: eu la 1,69 cm aveam 67 kg cand am ramas insarcinata, la nastere avea 89 kg ... 89,da! am iesit din maternitate cu 82 si acum am 77. as prefera sa ajung la 63-64 aia e greutatea la care ma simt eu bine in pielea mea, dar cred ca va trebui sa incep sa cred in zane ca sa indeplineasca dorinta asta prea curand.
danyyelas spune:
citat din mesajul lui claumarcoci Buna ziua dragi mamici si burtici Ieri am facut si noi prima plimbare, astazi deja suntem marisori, facem 2 saptamani si mergem la controlul la pediatru. Sper sa fie numai vesti bune cu bebe mic. Intrebare ptr mamici cu cezariana, cate zile ati avut acea scurgere ros-rozie??? Oana tinem pumnii pentru printesa si sa treceti cu bine de vaccin. Bebelosul meu cred ca a facut cunostinta cu colicii, sper sa plece repede....si cand suge are un fosait oare de la ce?? am mai cautat pe net si cica ar fi de la anumite alimente, de mucusori l-am curatat, nu are nimic sau asa cred eu:D, oare sa-i pun aspiratorul??(mi-e frica sincera sa fiu) dar nu mai e mult pana diseara la control. Va urez o saptamana frumoasa, bebei papaciosi si cuminti si pupam burticile Claudia David Andrei 12 sept 2011 |
draga mea...noi am stat la 311!!!!!
DEOCAMDATA E TOTUL OK....
DANIELA 37+
madline82 spune:
lore, multam de compliment,
Oana, iti tienm pumnii cu vaccinul.Contrar a ceea ce se aude pritre mamcii ai voie sa iesi cu bebe dupa vaccin afara, la plimbare.
Danyelas, bien ai revenit, chiar ne toto gandeam al tine, stati cumva in pacurari?
Claudia, e posibil acel fornait sa se auda din gat, asa ca un horcait, e de al laptic ramas pe acolo.Daca asta e o sa treaca cam intr-o luna gajaitul asta, cel putin asa a fost la bebe mea.
Mamica de Estela , 24.mai 2011
danyyelas spune:
Danyelas, bien ai revenit, chiar ne toto gandeam al tine, stati cumva in pacurari? |
da,draga mea...am stat in Pacurari,acum insa m-am mutat la sot....
?????ne cunoastem????
DANIELA 37+
madline82 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui danyyelas
da,draga mea...am stat in Pacurari,acum insa m-am mutat la sot.... ?????ne cunoastem???? DANIELA 37+ |
Am fost saptamana trecut prin pacurari si am vazut miercuri, un taxi din care a coborat un cuplu cu un nou-nascut, o fetita si tatal tinea in mana mapa de la Arcadia si m-am gandit ca poate sunteti voi:)
Mamica de Estela , 24.mai 2011