Fiv la Cluj 50
Raspunsuri - Pagina 19
Cris_25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andreea31 Buna dimineata.V-am tot ascultat parerile,dar nu am indraznit sa scriu pana acum.Ma consfrunt cu aceeasi prblema ca multe fete de aici.De 4 ani incercam sa concepem un bebe si nimic,problema noastra este sotul si anume are azoospermie.In urma analizelor efectuate medicul din Baia mAre ne-a recomandat ICSI/FIV.Medicul ales de noi este Dr.Stamatian de la Cluj...urmeaza ca sapatamanile viitoare sa mergem la o prima consulatie.Precizez ca eu am 27 de ani si sotul 30.Cine a trecut prin aceasta experienta va rog tare mult sa ma ajutati cu ceva informatii.Preturi,pareri medic,sanse reusita...Va multumesc din suflet... |
Andreea draga,
Chiar nu intrasem demult la fetele de la Cluj ... si plambandu-ma prin zona am ajuns din nou la aceeasi concluzie la care am mai ajuns de cateva ori ... Fetele se intalnesc aici sa discute despre FIVuri sau despre infertilitate sau despre bebei ... Cred ca despre FIV la CLUJ nu se mai discuta demult pe acest forum. Daca observi, mamicutele cu reusite au reusit la Sibiu, Ungaria, Viena, etc ...
Stiu ca nu e ceea ce vrei tu sa auzi, dar nu face FIV la CLUJ!!! Mi-au spus si mie fetele de atatea ori si n-am ascultat! Am facut 2 FIVuri la Cj pe motiv ca nu-mi permit altundeva... si am ajuns in final la concluzia ca ... cu banii aia faceam un FIV la Budapesta si poate eram mai castigata! Nu am nimic de reprosat nici unui medic, din contra... eu despre Surcel am o parere super ... atat ca om cat si ca dorctor... si mai sunt multi medici buni.... Dar dotarile de la Cluj lasa de dorit!
Imi pare rau ca sunt asa sincera ... sper ca fetele ma inteleg!!!
Gena MTHFR Mutatia 677 C>T Heterozigota
Gena PAI Mutatia -844G Homozigota
FIV1, FIV2, feb-nov 2010 Cluj, dr. Surcel, nereusite
FIV3, august 2011 Budapesta, dr. PK, nereusit
edennoa spune:
brunadria dr andreica vasile e f bun pt probleme de stomac da pe google sa vezi unde consulta
corivio nasa are un baiat de 5 ani are antrenament
acum am venit si noi de la vizita de 4 luni la neonatolog, toate sunt bune, avem o usoara iritatie la fundic dar am primit tratament dupa ce trecem testam un pic morcoveii
probabil in vre o saptamina se pare ca nu e graba fix la 4 luni cum am crezut
pupici
mari_lolutza spune:
Fetelor, va rog, spuneti-mi si mie, voi cite fiole de ovitrelle ati facut la fiv si in ce concentratie? Multumesc foarte mult.
mara72 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mari_lolutza Fetelor, va rog, spuneti-mi si mie, voi cite fiole de ovitrelle ati facut la fiv si in ce concentratie? Multumesc foarte mult. mari_lolutza |
mari loluta, 2 fiole de ovitrelle inainte de punctie cu 36 de ore iar dupa ET am mai facut o fiola pe care am impartit-o in patru si am facut cate un sfert tot a 2-a zi (deci ET a fost in data de 5 iar in datele de 7,9,11,13 am facut cate 1/4 din fiola
edennoa spune:
mari lolutza 2 fiole ovitrelle seringi preumplute inainte de punctie cu fix un nr de ore dar nu mi aduc aminte cite iti zice medicul
ovitrellul e de 6500 iu iar pregnylul de 5000 daca bine imi amintesc
Cris_25 spune:
Eu am facut 1 Ovitrelle (5000 ui) cu exact 36 de ore inainte de punctie...
Gena MTHFR Mutatia 677 C>T Heterozigota
Gena PAI Mutatia -844G Homozigota
FIV1, FIV2, feb-nov 2010 Cluj, dr. Surcel, nereusite
FIV3, august 2011 Budapesta, dr. PK, nereusit
Lyette spune:
Uratica, Edennoa
Multumesc pentru ajutor!
Intre timp am cantarit-o in ziua 22 si avea 3450g.
S-a nascut cu 3100g si 55 cm, iar cand am ajuns acasa de la maternitate avea 2940g. Prin urmare 510g.
Sunt curioasa daca a mai luat in greutate de la ultima cantarire caci a cam inceput sa regurgiteze.
Au inceput si gazele sa ne chinuie si am inceput sa ii dam Bonisan, desi medicul de familie spunea Infacol, Espumisan......Cica Bonisanul e din plante......
La voi ce a functionat?
Lyette spune:
NICI EU NU RECOMAND CLUJUL PENTRU FIV! LABORATORUL SE PARE CA NU FUNCTIONEAZA ASA CUM AR TREBUI.....!
alinutahu spune:
lyette...felicitari pt fetita sa cresteti mari si santosi
noi pt durerile de burtica am folosit tot felul dar cel mai bun a fost espumisanul ,infancolul ca si cum nici nu il l-am dat si a mai ajutat derbidatul si ceaiul de menta
Sara trage de mine ...pup si mai vb ....
mari_lolutza spune:
MARA 72, EDENNOA, CRIS 25, va multumesc foarte mult de raspunsuri. Eu am facut pregnil/ovitrelle cind de 5000 ui, cind de 10000 ui. Eram nedumerita de ce se da in concentratii diferite. Dar am facut asa cum mi s-a prescris.