Nasterea la Arcadia - Iasi (20)
Raspunsuri - Pagina 23
ionelamaria spune:
Fac cap nou
Ajutor cu datele noi, va rog!
Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 35+ cu Tudor
danyyelas spune:
ok...nu uita sa ne treci si pe noi la mamici!!!
Mamica unei printese Daria Patricia:14.09.2011-ora 11:20.
danyyelas spune:
Daria Patricia, 14.09.2011 ,3170 g, 51 cm, cezariana, Dr. Cacicovschi
Mamica unei printese Daria Patricia:14.09.2011-ora 11:20.
alinuta84 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui loredanar salut am venit de la controlul de la 40 zile dupa nastere. epiziotomia e vindecata, avem deci verde la sport si la clatite cum le zice mada . mi-a prescris Cerazette dar nu o sa iau. mi-a fost frica mereu de efectele adverse ale anticoncetionalelor. poate mai tarziu... cel mai important lucru pe care voiam sa il mentionez este ca pe drumul de intoarce de la control ma gandeam cu zambetul pe buze cat sunt de norocoasa ca nasterea a fost pentru mine o experienta atat de placuta (ma prefac ca am uitat durerea din momentul in care a cusut epiziotomia...). nu m-am ales cu nici un fel de trauma psihica asa cum am auzit a avea unele femei. ma gandesc cu placere la acele momente. ce a contribuit la acest lucru in cazul meu: - faptul ca am nascut natural - DR CACICOVSCHI! nu stiu daca doar mie mi se pare dar femeia asta transmite energie pozitiva, empatie. e grozava ca om si ca medic. nu este plictisita de meseria ei si nici de pacienti - lucru mare !!! m-a facut sa ma simt grozav si la nastere si acum. REGRET ca nu mi-a urmarit si sarcina tot ea. - prezenta sotului in sala de nasteri - conditiile bune de la Arcadia (curatenie, dotari, personal, confort) sunt extrem de recunoscatoare petru tot, dar mai ales pt faptul ca am nascut un copil sanatos. Lori fericita mamica de MARA ( 20.08.2011 ora 14:25 ! ) |
Loredana pentru ca sotul tau a stat cu tine in sala de nasteri ai platit 1000 RON??..acum asta e o conditie majora pe care cei de la Arcadia o impun sotilor..la sf.capitolului trecut ti-am scris un mesaj...din greseala l-am postat acolo fara sa-mi dau seama ca se deskisese un cap.nou.....zi frumoasa