Nasterea la Arcadia - Iasi (20)
Raspunsuri - Pagina 22
LenaC spune:
Lore, felicitari !!!
Povestea ta imi da incredere . Pacat ca acum trebuie sa dai 1000 ron ca sa asiste si tatal. Dar ma gandeam ca pana urcam sus la blocul operator poate sa stea cu noi tati, nu?
Lena - 38+
AMR un pic
madline82 spune:
Oiyoy, la 20 sapt este un puseu f important, puseul din sapt 19-20 , care dureaza mai mult ca cele de pana acuma, poti citi despre el pe gmail , a postat Elena la Pusee.
Si Estela mea e in plin puseu, e f disperant, ea care nu se trezea decat o data pe noapte, acuma mi se trezezte din 2 in 2 ore, am avut si nopti cand se trezea din ora in ora, sunt terminata, nu stiu ce ma faceam ziua fara bona!
Mamica de Estela , 24.mai 2011
LenaC spune:
Neata
Off Topic
Stie cineva vreo firma de surfilat covoare in Iasi? Preferabil in apropiere Siraj, zona Nicolina Cug
Lena - 38+
AMR 10 zile
madline82 spune:
Neata fetelor, am fost si noi azi dim la vaccin, totul a fost ok, nu mi-a plans deloc, ba chiar era senina si gangurea, asa ce ma bucur!
cam slaba activitatea pe azi..
madline82 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui LenaC Neata Off Topic Stie cineva vreo firma de surfilat covoare in Iasi? Preferabil in apropiere Siraj, zona Nicolina Cug Lena - 38+ AMR 10 zile |
Eu stiu una, dar e inspre baza 3, Mocheta se cheama
LenaC spune:
Madline, felicitari pentru vaccin. Estela e tare cumintica
Madline, mersic pentru sugestie, daca nu gasim mai aproape mergem acolo .
Lena - 38+
AMR un pic
claumarcoci spune:
Salutare si de la noi
Ce putina activitate
Mada ma bucur ca totul a decurs bine.
Reciteam astazi puseele si cred ca bebele meu de aproape 3 sapt se regaseste in primul puseu deja. Ieri a fost prima data cand a adormit la san, iar astazi pana la ora asta e a adormit de 3 ori la san. Nu ca nu m-as bucura ca adoarme, dar mi se pare neobisnuit.Seara ne luptam cu colici, plange saracutul, ii dau espumisan, ii pun cald pe burtica, stam piele pe piele, apa de ploaie tot, asta in cazul nostru.Nici macar baita nu-l face sa adoarma, insa criza ii trece, radeam aseara cu sotul ca ar fi bine sa-i punem de pe acum colacelul la gat si sa-l lasam in cada asa nu mai plange. E fan apa si masaj.
Si incep sa cred ca asta cu ce mananci face bebe colici e un mit.. eu de 3 sapt am acelasi meniu, nu am introdus nici un aliment si uite avem colici.
Cam atat de la noi, daca tot doarme ma duc sa mai fac una alta prin casa.
Pupicei la burtici si mamici .
Claudia David Andrei 12 sept 2011
claumarcoci spune:
Era sa uit, mai am 2 intrebari
- la arcadia la eco de sold ce medic imi recomandati
- ptr citirea rezultatelor la screening metabolic ce trebuie sa fac?? mergem la pediatru sau...habar nu am
Multumesc
Claudia David Andrei 12 sept 2011
danyyelas spune:
buna dragele mele!e tot mai greu sa mai stau la pc cum stateam candva...gaza mea vrea sa stau numai cu ea!!!pusee la printesa mea????aseara am avut noapte alba cu sotul...a papat la 10:30 si apoi a inceput show-ul...a marait pana pe la 2!!!!stateam amandoi ba cu biberonul cu Alinan,ba ii schimbam pampersul,ba ii cantam...acum ne pregatim pentru show-ul de diseara...acum doarme ca un ingeras de parca nu s-ar fi intamplat nimik aseara!!!!
Mamica unei printese Daria Patricia:14.09.2011-ora 11:20.
danyyelas spune:
ahhh...as avea o rugaminte!!!
puteti sa-mi spuneti care ar fi pasii pentru depunerea actelor pt.indemnizatia de crestere a copilului si pt.alocatia de stat...se apropie acus data si as vrea sa stiu din timp cam ce trebuie sa fac.
multumesc!
Mamica unei printese Daria Patricia:14.09.2011-ora 11:20.