FIV 294

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniela74 spune:

fetelor,ce frumos povestiti voi,sa vedeti ce o sa va bombardez eu cu intrebari ,singura fiind aici
Castelana daca iti place atit de mult toamna te invit aici sa dam o plimbare pe la munte,e intr-adevar minunat.Si mie imi place toamna,mirosul de castane prajite sau un dovleac la cuptor(ceea ce am executat aseara,printre altele ),cu mustul stam mai rau,dar il inlocuim cu altceva
Many astept uratii,ar trebui sa vina zilele astea si apoi incep stimularea,cred ca in ziua 2,3.Sa stii ca eu v-am urmarit si la gravidute prin fiv
Aruam cum am spus mai sus eu o sa incep in ziua 2-3,depinde de protocolul pe care il ai,iar eco am facut incepind din ziua a 6-a,din 2 in 2 zile.Multa bafta.
Elenaraluca e foarte bine 8 ovo,sa dea Dumnezeu sa fie pline si sa ai tot atitia embrioni frumosi.Sa ne tii la curent
Uratico ma bucur ca va merge bine si asta se vede, ai devenit mai activa asa cum ne-ai obisnuit
Brunico sa ai o vacanta placuta,profita de tot ce poti pe acolo,ca apoi te gravidesti si gata cu distractia.Sper sa am vesti bune la intoarcere.
unde mergeti in concediu ?Anul trecut ne pregateam si noi,am fost in Rep.Dominicana,foaaarte frumos
MONA pe unde umbli mamicule,zau asa,tu te pregatesti sa nasti si iti sta capul la barbati
hai spune daca scoatem motatele

daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenaraluca spune:

Aruam eu fac la Promed System cu dr Predoi Deliana,tratamentul ma costat in jur de 25 mil (MENOPUR SI DIPHERELINE).vad ca si tu ai pcos.eu ma tot intreb ce se intampla,de ce nu am ramas pe cale naturala?la ambele IA am avut foliculi muuulti si grasi ,endometrul 10 trompe bune,spermatozoizi buni si multi!si totusi.... nimic.ce se intampla?eu mi-am pus multe sperante in fivul asta si mi-e tare frica de o alta dezamagire
Revin maine cu vesti de la eco!pup fivoaselee!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

gagici va salut si am plecat !
sa vi se intample numai lucruri bune si sa citesc vesti bune la intoarcere!
daniela noi mergem in Maroc-Agadir!
si sa fiti cuminti!

"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaramona spune:

elena iti raspund eu , mai greu, ca intru mai rar..progesteronul trebuie sa fie mai mic de 1..deci e bine
bruna mea draga vacanta placuta sa ne auzim cu bine
daniela cu sotul nu mai fac nimic de o luna(ca nu ne putem lipi burtile..facem ca hopa mitica)si inca mai sunt si eu pe aici va urmaresc deabea ma mai misc , sunt f greoaie..dar toate se uita cand privesc patutul si hainutele care il asteapta pe bebic
uratico totul e programat pe luni..bagajul facut , iar cand voi veni din spital am sa iti scriu prin ce am trecut la operatie ca sa sti si tu la ce sa te astepti..asta daca micuta ta vrea sa stea acolo atat cat trebuie(eu zic ca va sta)

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aruam spune:

Fetelor cine face punctia si embriotransferul dr ginecolog sau embriologul?
Dipherelinul se da doar in protocolul lung sau si in cel scurt?
Scuze ca pun asemenea intrebari dar e primul FIV .... deci intelegere va rog..

PCOS trat Siofor 1000 mg ,500mg/3zi , 4 IA nereusite , MTHFR C677T homozigot PAI 675 heterozigot 4G/5G trat Femibion 1/zi, Magne B6 3/zi ,acid folic 5mg /zi

in 2011 o sa fiu
Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui aruam

Fetelor cine face punctia si embriotransferul dr ginecolog sau embriologul?
Dipherelinul se da doar in protocolul lung sau si in cel scurt?
Scuze ca pun asemenea intrebari dar e primul FIV .... deci intelegere va rog..

PCOS trat Siofor 1000 mg ,500mg/3zi , 4 IA nereusite , MTHFR C677T homozigot PAI 675 heterozigot 4G/5G trat Femibion 1/zi, Magne B6 3/zi ,acid folic 5mg /zi

in 2011 o sa fiu
Doamne ajuta

Iti raspund eu si sper sa nu spun prostii, cel putin la clinica unde am facut eu asa este: dr. ginecolog se ocupa de punctie + ET iar embriologul de fertilizare (ICSI, mediu vitro etc). Din cate stiu eu diphereline se da indiferent de protocol, am citit ca este si doza unica, se face la inceput si cea zilnica, adica diphereline de 0,1 mg, are rolul de inhibare a ovarelor si control asupra ovulatiei.
Bafta multa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

hello fetite cu codite!
am intrat mai tarziu ptr ca nu am avut net..

monule-abia astept sa imi povestesti cum a fost!si nu uita ca trebuie sa predai stafeta danielei!

eu o astept pe bruna din tarile calde sa ii predau stafeta!

pup fetele..am musafiri..sorry

Doamne ajuta pana la capat!
+34 fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenaraluca spune:

Fetele mele am venit cu vesti!am 14 foliculi au mai crescut de luni pana azi ca luni eram cam dezamagita ca erau doar 8.sambata fac punctia si mi-e frica raau.povestiti-mi si mie cum e la punctie va rooog!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela74 spune:

Elenaraluca felicitari pt.cele 14 ousoare.Stai linistita,probabil o sa faci punctia cu anestezie generala,am vazut ca asa se practica in Ro,deci nu o sa simti nimica.Eu am facut de 3 ori doar cu anestezie locala si nu am simtit aproape deloc,asa ca fii barbata, bafta multa si continua tot asa
pup fetele,sa aveti o seara faina,eu ma duc la munci,dar putin mai este si recuperez

daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaoi spune:

Am inceput inhibarea cu Dephereline 0.1 mg (jumatate de fiola pe zi) din 30 septembrie. Marti am luat si ultima pastiluta de AC. Mi s-au rarit sangerarile vaginale (maronii) pe care le-am avut pe tot parcursul lunii septembrie. Acum astept sa-mi vina menstruatia si prima zi de monitorizare din 13 octombrie. Sunt cam obosita dearece traversez Bucurestiul dintr-o parte n alta pentru a ma injecta soacra mea, deoarece mie cam teama sa ma intep singura. Prababil ca pe viitor o sa-l las pe sotul meu sa mi faca injectia, deoarece am vazut ca nu e prea greu. Oricum fata de cum eram eu in urma cu ani de zile cand mi era teama de ac, deja am progresat foarte mult avand in vedere ca in decembrie 2010 si in februarie 2011 am facut cateva sedinte de acupunctura. Astept weeknd-ul ploios pentru a ma odihni deoarece de vreo 3 saptamani incoace am fost ba la cules de struguri, ba la un botez.

Mergi la inceput