Nasterea la Arcadia - Iasi (20)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana.irina spune:

Nu este niciun secret. Am dat jos in prima luna 14 kg, iar dupa, un kg pe saptamana in medie.

De mancat , mananc cat pot de sanatos. Exact ce zici tu Claudia ca mananci. Dar ma mai scap si la patiserii, chiar alaltaieri am mancat o gogoasa cu ciocolata.

As face si sport, dar nu am chef sa fac in casa, iar la sala nu pot merge.

Fetelor, Maria, pana acum facea intre 6 si 10 scaune pe zi. Deieri la ora 7 seara, nu a mai facut nimic si se screme micuta incontinuu. Stiu ca e normal si asa, dar parca e trecerea prea brusca de la un tranzit atat de activ, la cum e acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Multumesc Claudia. Fetita prietenei mele se numeste Sarah

Lena - 38+

AMR un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claumarcoci spune:

Legat de sport, e adevarat ca la cezariana nu ai voie 6 luni , ca eu as baga niste abdomene ca atarna ceva pe acolo cum nu a fost niciodata
Tot legat de cezariana la cat timp pot face si eu o baie spumoasa si lunga sa ma mai relax ca nu mai rezist.
Multumesc

Claudia David Andrei 12 sept 2011

Mergi la inceput

Claudia, de care ceai pentru lactatie bei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claumarcoci spune:

Citat:
citat din mesajul lui oana.irina

Claudia, de care ceai pentru lactatie bei?

Mamica Mariei Antonia - nascuta la 22.07.2011

Am luat de la plafar ceai de lactatie la pliculete, contine toate plantele, si mai beau si ceai de marar, am citit ca baut de mama liniste colici la bebe.
Eu fac cate o sticla de 2 l in care pun 2 pliculete si beau toata ziua.

Claudia David Andrei 12 sept 2011

Mergi la inceput

Merci Claudia.
Stiu ca mi s-a reglat lactatia, si ca e normal sa nu mai am sanii plini de lapte ca inainte, insa am asa senzatia ca s-a inputinat laptele. Grasime pe mine mai am destula, ca sa produc lapte, dar probabil ca din cauza ca in ultima saptamana am mancat cam slabut/putin(recunosc) e mai putin lapte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_iulia spune:

LENA ,MULTUMESC PT VORBELE FRUMOASE!
IULIA mamica de ANDREI ,19.09.2011,3700 gr,54cm,apgar10,cezariana ,dr Huma Mihaela
parca si danyyelas trebuie trecuta la mamici ,sau ma insel?
claudia f fain site-ul cu lumanari ,si pe mine ma intereseaza subiectul asta cu botezul ,eu as vrea sa-l fac pe 22 oct

Mergi la inceput

Fetelor, dar lumanarea de botez nu trebuie sa o ia nasii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_de_tzuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui oana.irina

Fetelor, dar lumanarea de botez nu trebuie sa o ia nasii?

Mamica Mariei Antonia - nascuta la 22.07.2011

ba da, dar o poti ajuta cu o sugestie daca ai anumite preferinte. Dar nasa plateste lumanarea ..si apoi ori o dai la biserica ori o tii acasa si o aprinzi cand e nevoie..adica daca bebe e bolnavior sau mai tarziua, la examene, cum facea mama mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Oana, asa stiu si eu. Nasii cumpara lumanarile. Poate Claudia vrea sa le sugereze un model

Lena - 38+

AMR un pic

Mergi la inceput