Fiv la Cluj 50
Raspunsuri - Pagina 13
edennoa spune:
lyette ecograful de la gynia e f okay
ar trebui sa stii insa ca nasul iese mereu turtit si deformat si simularile fetei dupa 30 saptamini sunt si ele deformate ca eco bate pe 10 cm si copilul e deja mare
intreaba orice medic vrei
subscriu la ce zic fetele calm si incredere ca vrei o fetita linistita nu stresata
noi avem un baietel f cuminte si cu toate astea primele 8 saptamini mi s au parut ff grele
nu vreau sa ma gindesc cum era daca era si stresat si cu colici etc
pupici la toata lumea si sarbatori linistite
Lyette spune:
Cred totusi ca ecograful din cabinetul acela nu era cel mai performant de la Gynya....Am fost in primul cabinet de langa scarile ce urca spre etaj. Consulta si Fulga Florescu in ultimul cabinet de pe hol si acolo era plin de paciente...aici mai era doar o femeie.
Ieri am fost la Radusan si am vazut ceva mai mult........Nasul e in regula, i-am vazut si buzele....si le tuguiase. Din pacate la cealalta ecografie nu prea se vedea mare lucru.
Oricum estetic m-am linistit, dar am uitat sa-mi intreb medicul daca e adevarat ca are ceva cordon in jurul gatului (asa mi-a spus medicul de la Gynia), asa ca am alt motiv de ingrijorare. Mi-a zis totusi ca la varsta asta se misca mai greu si nu e mare pericol!
SARBATORI FERICITE TUTUROR!
Lyette spune:
MULTUMIM PENTRU URARI CRISTINA
Da, nu mai este mult, dar parca e destul de grea asteptarea acum, mai ales ca am intrat in vacanta!
Avem 2400 si ceva (nu am retinut exact)..........
Tu nu te gandesti sa treci la FIV? Ti-ai facut dosar?
edennoa spune:
lyette ala e eco 4d din gynia singurul
cel de la capatul culuarului este 2d
la cite monitorizari am fost acolo in ultimii 2 ani le stiu pe toate alea
linisteste te noi nu am avut cordon in jurul gitului si in ultima saptamina si l a tras
asta e greu de stiut cum va fi
eco unde ai fost are si doppler si vede vascularizatia cordonului deci vede daca e
poti sa iei in calcul cezariana daca e asa ca sa nu risti nimic
pupici
edennoa spune:
sarbatori fericite tuturor si fie ca anul care vine sa ne regaseasca pe toate in parc cu caruciorul sau burtica la vedere
pupici la toata lumea
corivio spune:
Craciun fericit!
Sa va aduca noul an burticile si copiii mult doriti , sanatate si multe bucurii.
Celor ce au deja copii- sa fie sanatosi si voi si copiii si cuminti si mancaciosi.
Sa va aduca sacul plin de daruri!
Va pupam
brunadria spune:
A mai trecut un an ...sper ca anul care vine sa fie mai bun , sa ne ajute DD sa avem copilasi sanatosi si cuminti
FIV 1 - april 2008 - Cluj - pozitiv dar SEU
FIV 2 - noiembrie 2009 - Avignon - negativ
FIV 3 - april 2010 - Avignon - negativ
FIV ICSI 4 - septembrie 2010 - Avignon - negativ
FIV 5 ICSI - april 2011 - Marseille - negativ
FET 1 - iunie 2011 - Marseille - pozitiv dar sarcina fara embrion (ou clar)
FIV ICSI 6 -decembrie 2011 - Marseille - negativ!
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."
mara72 spune:
Un an nou mai bun si copilasi sanatosi. Iar pentru noi, fetele care asteptam inca minunea sa fie un an generos iar visele sa ni se implineasca
bruni te pup, si sa ne vedem anul asta la odisee. Ce zici? Eu cred ca ar cam fi vremea ca am ajuns veterane pe aci
Lilicica spune:
La Multi Ani! Fie ca anul care a venit sa va aduca tuturor multa sanatate, implinirea tuturor dorintelor si sa aveti parte de bucurii alaturi de cei dragi!
Mara iti doresc ca visul sa ti se implineasca.
Va doresc mult bine la toate.
mara72 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lilicica La Multi Ani! Fie ca anul care a venit sa va aduca tuturor multa sanatate, implinirea tuturor dorintelor si sa aveti parte de bucurii alaturi de cei dragi! Mara iti doresc ca visul sa ti se implineasca. Va doresc mult bine la toate. |
si tie la fel lilicica