FIV 294

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mahaui spune:

Buna seara fetelor
Daniela mult succes iti doresc, sa te ajute Dumnezeu sa ai embrioni de calitate superioara si endometrul uterin pe masura si sa vii la noi cu un beta gigantic

subhanAllah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy25 spune:

Salutare tuturor!
Eu n-am disparut dar am intrat cate putin pe la odisee ca n-am avut asa timp si nici chef de scris ce-i drept. Dorm toata ziua, m-am facuit puturoasa
Daniela si eu am avut protocol cu estrogeni la Fiv si la ET, pt ca asta hraneste uterul si il pregateste mai bine. Eu si acum iau pentru ca am avut sangerarile alea si hranea in continuare tesuturile lui bebe.
Bruni imi pare rau de belea dar sper ca lucrurile sunt ok acum.
elenaraluca , ai incredere in dna dr ca stie ce face.eu am facut fiv cu Alina Bolintineanu si conteaza enorm sa capeti acea incredere in dr pe care il ai.
Eu sunt bine, maine incheiem cele 12 sapatamani, sangerari nu am mai avut decat ceva vag atunci cand am stranutat, senzatii de rau nu am avut decat putin vreo 2 sapt in schimb ma dor sfarcurile enorm si mai am cateodata dureri vagi pe sub burta. Nu stiu ce-o fi facut hematomul meu, poate s-o fi retras de acolo daca n-a mai sangerat. Asa sper...
Oricum stau ca pe ace pana nu-l vad in 4-5 luni. Si colac peste pupaza am inceput sa am o reactie la Clexane in burta nu-l mai pot face, iar la umar doare enorm. Imi apare o roseata cu mancarime iar locul devine beton de nu mai incape nici un ac
Dar speram sa fie ok, mergem marti la eco pt morfofetala si bitest.
Bafta celor ce fac tratament , sa se lase cu multi

Multumesc Bunului Dumnezeu!
12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Buna dimineata!
ce faceti felete frumoasele?
Uratica, asa, asa te gandesti la bebe 2, bravos, mai ai un pic si vezi printesica! odihna cat de multa, asa creste si pitica si tu te "incarci" pentru perioada ce va sa vina!
Agieangie, merci de informatii, sa traiasca mamica Anda si fetita!ha ha ha, ai baiat mare a "plecat in 4 labe, bravo...sa vezi de acum cum se tin transformarile lant, ajungi sa nu mai stii cand era ca o papusa inerta in patut si nu de misca, nu se rostogolea!
Daniela, hai ca-mi dred vocea si instrumentele sa facem galerie.
Eu sunt de principiul putin da bun, asa ca iti doresc suficiente oute sa devina embrioni de calite' si sa te faca mamica!!!!
Nu ma pricep la ce protocol e bun, la tratamente nici atat, aici se stabilesc numai dupa analizele sangelui, eco, etc...asa ca fiecare are un tratament personalizat, incredere in dr si cu Dumnezeu inainte! tinem pumnii stransi stransi
imi pare rau pentru fratele tau...of Doamne, tata cum mai e? Sanatate la ai tai si sa iasa, dupa cum zici, soarele pe strada ta/voastra!
elenaraluca, bafta si sa fie cu ochisori! am pastrat injectiile si tot tratamentul numai la frigider, de la clinica mi se dadeau numai in geanta frigorifica, pungi de gheata intre ele, afara nu leam tinut niciodata, au insistat pe acest amanunt cand mi le-au prezentat/scolit.
Monaramona, hai ca ai un pic, va incepe o etapa noua pentru tine, pentru voi toti, superba!
Amy, ai trecut cu bine cele 12 saptamani, bafta la eco, e superba perioada cand traiesti de la o eco la alta sarcina usoara si bebe sanatos, odihna si papa bun, sa creasca bebe sanatos! cand ai termenul? aprilie la inceput?
Bruna te pup, nu mai fii suparata, nu stiu ce sa-ti spun sa te consolez, e greu cand vin una dupa alta... hai pune-te pe picioare ca se apropie perioada cand reincepi aici pe baricade!
Many, pup mamica frumoasa si curajoasa hai ca vine si randul tau, poate incepem impreuna lupta, ha ha ha

fetele va pup, va urez sambata de vis si numai bucurii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy25 spune:

Castelana, termenul este pe 8 aprilie, insa sunt nevoita sa nasc prin cezariana caci burta e operata de sus pana jos de vreo 2 ori plus una orizontala ca la cezariana de cand mi-a scos ovarul , si asa ca banuiesc ca voi naste mai devreme.
Poate de 1 aprilie , cine stie?

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui amy25

Castelana, termenul este pe 8 aprilie, insa sunt nevoita sa nasc prin cezariana caci burta e operata de sus pana jos de vreo 2 ori plus una orizontala ca la cezariana de cand mi-a scos ovarul , si asa ca banuiesc ca voi naste mai devreme.
Poate de 1 aprilie , cine stie?

12+

Bravo! noi suntem de 5 aprilie! am cochetat cu nasterea naturala pana in sapt 38, cand s-a intors Castelan cu capul in sus si dr mi-a zis ca are diametrul capului mai mare decat 10 cm, deci nu are cum sa iasa

Amy cand o vrea sa se nasca sanatos, noi ne refacem, ne ajuta ei copiii sa nu ne gandim la noi si sa mergem mai departe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Buna fetelor...scuze ca dau buzna asa,dar vroiam sa le spun ca ma bucur ca le-am regasit celor doua fete dragi..CastelanaC si Many_bani....ce faceti iubitelor?

Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui eumada

Buna fetelor...scuze ca dau buzna asa,dar vroiam sa le spun ca ma bucur ca le-am regasit celor doua fete dragi..CastelanaC si Many_bani....ce faceti iubitelor?

Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098

pe aici pe la aspirante, incercam norocul ptr. bebe 2, de fapt eu am incercat dar nu a fost sa fie decat aproape 4 luni. Voi ce faceti? sunteti ok?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulicagar spune:

buna fetelor!sper sa ma primiti si pe mine printre voi.astazi este z2 de diphereline 0,1.fac protocol lung,am inceput inhibarea din z21.am pentru 14 zile,apoi din 6 oct.cred ca voi incepe stimularea propriu-zisa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenaraluca spune:

Bubulicagar si eu am inceput dipherelinul de marti ,asa ca o sa fim in focuri amandoua odata.tu la ce dr esti?ce problema ai?e primul fiv?

Fetelor pt ce se da acest diphereline?ce rol are?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

diphereline,orgalutran..sunt pt inhibarea ovarelor,adica controleaza cumva oulatia,te ajuta sa nu ovulezi mai devreme
sper ca ai inteles
bafta la oute..cat mai multe si calitate maxima

Citat:
citat din mesajul lui elenaraluca

Bubulicagar si eu am inceput dipherelinul de marti ,asa ca o sa fim in focuri amandoua odata.tu la ce dr esti?ce problema ai?e primul fiv?

Fetelor pt ce se da acest diphereline?ce rol are?

poze Tudor

cea mai fericita mamica de frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011

Mergi la inceput