FIV 294

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniela74 spune:

Mahaui,merci,sper sa fie asa cum zici tu,sa mai trec si eu la alt nivel .Vad ca esti back to Romania,poate iti ei inima in dinti si faci si tu un fiv,ce zici?
Amy astept si eu ecografia,poate o sa vezi si ce ascunde bebe intre picioruse .
Castelana asa sa faci,sa te pregatesti de galerie ca de data asta am de gind sa reusesc.Multumesc de intrebare,tata o sa se interneze pe 6 octombrie,sper sa-l opereze cit mai repede si sa se faca bine,cit despre fratele meu el se reface deja.
week-end placut tuturor

daniela

Mergi la inceput

Bubulicaqar ,bine ai venit,cred ca noi doua facem stimularea impreuna,cam atunci cred ca o incep si eu.Bafta multa si sa fie cu ochisori

daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mahaui spune:

Danielasa te ajute Dumnezeu sa treci 2 nivelede la cel de femeie insarcinata ..la cel de mamica
Cat despre mine ce sa zic..tocmai din acest motiv va citesc zilnic...incerc sa imi fac curaj pt fiv 4ma bucur ca sunteti luptaroare si curajoase, felicitari din suflet tuturor

subhanAllah

Mergi la inceput

Mahaui inseamna ca esti aproape,daca o sa ne citesti zilnic o sa-ti vina o pofta nebuna de injectat,cel putin mie asta mi se intimpla in pauza dintre fiv-uri

daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaramona spune:

many multumesc mult
angi ma bucur ca Tudor merge de-abuselea , baiatul meu cel mare nu a mers in 4 labute a mers mult cu premergatorul si nu l-am vazut pe jos..dar mi-ar fi placut sa il vad repede ,repede cum merge..asa ca dupa ce l-am scos din premergator a inceput sa se catere peste tot sa se ridice cat mai sus
castelana este o etapa noua ptr toti dar mai mult ptr baiatul meu de 14 ani ca el deja se gandeste ca ala mic ii va rupe caietele si va urla cat il tine gura
amy si eu sunt taiata de 2 ori pe burta si de aceea m-i s-a recomandat cezariana pe la 38 de saptamani
bubulica bine ai venit si sedere cat mai scurta sa fie cu ochisori cat mai repede

AMR vreo 2 saptamani

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui eumada

Buna fetelor...scuze ca dau buzna asa,dar vroiam sa le spun ca ma bucur ca le-am regasit celor doua fete dragi..CastelanaC si Many_bani....ce faceti iubitelor?

Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098

pup fetele
suntem bine, crestem, Castelan are aproape un an si 6 luni, eu sunt bine, am incercat fiv 2 oprit din cauza de oute necalitative.
Acum tragem aer in piep si in curand din nou pe baricade, a fost asa dulce si bun sa simt gustul "maternitatii" ca vreau sa recidivez.

Tu ce mai faci?
Eva mica?
pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

bubulicagar bafta maxima si sa fie cu ochi!

daniela, imi dreg vocea zilnic sa fiu in forma! ai grija de tine si de data asta sa vezi ce isprava ai sa faci, cu ochi!!!!

monaramona, ha ha ha, deja fratele mai mare isi ia masuri de precautie...pai uite sa-ti spun ca o consolare ca al meu Castelan nu rupe, citeste "curat", umbla ca inginerul cu cartea/revista la subrat, e un omuletz tare important. Eu una n-am mutat nici un obiect de la locul sau, plantele stau in casa, el a avut fireste curiozitati, i-am explicat si a mers perfect. Acum ( daca tot am intrat la cra-cra, lasa-ma sa termin), cand merg la cumparaturi/shopping el merge pe jos pe langa mine, nu trage de nimic ( inca), mangaie toate umerasele, si vb in bebeluseasca lui cu obisctele, cand intram la pantofi este in extaz, chicoteste.
asa ca ai sa vezi ce baiat cumninte si ascultatos faci! Sanatos sa fie, tu la fel!

Many, of... iar e luni maine...cand incepi scarbiciul?

Gagici va pup si o seara de duminica excelenta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenaraluca spune:

Azi mi-a venit ciclu si maine ma chemat la clinica pt eco si analize de sange!maine vin cu vesti.,si va spun cand incep stimularea!aveti idee ce analize imi vor face?si ce sa vada la eco ziua 2 de ciclu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui castelanaC
Many, of... iar e luni maine...cand incepi scarbiciul?

Gagici va pup si o seara de duminica excelenta!

castelana mami fericita

"Sa nu faci niciodata pentru un copil ceea ce poate face singur."

(Maria Montessori)

Mai am o luna si un pic, adica incep pe 31 oct., ziua lui Vlad (29.oct.) pica sambata. Trebuie sa trec pe la birou ca s-au mai schimbat lucrurile pe acolo si sa vad ce si cum.
Ce fain ca micutul Castelan este cuminte la cumparaturi, la noi nu este asa. Prin casa nici eu nu am schimbat mai nimic, am securizat la gunoi, tot ce intalnea era caca si ducea la gunoi, am recuperat de acolo diverse chesti, iar ce nu gasim banuim ca este demult aruncat, am mai securizat sertarul cu medicamente si pe cel cu ate, ace si foarfece. De acum ne intelegem si noi dar o mai ia si pe aratura insa nu ne suparam.
Pup fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui elenaraluca

Azi mi-a venit ciclu si maine ma chemat la clinica pt eco si analize de sange!maine vin cu vesti.,si va spun cand incep stimularea!aveti idee ce analize imi vor face?si ce sa vada la eco ziua 2 de ciclu?

Esti in Ro?

Banuiesc ca ai tot dosarul de analize complet, in acest caz cred ca faci estradiol si progesteron si eventual echo. ptr. endomedru. Cel putin la mine asa a fost. De cand am dat startul numai astea am facut.
Bafta multa

Mergi la inceput