FIV 294
Raspunsuri - Pagina 17
elenaraluca spune:
m-am gandit la ceva acum!si va rog sa ma ajutati cu un raspuns.daca outele nu se fecundeaza medicul embriolog nu poate se le ajute cumva?nu se poate face ICSI ?
castelanaC spune:
uratica- eu de la spital am fost invatat cum sa-l spal, m-au chemat sa vad cum se face, mergeam in fiecare dimineata sa vad tot. acasa mi s-a spus ca-l pot spala oricum, doar sa nu udam buricul ( a cazut in ziua 5 de stat acasa) doar sa nu-l udam. Atentia era la curatat buricul, fara creme si lotiuni, doar cu tamponul umed cu alcool ( am gasit pachete la farmacie) grija sa curat clema, pielica in jur, atat. baita apoi am facut aproape in fiecare zi, mai erau zile cand eram moarta de obo, sotul meu era plecat uneori cateva zile...eu singura si obosita la capatul pamantului...nu am avut pe nimeni (gen familie/prietene) sa ma ajute. Dar a fost si este superb, incredere in tine, in bebelina, in voi 3! vei fi o mamica model!
catalina, mama noastra omida! ce face frumusica mica? cea mare?
daniela, care suparare? cine eu? ca sa fac riduri? mai bine sa le fac pe alea de prea multa hlizeala! sunt bine, merci, aici sa vad ce fac fetele, sa se gravideasca mai repede toate!
many , pai cine sa stie cand sa fie...nu stiu daca noiembirie, dec sau...sa fie dupa sarbatorile de iarna... astept inspiratiunea sa vad ce-mi sugereaza
elenaraluca spune:
NEATA FIVOASELE MELE!!!!!m-am trezit balonata si simt un discomfort la nivelul ovarelor.sa fie de la pregnil?daca ovulez mai rpd de 36 ore???va roog sa imi raspundeti si mie la intrebarile de mai sus!!!!!!!!
daniela74 spune:
Elenaraluca lasa stresul ca nu face bine,nu ovulezi cu siguranta.Cit despre icsi eu stiu ca se face dupa punctie; Ai incredere si roaga-te sa fie bine
Many multumesc mult,esti o scumpa
Castelana ma bucur ca esti bine
va pupacesc si ma duc sa fac nani,sa aveti o zi frumoasa
aaaaa si au venit uritii in toata regula
si inca ceva: Uratico pina ma trezesc eu te rog frumos schimba semnatura
daniela
amy25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui elenaraluca NEATA FIVOASELE MELE!!!!!m-am trezit balonata si simt un discomfort la nivelul ovarelor.sa fie de la pregnil?daca ovulez mai rpd de 36 ore???va roog sa imi raspundeti si mie la intrebarile de mai sus!!!!!!!! |
stai linistita , e normal ca ai multi foliculasi cat de curand ii scoti si vei mai fi balonata cateva zile dupa, chiar discomfort si dupa transferul de embrioni...
Multumesc Bunului Dumnezeu!
14+
castelanaC spune:
Citat: |
citat din mesajul lui elenaraluca NEATA FIVOASELE MELE!!!!!m-am trezit balonata si simt un discomfort la nivelul ovarelor.sa fie de la pregnil?daca ovulez mai rpd de 36 ore???va roog sa imi raspundeti si mie la intrebarile de mai sus!!!!!!!! |
hello, lasa stresul, ca ies uotele stresate si bebeii tot asa!
e normal sa te simti balonata, icsi se face dupa punctie, daca ati convenit pe varianta asta, dr, ebrionologul stiu mai bine.
azi relax, papa legeresco si sa dormi bine la noapte!
mariuca83 spune:
Neatza fetele
Elena esti balonata si pt ca ai multe oute, o sa mai persiste balonarea si dupa punctie trebuie sa consumi multe lichide si trece.
Eu am avut 22 outze la primul fiv si dupa punctie aveam o burtica de graviduta in 5 luni.
Trebuie sa fii linistita si sa ai incredere in doctor stie el mai bine ce are de facut.
Multe bafta maine. Te asteptam cu vesti bune.
catalina2307 spune:
daniela - ok, deocamdata le pun sa dea dintr-o mana.
many - hihihi, nici un plan deocamdata, poate dupa ce trece criza.
castelana- cea mica creste si o extermina pe cea mare :)). Nu ar sta o secunda.
uratica spune:
ups..am schimbat deja semnatura sa nu o iau pe coaja!nu am avut timp pana acum ptr ca o sa ma mut cat de curand in bucatarie!acolo imi fac si dormitorul!ca e fomista rau asta mica,se pare ca nu stie ca se naste in criza!uff..si mananc si tot mi-e foame!bine ca am prins perioada asta in care se gasesc mai multe fructe!ca daca nu......hmm..
danielo-te asteptam cu majorete cucuiete ca trebuie sa predam stafeta asa cum se cuvine!sa fie intr-un ceas bun!
cata-saru'mana!dap..pana acum ai avut dreptate!sa vedem daca o mai pacalesc pe micuta inca 2 saptamani sau mai mult!desi e ff nervoasa si agitata!si imi da cate una..asa ca sa simt ca inca mai e acolo si nu mai are loc!
fetele-multam ptr sfaturi!va dati seama ca o sa va zapacesc de cap dupa ce nasc!
hmm..la noi nimeni nu te invata nimic!nu iti arata-se comporta naspa cu noile mamici cu pitici!dar..asta e!ma descurc eu!dupa 5 operatii ce mai conteaza o provocare in plus?mergem tot inainte!
fete cu oute si in curs de ouat..nu mai fiti asa stresate!nu va face bine!trebuie sa credeti in sansa voastra si sigur se va intampla minunea!
Doamne ajuta pana la capat!
+35 fetita
bubulicagar spune:
buna fetelor!ma alatur si eu ,,fetelor in focuri,,.ieri am facut prima injectie de gonal 225 ui.ceea ce ma nelinisteste e faptul ca m-au chemat la eco abia pe 14 dupa 8 zile de stimulare.am vazut la voi ca mergeati mai des.of!!!!