Nasterea la Arcadia - Iasi (20)
Raspunsuri - Pagina 20
madline82 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iulia_iulia IONELA ,MADLINE poate exista puseu de crestere la bebei de 9 zile ?asnoapte bebe al meu s-a trezit la 2 ore ,bine ca nu a mai stat asa mult la san ,sugea doar 10-15 min dupa care adormea si nu reuseam sa-l trezesc cu nici un chip sa vedeti ce mi s-a mai intamplat asnoapte ,cand bebe incepea sa scanceasca de foame m-am trezit cu tricoul umed ,curgea lapte asa fara sa faca bebe nik .si acum m-am trezit cu tricoul umed ,trebuie sa fac ceva special in legatura cu asta ? si in legatura cu buricul ,i-a cazut acum 2 zile dar eu tot am mai dat cu spirt si baneocin si indoi pampersul ,ar fi cazul sa ma opresc ? |
Iulia din cate stiu eu nu este puseu la 9 zile, poate bebe voia sa te simta mai aproape, sau ii era fomita, fata mea uneori se scula si din ora in ora noaptea.Legat de sanii care curg e perfect normal sa se inatmpel asta la inceput, se secreta mai mult lapte decat poate bebe sa suga, si e bine sa folosesti tampoane de sani, iti da Lena un pont despre tampoane ieftine si bune.O sa se regelze lactatia in timp,de regula dupa 2 luni. Dupa ce cade buricutul, toaleta se face exact ca inainte de a cadea, curatat cu spirt si baneocin, pana nu mai exista secretii, noi am facut toaleta pana la o luna, pana a fost curat buricutul si nu a mai fost necesar. Sa nu te sperii daca vei gasi uneori urme de sange inchegat, e normal, nu e de la faptul ca ai insistat tu prea mutl la toaleta.Pampersul poti sa il pui peste buric de-acuma.
Claudia, nu iti recomand Pedlife, pt ca e lugubru in interior, unde se face ecografia, miroase a fum groaznic,si mi se pare si jegos, sincer.Noi am fost la 3 luni cu fata , nu recomand sa te duci cu bebe asa mic acolo, chair daca dr e ok. Noi am facut eco la dr Catalin Botez, care ca si medic mi s-a parut ok, dar ca persoana (aspect fizic,tinuta, miros(fuma al greu) etc, ) m-am speriat de el!!
Mamica de Estela , 24.mai 2011
crysacry spune:
A...scuze Lisa.Sigur ca am citit de faptul ca s-a modificat data nasterii la tine (nu ratez nimic ), dar se pare ca "fac nani" putin.
Cred ca si eu o sa fiu pe acolo in octombrie...nasc pe 11.10 daca nu se grabeste bebi.O sa fie copiii nostri colegi de camera
Fetelor, credeti ca e bine pentru lactatie sa incep sa beau de pe acum ceai?
37+
LenaC spune:
Da, Iulia, pontul e de la amandoua: Madline a spus ca sunt ok tampoanele si eu am gasit o farmacie cu pretul ok
Sunt tampoane Fixies, produse in Germania si la farmacia Aris costa 9 ron si un pic 30 de bucati (Aris gasesti in Nicolina pe la biserica Catolica si pe Independentei langa Fidelio).
Eu deja mi-am luat de la Chicco... dar daca o sa mai am nevoie stiu de care sa iau
Lena - 38+
AMR un pic
ionelamaria spune:
Iulia EXISTA PUSEU LA 1 SAPTAMANA. de cele mai multe ori insa nu e sesizabil exact pentru ca mama si bebe sunt in adaptare
mama ei de cura de slabire
EDIT: nu ma intelegeti gresit, dar acusica intru si eu in fibrilatii si nu e deloc bine
crysacry , in principiu nu are ce strica ceaiul de lactatie dar atentie de care . Nici nu garantam ca ajuta. Cel mai mult ajuta increderea in tine, perseverenta si punerea copilului la san cat mai mult
Noi am depasit febra dar suntem cam rupti. De capitol ma ocup mai tarziu sau maine
Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 35+ cu Tudor
crysacry spune:
Eu mi-am luat ceai de lactatie de la Fares.Habar nu am daca e bun sau nu...oricum o sa mai astept pana nasc si pe urma iti urmez sfatul: sa pun bebe la san si sa am incredere...mai ales ca sfatul vine de la cea mai experimentata persoana de pe forum multumesc
Mai aud de la unele fete ca inainte de a naste aveau deja colostru...la mine nik inca, dar tot de la voi stiu ca nu e o regula asta, asa ca ... astept sa imi vina si mie randul
O seara buna tuturor!
37+
oana.irina spune:
Fetelor, au fost la un moment dat pe mailul comun informatii despre indemnizatia pt crestere copil si etc. Le-a sters cineva?
mami_de_tzuc spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crysacry Fetelor, credeti ca e bine pentru lactatie sa incep sa beau de pe acum ceai? |
sa nu bei nimic de pe acum pt lactatie, poate provoca contractii si sa nasti mai devreme. Lasa totul la timpul lor. O sa vina si lactatia, stai fara grija. Eu nu am facut nimic si am facut furia laptelui de scoteam 2 l lapte pe zi, a tinut 2 zile si apoi s-a reglat..
Ceai vei bea in cazul in care simti ca nu ai suficient lapte..
LenaC spune:
Oana, mesajul era in Trash.
I-am facut restore... nu stiu cine l-a sters
Lena - 38+
AMR un pic
iulia_iulia spune:
IONELA ,ieri am crezut ca mooor ,a stat bebe la san de la ora 1.30 pana la 4 ,nu reuseam sa-l dezlipesc ,plangeam cu copilu in brate ca vedeam ca ceva nu-i in ordine dar nu stiam ce ,intr-un final mi l-a luat sotul din brate si m-a trimis sa mananc ceva .am un sot minunat .m-a ajutat enorm ,numai ca azi si maine e la servici pana la ora 16 ,sper sa nu clachez iar .deci am dat niste telefoane si am procedat cam asa :am stors la pompa 60 ml ,am incercat sa-l pun la san ,a supt 5 minute si era agitat ,deci i-am dat laptele ala muls cu biberonul ,la scurt timp dupa ce a papat si adormit iar m-am muls pt masa urmatoare ,au mai iesit 50 ml ,iar tata scurta apoi lapte muls la bibe ,apoi la aurmatoarea masa ,la 3 dimineata a supt la san vreo 15 minute apoi i-am dat L P 30 ml
ma simt asa vinovata ,dar cu cine am vb mi-a zis ca copilului ii este foame si probabil nu se satura cu ce primeste de la mine ,asa ca mi s-a spus sa scot sa vad cat iese.
dimineata la 6.30 l-am pus la san a stat pana la 7 si de atunci doarme ,am vreut sa mai storc ceva la pompa dar nu reusesc sa o fac sa mearga ,nu stiu ce are ,e o pompa manuala de la avent ,imi da o stare de iritare maxima ,sunt o incompetenta ,cum naiba aseara am reusit sa pun pompa aia si azi nu mai pot ?
acum ma cam inteapa sanii ,stiam ca nu-i asa grozav sa scoti la pompa ,adica vreau sa zic ca de ce scoti ,de ce se produce mai mult lapte ,nu ?,parca asa era ...
iulia_iulia spune:
AAA si in continuare nu am reusit sa-l fac sa ragaie ,in schimb face partuci ,nu e bine ? adica ma gandesc aerul iese prin alta parte ,a , gresesc?
si nu am reusit cu nici un chip sa-i fac toaleta la nasuc ,deci ieri am cumparat STERIMAR spay ,imediat a stranutat de vreo 3 ori
UF ,ii greu ,cand il vad pe bebe asa mic si frumusel si neajutorat ,mi se rupe inima cand plange