Fiv la Cluj 50
Raspunsuri - Pagina 14
uratica spune:
fetelor-la multi ani si din partea noastra!
mara,bruni,lili-va doresc din tot sufletul ca anul asta sa va aduca o minune micuta!!imi este tare dor de voi..de toate!meseria asta e ff grea dar e ff frumoasa!sper din tot sufletul sa o traiti cat de curand pe propria piele!Doamne ajuta!
bendeljulia spune:
Buna fetelor!
In sfarsit am ajuns si eu la calculator!
La multi ani, si implinirea tuturor dorintelor!
Eu de trei saptamani alaptez sau ma ocup de fetita. In 12 decembrie am nascut un baietel maaareee, 4280g, 56 cm, cu cezariana pe travaliu declansat, numele lui este Domokos-Marton, suntem bine.
Am o prietenuta, care e insarcinata dupa a 3-a inseminare facuta de dr. Micu, sper sa va incurajeze succesul ei.
Va doresc numai bine, o sa va citesc cand am timp.
mami de Hanna si Domokos
alinutahu spune:
buna ....
LA MULTI ANI ....sa aveti un an mai bun ,visele sa vi se implineasca si multa sanatate
noi suntem in febra mersului nu prea pot sa stau la taifasuri ca mai demult dar imi mai arunc ochi pe facebook si ma minunez de mada si alex doi copilasi superbi si deja mari
vroiam sa scriu mai multe dar sa trezit sara ....va pup si mai intru
iaura21 spune:
buna fetelor,un la multi ani cu intarziere si de la noi(suntem 2 deja, 3 cu tati)si tot ce va doriti sa se implineasca.
ma bucur ca am vazut fete mai vechi pe aici ,mara ,lilicica si sa va aduca anul acesta bebeii mult doriti...la fel si voua bruni si cristina , sper sa nu uit pe cineva.
iar mamicilor le urez copilasi cuminti si sanatosi
noi suntem bine ,ma minunez de printesa mea in fiecare zi si nu-mi vine inca sa cred ca am putut face asa o minune de fetita,....am nascut la stanca (am inca ceva rezerve cu privire la clinica ,dar a trecut...),avem deja 2 saptamani si ceva, nu prea avem laptic dar crestem noi si cu l. praf.
lyette ,nastere usoara iti doresc ,nu mai ai mult
va pupam pe toate si sa auzim de bine
mami de printesa ,flavia ( 27. 12 .2011)
"Intr-o zi un om a murmurat:Doamne vorbeste-mi, si un copac si-a framantat frunzele,dar el nu a auzit.Apoi a intrebat mai tare:Doamne de ce nu imi vorbesti? si un tunet a zguduit cerul,dar el din nou nu a auzit. Omul a privit in jurul lui si a spus:Doamne lasa-ma sa te vad,si o stea a luminat cerul, dar el nu a observat.Apoi a inceput sa strige,Doamne fa o minune ,si in clipa aceea s-a nascut un copil ,dar el nu a stiut. Disperat a strigat mai tare: atinge-ma Doamne si arata-mi ca esti langa mine! Acestea fiind spuse Dumnezeu a coborat si l-a atins dar acesta a alungat fluturele care zbura langa el si si-a continuat drumul.
Ai grija sa nu pierzi o binecuvantare doar pentru ca nu iti apare in felul in care tu te astepti sa se manifeste"
cristina3343 spune:
Iaura,FELICITARI,multa sanatate si fericire!
Lyette,nastere usoara!
Sara si Alinuta,bravo
la toata lumea
"Destinul nu este legat de noroc; este mai degraba legat de alegere. Nu este un lucru pe care trebuie sa il astepti, este mai degraba un lucru care trebuie realizat."
brunadria spune:
julia, iaura felicitari mamicilor! bebei mancaciosi si sanatosi!
au ramas putine aspirante aici... sper sa reusim si noi restul
Lyette spune:
Multumesc Cristina!
Va fi prin cezariana, daca asa vrea Dumnezeu, dar nu m-am hotarat cand. Acum o saptamana medicul a spus 27 ianuarie (ar fi 39 de saptamani de la punctie), iar vineri mi-a zis 30 (39 de saptamani de la embriotransfer).
STITI CUMVA CARE DINTRE MOMENTE SUNT FOLOSITE CA PUNCT DE PLECARE IN CALCULUL SAPTAMANILOR? PUNCTIA SAU EMBRIOTRANSFERUL?
N-AS VREA SA SCOATEM BEBELINA PREA REPEDE!
corivio spune:
Calculul sarcinii se face ca la toate celelalte , adica prima zi a cm.Iar dupa parerea mea nu conteaza la cate sapt de la punctie sau embriotranfer, pentru ca acum nu mai au nici o relevanta, ci dupa graficul de crestere si dezvoltrare intrauterina a copilului.Daca doctorul decide ca maine e cel mai bine sa faci cezariana, fa-o ca stie el de ce.Oricum sarcina dupa 36 de saptamani se considera la termen.Asculta doctorul si nu te lua dupa calcule de sapt.Eu am facut cezariana la 37 sapt si 6 zile pentru ca nu mai lua in greutate de 2 sapt.Ce rezolvam daca nu eram de acord cu nasterea atunci?Riscam sa pierd copilul si asta e un risc , pe care nu trebuie sa ti-l asumi.
Sanatate multa si sa ai o recuperare usoara(ca cezariana e usoara)si un copil sanatos si grasut.
te pup.
Bafta
Restul fetelor si bebeilor