FIV 294

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aruam spune:

Citat:
citat din mesajul lui elenaraluca

Fetele mele am venit cu vesti!am 14 foliculi au mai crescut de luni pana azi ca luni eram cam dezamagita ca erau doar 8.sambata fac punctia si mi-e frica raau.povestiti-mi si mie cum e la punctie va rooog!

Felicitari Elena ce productie mare.
Care a fost schema ta de tratament?
Bafta multa sambata !

PCOS trat Siofor 1000 mg ,500mg/3zi , 4 IA nereusite , MTHFR C677T homozigot PAI 675 heterozigot 4G/5G trat Femibion 1/zi, Magne B6 3/zi ,acid folic 5mg /zi

in 2011 o sa fiu
Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy25 spune:

Buna fetelor! vad numai pagini pline de ..."oua". Sa fie intr-un ceas bun!
Eu am avut un necaz in familie, a decedat socrul meu saptamana trecuta si am fost devastati cu atat mai mult ca a fost un soi de accident stupid, el nesuferind de vreo boala. M-am consumat si obosit enorm. Cu o zi inainte pe 27 facusem morfofetala si totul era minunat , ca apoi a doua zi... Dupa toate astea , ieri am am fost iar la un medic in orasul meu sa fiu sigura ca nu a patit ceva si sa vad ca-i bate inimioara . Totul e ok si m-am mai linistit.
Inca nu stim ce e caci ecograful dr nu este foarte performant iar bebele meu nu sta locului o clipa la nicio ecografie.

Elenaraluca, am vazut ca intrebai de progesteron. El nu trebuie sa fie prea mare acum, ci atunci la transfer, dar are dna dr grija sa-ti dea ce trebuie. Eu la primul FIV n-am reusit cu progesteronul mare, imbatraneste endometrul , sper ca nu gresesc.

Multumesc Bunului Dumnezeu!
12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui elenaraluca

Fetele mele am venit cu vesti!am 14 foliculi au mai crescut de luni pana azi ca luni eram cam dezamagita ca erau doar 8.sambata fac punctia si mi-e frica raau.povestiti-mi si mie cum e la punctie va rooog!

bafta maxima!!!!
bravo pentru super-productie!
Eu am facut de 2 ori punctie, ambele dati cu anestezie totala, singura chestie ce am simtit-o a fost intepatura de la anestezie, apoi pac...s-a rupt fulmul si m-am trezit dupa aprox 30 de min.
Dupa ce mi-am revenit la 3-4 ore mergeam acasa, ultima data chiar mi-am condus masina singura, deci normal.
Nu m-a durut nici dupa burtica, poate o mica jena, cam ca la un CM normal.
Mi-au mai recomandat ca in ziua dinaintea punctiei sa mananc usor, dupa ora 21 sa nu beau sa nu mananc nimic. Eu una nici nu am cinat, am baut doar un ceai si pe la ora 18 am mancat ceva fructe.
Sa fie cu noroc, important sa fie oute de calitate!
Doamne Ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui amy25

Buna fetelor! vad numai pagini pline de ..."oua". Sa fie intr-un ceas bun!
Eu am avut un necaz in familie, a decedat socrul meu saptamana trecuta si am fost devastati cu atat mai mult ca a fost un soi de accident stupid, el nesuferind de vreo boala. M-am consumat si obosit enorm. Cu o zi inainte pe 27 facusem morfofetala si totul era minunat , ca apoi a doua zi... Dupa toate astea , ieri am am fost iar la un medic in orasul meu sa fiu sigura ca nu a patit ceva si sa vad ca-i bate inimioara . Totul e ok si m-am mai linistit.
Inca nu stim ce e caci ecograful dr nu este foarte performant iar bebele meu nu sta locului o clipa la nicio ecografie.

Multumesc Bunului Dumnezeu!
12+

Condoleate!
ai grija de tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

off amy-condoleante!cat despre bebel-sigur e bine daca e asa miscator!si bebelina mea e la fel!dar culmea e ca de fiecare data cand am fost la eco statea si sta cu fundul la masa!

deci..noi suntem bine..azi suntem un pic mai linistite-cred si eu-ca dupa 2 zile continue de dansuri in burtica si lupte la greu..acum avem un moment de respiro..ieri nu am avut contractii decta putintel ptr ca am facut baita si e cam obositor..insa suntem ok!mai avem un picut.....

si fetele deja mamicute..vroiam sa va intreb ceva..ptr ca vad ca multe chestii se contrazic..la bebelus-pana ii cade buricutul i se face baita sau nu?bine..i se face baita..dar nu in cadita cu apa sa nu se ude..e asa sau nu e asa?ptr ca eu o sa fiu singurica dupa ce nasc si nu vreau sa fac vreo boacana!deja ma gandesc cum o sa fie..hmm..

daniela-vezi ca maine s-a mai dus o saptamana la mine..ar fi cazul sa incepi si tu numaratoarea..

fetele-

Doamne ajuta pana la capat!
+34 fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

uratica - eu i-am facut baie Anastasiei.Dar este bine sa verifici cu neonatologul....cred ca mai conteaza si ce fel de cleme folosesc in spital.
Edit - se pare ca am avut dreptate.

daniela - le scot ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela74 spune:

Catalina poti sa le scoti la o miscare usoara,sa nu cumva sa fie ``ruginite``.Te anunt eu
Uratica cred ca miine declar ziua 1,deja a inceput maroneala,astept sa vina ciclonul sa pot sa sun la clinica.
Castelana, tu cum mai esti? A mai trecut supararea ?

daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenaraluca spune:

Am fost si azi la eco .au mai crescut outele,cel mai mare e de 16 mm,estradiol 1400,progesteron 0,330.sambata imi recolteaza ,si mi-a mai trecut din emotiile anesteziei datorita incurajarilor voastre.sper sa fie outele de calitate si sa nu ne faca probleme!va pup ,o seara buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Uratico eu din prima zi cand am ajuns acasa i-am facut baita. Evident ca nu i-am umplut cadita, acolo de cateva degete apa, ii tineam capul cu stanga si cu dreapta il mangaiam cu apa, tare emotionant era. La noi a venit pedi. la doua zile dupa ce am iesit din spital, sa vezi ce scria sotul, ce medicamente sa avem in casa, ptr. ce sa le folosim, cum sa le folosim si apoi am primit instructiuni ferme cu buricutul. Nu imi mai amintesc ce am folosit ptr. el dar imi aduc aminte cum m-a sfatuit sa-i pun scutecul, dupa ce il pun normal sa-i indoi banda sub buric, sa-l las liber. Am uitat sa spun, la baie am avut grija sa nu udam buricul pana nu a picat.
Elena, bafta multa la punctie, eu nu am simtit nimic, a mai si ras proful ca am vorbit sub efectul anesteziei, dar a zis ca nu-mi spune, pastreaza confidentialitatea Dupa punctie mi-am revenit foarte repede, fara stari naspa, decat o usoara presiune in burta, zic eu normala. La ultimul FIV de anul asta la 2 ore de la punctie am plecat singura cu masina. Drept este ca stau pe str. cu clinica Asa ca outze de calitate si iubaretze
Dana , restul mai tarziu cand vii cu vestile bune, dar tu stii ca ma si ma gandesc la tine
Bruni frumoasa destinatie de vacanta sa fie relaxanta si odihnitoare. Te asteptam aici stii tu de ce
Castlanii mei dragi de peste mari si tari, acasica pe cand?
Cataaaaaaaaa, cum sunteti, ce faceti, planuri ?Pupam fetele frumoasele.
Gravidutelor haideti cu vesti bune, sa mai schimbati atmosfera
Mona draga mea ce putin mai ai, Doamne ajuta sa va intalniti cu bine
Noi suntem la tara, avem nunta si am zis sa venim mai repede sa profitam de vremea frumoasa, este atat de frumoasa toamna aici, padurea are o culoare fermecatoare, insa seara se lasa asa de frig ca imi venea sa fac focul, iar cand sa ies de la dus, cu toate ca in baie se facuse abur nu-mi venea sa ies. Sotul zice ca ptr. este temperatura ideala, eu zic ca ptr. mine se puteau cateva grade in plus.
Multi pupi fetelor
NB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenaraluca spune:

Cred ca visez outele si noaptea.imi fac fel si fel de ganduri!daca nu or sa fie de calitate?daca nu se vor fecunda sau daca nu se vor lipii in burtica?

Mergi la inceput