Fiv la Cluj 50

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

ce fac mamicile si bebeii? dar si restul?
uratica aveti o lunita! la multi ani sa cresteti mari!!

FIV 1 - april 2008 - Cluj - pozitiv dar SEU
FIV 2 - noiembrie 2009 - Avignon - negativ
FIV 3 - april 2010 - Avignon - negativ
FIV ICSI 4 - septembrie 2010 - Avignon - negativ
FIV 5 ICSI - april 2011 - Marseille - negativ
FET 1 - iunie 2011 - Marseille - pozitiv dar sarcina fara embrion (ou clar)
FIV ICSI 6 - Marseille - va urma!

"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina3343 spune:

Uratica "La multi ani" fericiti Gabrielei
Alinuta si Sara,ce mai faceti?
Lyette sarcina usoara in continuare!
Bendeljulia nastere usoara si un bebelus sanatos si norocos
la toti bebicii,copiii si mamicile
Corina ce mai faci,cum a fost la botez?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corivio spune:

Salutare!
Ce mai faceti?
Noi suntem tare ocupate:papam, dormim, iesim afara in fiecare zi.Mai putin noaptea cand nu vrem sa ne culcam mai repede de ora 2.In rest suntem mari grasane si cu foarte multa personalitate.
La botez Mada a fost foarte cuminte ,iar eu nu am avut asa emotii mari nici cand m-am maritat.Am fost si un pic racita, dar acum mi-am revenit.
Nu prea mai apuc sa intru des ca ma solicita fetita destul de mult;acum socializam mult de tot si ne jucam in centru de joaca pana adormim in el.
Va pup si sa aveti un Mos Nicolae bogat si cu mult noroc.

Mergi la inceput

Corina ,ma bucur ca sunteti tare bine,cred ca ai avut emotii...,Mada e acum pe primul loc
si o zi frumoasa tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns edennoa spune:

Salutare tuturor,

Noi suntem mari avem 5.650 kg la 8 saptamini. Suntem cuminti dormim noaptea de la 9.30 dupa baita cu o masa la ora 2-3 si cealalta la 7-8. Ziua in schimb mincam la 3 ore fix. Cam 850-900 gr pe zi. Mai dormim si la prinz 2-3 ore cu mama alaturi. Am trecut la bodyuri si salopete de 6 luni, desi depinde de cum sunt marimile.

Am avut un inceput de cruste de lapte si de acnee de sugar dar produsele Mustela ne au ajutat (cele din gama de piele sensibila).

Iesim si noi cu caruciorul la plimbare si am fost o data si in Polus. Mirare mare pe molistul mic nu isi putea dezlipi ochii de la decoratiunile de Craciun. Evident ca am papat o masa de lapte in food court noroc cu gentuta izolatoare care tine apa calda si dispozitivul pt rezerva de lapte praf. Comod si rapid.

Nu manifestam interes pt jucarii, doar pt oameni, haine si obiecte colorate, lucitoare. Facem inventarul becurilor in fiecare camera, a cartilor din biblioteca, etc. Zimbim mult si ridem cu toata gura mai ales cind regurgitam pe noi si pe altii. E funny. Gingurim mult si zicem frecvent primul nostru cuvint EU. Generatia I se pare ca apare...

Eu sunt bine, am reinceput sala deocamdata doar in weekend dar imi prind bine iesirile astea cind sta taticul si fac bonding de baieti.

Va pupam.

Mamica happy de baietel

Ps Corivio si al nostru adormea f greu seara dar am facut o rutina de mers la culcare. Dupa baita masa de seara si apoi in camera lui o proiectie cu stelele si o muzica linistitoare aceeasi in fiecare seara cu mingiierile de rigoare. Si respetam rutina. Inainte de baita si masa de seara reglam luminile mai mici si nu il mai stimulam cu povesti sau alti stimuli ca sa inteleaga ca vine seara. In dormitor la el pe linga proiectie e doar lumina de veghe seara inainte de culcare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinuka_g spune:

buna ziua!
julia felicitari pentru bebe-boy!!!! sa va traiasca si sa va faca fericiti! s-aveti cel mai frumos Craciun in 4! va pup

cristina, noutati? un ong fest, ceva? un test pozitiv pe cand?
va puuup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lyette spune:

Corina
Multumesc pentru urari!
Fetelor
Alaltaieri noaptea am intrat in panica, parca mi se lasase burtica mai jos, a fost tare toata noaptea si cand m-am trezit, pe la 4 si ceva nu mica nicicum.....asa ca am mers la urgente, i-au monitorizat bataile inimii, am facut control ginecologic clasic....totul in regula!
Ieri am mers si la ecograf, caci abia joi trebuie sa merg la medicul care ma supravegheaza si am zis ca nu pot sta atat stresata, voiam sa vad daca nu cumva am ramas fara lichid amniotic (cand citesti prea multe experiente pe internet iti vin idei). Totul este in regula, dar ecograful nu mi-a parut prea performant(desi era la o clinica particulara renumita,Gynia),nu am prea vazut nimic. Medicul ne vorbea despre perfectiunea buzelor, ca parca zambeste,dar eu nu vedeam mai nimic. Poza, portret, pe care am primimt-o e horor (nasul pare ca ii ajunge pana la buza superioara.., capul are o forma ciudata).
Acum am temeri de ordin estetic. Abia astept ziua de joi sa studiem problema. Sper sa ma linistesc.
Ma mai tem sa nu fie si prea apropiate ecografiile.
Suntem in saptamana 34!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutahu spune:

lyette....draga mea linistestete ....e normal ,,sa coboare,, burica , te apropi de nastere copilul se aseaza in pozitia de iesire
cat despre frumusete sunt sigura ca o sa fie cel mai frumos copil de pe pamant pt tine ,daca erau ceva probleme pana acuma sigur ca ti le spuneau
te rog sa te linistesti si sa iti visez puiutul frumos ,nu te stresa ca mai ai foarte putin si este foarte important ca puiul sa mai stea la tine in burtica
pup si scriene ce ai facut la medic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lyette spune:

Alina
M-am mai linistit, dar totusi astept cu nerabdare ecografia de joi!
Fetita ta cum arata la ecograf?

Mergi la inceput

Buna fetele!
Sarbatori fericite!
Lyette,mai ai putin,nastere usoara si o fetita frumoasa,sanatoasa si norocoasa!
Uratica ce mai faci?

la toata lumea

Mergi la inceput