Fiv la Cluj 50

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns edennoa spune:

bmicutzul nostru nu a avut colici sau nu a aratat
eu i am dat doar ceiut baby drink cind mi se parea ca are ceva jena la stomac
acum ii dau doar ceai facut fara zahar, baby drink doar daca nu a avut scaun ca sa nu se constipe
noi am inceput morcoveii care ii plac de numa
dar isi bea si lapticul
noi vom intra in istorie ca mincam si lapte si morcovei nu le substituim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutahu spune:

edennoa ...mie mi sa parut porcarie baby drinkul ...zahar curat ...pliculetul acela facut in 50 ml de apa ,Doamne mi se lipeau degetele asa de dulce era .....dar daca nu are colici ai noroc

pupici pt Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lyette spune:

Multumim Alina!
Daca nu ne ajuta Bonisanul, vom lua si noi Espumisan. Medicul de familie parca zicea Espumisan si Infacol. E ciudat ca unul a functionat si altul nu......au aceeasi substanta in compozitie. O fi fost vorba de dozaj!
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

buna fetele!

lyette-la mine nu au trecut colicile cu nimic..doar cand am schimbat laptele ne-am linistit!am luat lapte cu mai putina lactoza si acum bebelina e super ok!
baby drinkul pe noi ne-a ajutat cand nu iesea afara-dar asta tot din cauza laptelui cu care am avut probleme!dar eu faceam un pliculet cu 100ml apa in loc de 50..
acum nu i-am mai dat nici un fel de medicament sau altceva si e super ok!

alinuta,eden,cory,fetele

ps-cory...sa detaliezi un pic cum si cu ce incepi diversificarea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

si mereu uit.....

apalina-felicitari ptr puiut!sa ai o sarcina usoara si un bebel sanatos si papacios!

mara-!mai fetita abia astept sa reusesti si tu si bruna si cristina!

fetelor..insa..inainte de fiv cautativa din cap pana-n picioare!eu am facut hsg si ecografie(depistat hidrosalpinx si polip)-am facut histeroscopie operatorie in decembrie-indepartat polip,laparoscopie in ianuarie(clipsat trompe si indepartare aderente)-iar in februarie fivul reusit!
plus de asta am avut tsh de 4 si prolactina de 125..-amandoua ff ff mari(si..desi drii zic ca treb tratament ptr asta..eu nu am luat nimic si a fist ok ptyr ca ambele valori au luat-o razna din cauza stresului).

bruna-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea31 spune:

Iti multumesc mult de raspuns,stai linistita ca nu am pentru ce sa ma supar...acum noi prin cineva am ajuns la Dr Stamatian(buni prieteni care au reusit si ei tot cu el)ne-am programat la o consultatie sa vedem ce ne zice,care ar fi sansele,cum ar fi mai bine sa procedam...nu stiu ceva nou.O sa va tin la curent dupa ce venim de la Cluj...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea31 spune:

Pt-Cris era mesajul de mai sus...
Multumesc mult...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuripica spune:

Buna fetelor.
Va rog sa imi spuneti daca la clinica de la Cluj s-a primit aparatura pentru ICSI si pentru congelare?

Mergi la inceput

Multumesc uraticapentru sfaturi.
Cat costa o histeroscopie. As vrea sa incerc si eu.
Am 2 FIV-uri si un FET la activ, dar fara rezultat.
Mai am 2 puiuti la congelat, dar vreau sa incerc si varianta cu histeroscopia.

Mergi la inceput

Fetelor ati fost la Cluj, la dr. Surcel?
Este foarte aglomerat?

Mergi la inceput