FIV 294

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikoniko spune:

bubulica, eu am fost la prima monitorizare in ziua 6 de stimulare, asa ca , relax...
Uratica, Many,
Tin pumnii pt toate fetele in focuri
Eu am fost ieri la eco, toate bune, bb mai mare cu o saptamana, are 11wks6d, si uitati-va la poza de profil ce ne-a aratat!

MTHFR C677 Homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

adica e baiat?
sa-ti traiasca, sa se faca mare si sa se insoare:)

Mergi la inceput

Sar'naaaaaaaaaaaaa Sabina

MTHFR C677 Homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Castelana intrebam de acasica, adica aici in Ro, ca de restul stiti voi mai bine
Elena ICSI se face in laborator, evident dupa punctie, cand se pregateste ptr. introducerea in mediul de vitro, insa nu ai stabilit pe baza analizelor cum procedati, cu ICSI, fara ICSI. De multe ori se face ICSI cand spermograma este proasta.
Uratica si eu am nascut intr-un spital de stat, in Ro evident, acelasi unde a nascut si Cata, sa stii ca daca intrebam primeam si raspunsuri. Cand mergeam la alaptat aveam listuta de intrebari ptr. moase si primeam raspuns, in plus auzeam si alte intrebari/temeri ale celorlalte mamici si bagam la cap.
Daniela, go, go
Niko felicitari ptr. putzica, sa se dezvolte tot asa de frumos si sa vina pe lume sanatos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaramona spune:

pup fetele

mananc intruna..zi si noapte ,dar suntem bine..hai uratico ca nu mai ai mult si bebelina ta sigur va sta cumintica
eu am facut ff multe oute si m-am umflat ff tare ..cam ca o sarcina de 8 luni (am facut hiperstimulare severa) dar durerile , si toate cele au venit dupa punctie ..pana atunci nu am avut nimic, nici o durere , nimic...anestezia a fost totala , deci am dormit vreo 20 de minute , dupa care am fost ok am mers singura in salon spre mirarea dr si asistentelor care se chinuiau sa ma puna in carut
la noi a fost facut icsi jumate si jumate natural ca sa fie mai multe sanse
nu stiu cand mai pot intra..,dar va pup si va urez toate cele bune

37+
AMR 3 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui nikoniko

Eu am fost ieri la eco, toate bune, bb mai mare cu o saptamana, are 11wks6d, si uitati-va la poza de profil ce ne-a aratat!

MTHFR C677 Homozigot

uau, bun venit in clubul soacrelor mari ( vb lui Ellanik)
sa fie bebe sanatos si sarcina usoara, pana la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaramona spune:

eu am noroc ca am acasa o catelusa ca altfel cu 2 baieti (daca era si bietul animal caine)eram soacra cu 3 nurori

37+
AMR 3 zile

Mergi la inceput

Castelana, multumesc de primire in club
Mona, nastere usoara sa ai si da-ne de stire, ca noi iti transmitem gandurile noastre bune

MTHFR C677 Homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameline spune:

fetele, eu am inceput injectiile, deci numartoarea inversa.Succes la toata lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela74 spune:

salutare gagici,
Nikoniko, felicitari pt bebelin,sarcina usoara in continuare
Cameline,Bubulicagar,Elenaraluca bafta multa,multa,sa va graviditi toate si sa va prind si eu din urma .
Am primit si eu instructiunile de la clinica,deci incep stimularea joi,in ziua 7 a c.m Este un protocol nou si probabil asa se procedeaza sau pt. ca eu am un c.m de 33-34 zile,e cam bizar dar nu mai imi bat capul si cu asta,oricum o sa fie asa cum vrea Doamne Doamne.
va pup pe toate,cu mic,cu mare si va doresc un week-end frumos

daniela

Mergi la inceput