Fiv la Cluj 50

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corivio spune:

Lyette-felicitari;sa iti creasca fetita mare si sanatoasa si sa va bucurati de ea.Tie iti doresc acum mult calm si daca copilul ia in greutate asta e tot ce conteaza;nu conteaza cat mananca , cate mese;importanta e cresterea in greutate.
Noi ne luptam cu dintii in continuare;roade tot.Am trecut si de vaccin cu un pic de febra, dar acum totul e bine.
Va pupam .
Mara-succes la fiv si sa fie cu cel putin 2 ochisori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

Citat:
citat din mesajul lui mara72

bruni pupici fetei optimiste. Si la mine urmeaza fiv 7 ca si la tine dar inca nu am luat nici o decizie, astept sa se incalzeasca vremeaCred ca suntem veterane pe aci

mara si eu astept sa se incalzeasca vremea si apoi ma organizez , studiez terenul!
deocamdata imi sta gandul la weekend - in Elvetia!
sper sa plecam de aici si noi invingatoare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara72 spune:

Citat:
citat din mesajul lui corivio

Mara-succes la fiv si sa fie cu cel putin 2 ochisori.

Corina mami de Madalina

multumesc, sper sa fie cu noroc candva....va pup pe amandoua si sa va creasca dintisorii iute si fara durere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara72 spune:

bruni pai da, ca trebuie sa fim relaxate pt. urmatorul fiv,ca nu se stie, dupa atatea incercari poate facem 2-3 copii si ne-am scos.Astept sa treaca gerul si ma gandesc sa plec undeva si eu sa ma relaxez inainte sa iau decizia incotro sa fac urmatorul fiv.
Fain in Elvetia, vreau si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Citat:
citat din mesajul lui mara72

Citat:
citat din mesajul lui sunshine4ever

Buna fetelor !
As avea nevoie de niste iinformatii legat de histeroscopie. Unde se poate face la cluj in conditii optime, medic bun care face si pretul acestei investigatii.
Ma intereseaza si pareri despre gine1 dar undeva as exclude-o in cel mai rau caz daca nu am alta alternativa incerc si acolo.

Va multumesc anticipat.

''Uneori, cand ai impresia ca totul s-a sfarsit,viata iti ofera de fapt un nou inceput. Totul e sa stii sa-l recunosti'' Richard Paul Evans

Fiv1-hiperstimulare, Fiv2-nereusit(2007),1sarcina obtinut natural-oprit din evolutie la 3sapt si 3 zile gestational (2010), a 2-a sarcina obtinut natural - oprit din evolutie la 6 sapt (2011)

MTHFR A1298C heterozigot, PAI1(675 4G/4G) homozigot, mutatia V34L pozitiv-genotip heterozigot,insulinorezistenta

Tratament: femibion 1/zi, acid folic 5mg/zi,magneB6 1/zi, aspenter 75mg/zi, Glucophage 1000mg,Clexane 2x0,4/zi

nu stiu sa iti dau detalii despre histeroscopie ca eu nu am facut-o DAR pe prima pagina gasesti nr. de telefon ale cabinetelor lui Micu si Surcel.Eu iti sugerez sa suni la cabinet si sa ceri informatii direct de la sursa, atat Surcel cat si Micu fac FIV si stiu cum stau lucrurile.Nu ti-l recomand insa pe Stamatian.
Cat despre conditiile de la gine 1, nu sunt chiar atat de rele, eu ultima data cand am fost internata la ei, in urma cu vreo 2 ani erau conditii aceptabile.
Imi pare rau ca nu pot sa iti dau mai multe amanunte, daca te mai pot ajuta cu ceva cu placere. Si mult succes

Multumesc frumos de info.
Din pacate nici Micu nici Surcel nu faca in privat ,pentru ca e nevoie de aparat special si nu am vazut sa le aiba in dotare unde au ei cabinetele.

''Uneori, cand ai impresia ca totul s-a sfarsit,viata iti ofera de fapt un nou inceput. Totul e sa stii sa-l recunosti'' Richard Paul Evans

Fiv1-hiperstimulare, Fiv2-nereusit(2007),1sarcina obtinut natural-oprit din evolutie la 3sapt si 3 zile gestational (2010), a 2-a sarcina obtinut natural - oprit din evolutie la 6 sapt (2011)

MTHFR A1298C heterozigot, PAI1(675 4G/4G) homozigot, mutatia V34L pozitiv-genotip heterozigot,insulinorezistenta

Tratament: femibion 1/zi, acid folic 5mg/zi,magneB6 1/zi, aspenter 75mg/zi, Glucophage 1000mg,Clexane 2x0,4/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns edennoa spune:

sunshine incearca la gynia au tarifele pe site www.gynia.ro
eu am nascut acolo si sunt f okay si conditiile si personalul
ca medici poti alege pe care vrei fulga florescu, ana zsigmond, istvan zsigmond, alin butnar etc
intereseaza te de fiecare
multa bafta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns edennoa spune:

noi am facut ieri 4 luni
acum un an am avut testul pozitiv
acum 2 ani am avut prima consultatie la kaali budapesta

noi nu avem dinti dar si eu am avut abia la 1 an asa ca nu e graba
vaccinurile in 22 febr si botezul in 17 martie

va pupam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corivio spune:

Edenoa-o sa rupa bratele nasei la botez la cat de greu o sa fie.Lasa ca pentru asa un fin frumos merita sa faca un pic de sacrificii nasa.Succes la vaccin;noi suntem bine acum si ne pregatim de diversificare in 2 saptamani.
Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Citat:
citat din mesajul lui edennoa

sunshine incearca la gynia au tarifele pe site www.gynia.ro
eu am nascut acolo si sunt f okay si conditiile si personalul
ca medici poti alege pe care vrei fulga florescu, ana zsigmond, istvan zsigmond, alin butnar etc
intereseaza te de fiecare
multa bafta

Edennoa, eu sunt pacienta d-nei dr Fulga, ea face histeroscopii, dar din pacate Gynia nu are aparatul necesar, ca urmare acolo nu se fac. Ar fi fost super daca se facea acolo, macar faceam cu medicul meu....dar..... Asta e.
Multumesc oricum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

Am si eu nevoie de fetele din Cluj:
daca stiti un medic f bun de interne , am nevoie urgenta de o recomandare; Sora cumnatului meu are ceva pb destul de grave la stomac si nu stie la cine sa apeleze!
Au auzit de Matei Daniela si Chira Olimpia, stiti ceva despre ele?
Sunt bune? care dintre ele sau pe altcineva?!
Merci!

Mergi la inceput