FIV 294

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

neata fete cucuiete!

venim si noi la raport..dupa o seara nedormita,cu contractii toata seara..acum suntem cheaune dar ne trece!piticuta vad ca e activa deci e bine-cred ca se pregateste ptr ce va urma!

ce profunde povestirile voastre de la odisee!many si eu am scris acolo-insa ff putin ptr ca nu ma regaseam..poate daca as fi scris la gravidute prin fiv ar fi fost altceva!insa nu prea e lumea asa activa la odisee..si dap..imi amintesc si eu cate si cate mai scriati toate cand ati ramas..mai ales iana si moniland de gemenasii lor..elenada la fel..atunci au fost multe fete gravidute..dar eu m-am nimerit cam singura-asa ca v-am stresat si o sa va stresez tot pe voi!
deja am bagat la cap-nu crema,nu samponel-ptr baita stiu ca se folosea apa cu bicarbonat(la care many ii face reclama)..si ceiut de galbenele ptr fundulet!voi mai ziceti ca eu notez!si apoi promit ca transmit mai departe!

bruna,many,castellana,daniela si restul gastii-

Doamne ajuta pana la capat!
+34 fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Bruni, spor la injectat, sper sa fie ptr. ultima data ptr. bb1 si vacanta placuta si relaxanta.

Uratica eu sa stii ca am mai folosit la baita si ptr. corp produse fara parabeni, nici odata cand eram acasa servetele de funduletz, numai spalat, dar il spalam cu ceai de nalba mare, la recomandarea homeopatei, hainutele nu i le dadeam daca nu erau spalate si calcate, si acum calc tot, spalate numai cu detergent bio(si acum la fel ), dar o sa inveti pe parcurs, te mai invata multe copilul. Daca tu consideri ca ai nevoie de raspunsuri suntem aici
Castelana, asa ca au fost vremuri frumoase? Ellanik, sunt bine, Geo creste, dar nici eu nu am mai vorbit cu ea cam din aprilie.Pupam CASTELANII
Daniela cum esti?
Fug dupa puradel sa-l aduc acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

many mai am pana la injectat!
ziceam ca mi a venit cm in sfarsit dupa ultima interventie..
ce frumos va ocupati voi timpul cu cei mici

"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui brunadria

many mai am pana la injectat!

M-am gandit eu ca este prea repede, parca ai zis ceva de nov., nu? Insa am zis ca poate ai decalat, nu se pune nimeni cu o femeie ambitioasa.

Mergi la inceput

many-ceaiul de nalba mare unde il gasesti?la naturiste?si cel de galbenele nu e bun?nici eu nu as vrea sa folosesc multe chimicale..chestii parfumate si alte nebunii!si pe cap cu ce il spalai?si din cate in cate zile?

bruni-ce ma distreaza-chiar si acum cand esti pe forum pitica mea simte si da din picioruse!nu stiu ce efect ai asupra ei-chiar si virtual!interesant-de fiecare data ma surprinde chestia asta!

bruna,daniela-hai fetelor-e vremea voastra!uite..mona preda stafeta danielei,iar eu o predau brunei!e bine asa?

fetele-

+34 fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

many posibil la sfarsitul lui octombrie sau noiembrie ! totul depinde de ce zice doctorul!
uratica DA e f bine asa cu preluarea stafetei
piticuta ta se bucura cand imi scri pt ca stie ca mi e draga abia astept sa o vad ! numai o frumusete trebuie sa iasa ca si voi sunteti frumosi!
daniela sa citesc la intoarcere ca esti o closcuta de aur!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui uratica

many-ceaiul de nalba mare unde il gasesti?la naturiste?si cel de galbenele nu e bun?nici eu nu as vrea sa folosesc multe chimicale..chestii parfumate si alte nebunii!si pe cap cu ce il spalai?si din cate in cate zile?

Am raspuns detaliat si am pierdut mesajul

Deci am folosit nalba mare, cumparata de la plafar, la un moment dat, prin iarna nu am mai gasit, nici macar la producator. Atentie ca vanzatorii incearca sa-ti bage pe gat, nalba mica, sau nalba (simplu), sa scrie pe ambalaj nalba mare. Ptr. ca nu am mai gasit am folosit si noi ceai de galbenele.
Ca si produse cosmetice am folosit din gama Bubchen, inca mai folosim. Poate ca am avut noroc, dar Vlad nu a facut dermatite, deshuamarea scalpului etc, insa nu i-am spalat hainutele cu balsam, ca detergenti am folosit de la Sano, din gama bio ptr. copii.
Baita i-am facut si ii fac in fiecare seara, pe cap in fiecare seara pana la un an, apoi de cate ori era nevoie, daca nu erau situatii speciale 1-2 pe sapt. De uns pe corp in fiecare seara pana la un an, apoi o zi da una nu, ca nu prea mai statea golanul, acum numai cand imi aduc aminte De la Bubchen nu ne-a priit crema cu oxid de zinc si musetel ptr. funduletz, are el o sensibilitate mai mare, dar am folosit cu succes Sudocrem.
Am fost cam deslanata in mesaj, dar ptr. ca m-am ofticat ca am pierdut unul
Astept intrebari suplimentare si daca vrei sa nu deranjam fetele poti sa-mi trimiti mesaj pe PM
PUP

Mergi la inceput

many-saru'mana!hihi..abia astept si eu sa-mi vad piticuta!sa o ung sa o spal sa o imbrac sa ii fac moate sa o dragalesc..
si dap..cand o sa mai am intrebari-o sa-ti scriu pe pm!

brunica- te astept din vacanta sa iti predau stafeta!

mona mai are 2 zile...nu?nastere usoara si refacere rapida!

+34 fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aruam spune:

Buna fetele
Multumesc pt raspunsuri vroiam sa-mi fac o idee despre cate monotorizari se fac pt ca eu nu sunt din Bucuresti si este mai greu cu plecatul de la servici.
Elena noi ne cunoastem de la subiectul inseminare daca nu ma insel
Eu o sa fac FIv la Giulesti cu dr Moisa.
Tu unde o sa faci?
cat te-a costat pe tine traty de stimulare?
Stiu ca fiecare are o schema de trat si ca difera de la o persoana la alta ,dar tot asa orientativ.
Tu cu ce faci stimularea?
Bafta multa sa creasca aia mici sa se faca maaaari
Gravidutelor voi cu povestile voastre imi dati puterea sa merg mai departe si sa fiu mai increzatoare ca o sa reusesc si eu.
De abia astept sa va povestec si eu ce simt cand o sa fiu gravi.

PCOS trat Siofor 1000 mg ,500mg/3zi , 4 IA nereusite , MTHFR C677T homozigot PAI 675 heterozigot 4G/5G trat Femibion 1/zi, Magne B6 3/zi ,acid folic 5mg /zi

in 2011 o sa fiu
Doamne ajuta

Mergi la inceput

aruam-tinem pumnii!sa fie cu noroc!

+34 fetita

Mergi la inceput