FIV 294
Raspunsuri - Pagina 13
castelanaC spune:
Citat: |
citat din mesajul lui many_bani Castelana de gradinita sunt foarte multumita, imi place tot ce fac ei, dar si comunicarea cu parintii. Radeam cu sotul ca Vlad merge sa se joace acolo, dar noi avem serios de invatat. Ne cam pun pe studiu cica trebuie sa invatam sa fim parinti montessori ca sa putem intelege si ajuta copilul . In rest cu problemele colectivitatii, o enterocolita, un mucisor, cam cu asta ne ocupam . Pupam mamica si Castelanul Daniela bafta multa, este cazul sa te muti la "Gravidute prin FIV" unde vad ca nu prea mai scrie nimeni, cand eram eu era asa frumos acolo, nu Castelana? O saptamana rodnica va doresc! mami de Vlad (29.10.2009) Multumesc Doamne! |
ma bucur ca va place la gradi, de asta te intrebam pentru ca stiu ca ei fac si parintii sa "participe" pentru ca programul sa fie unul complet gradi-familie. uf... de asta imi este si mie teama sa-l duc pe Castelan mai devreme in colectivitate, sa inceapa cu toate cele de mic, deocamdata ne enjoy-m impreuna.
Da da da, era superb acum 2 ani la gravidute, eram ceva fete si scriammmmm toata ziulica, ai dreptate, superba perioada!
hai fetelor graviditi-va rapid sa "revigorati" acolo forumul!
uratica spune:
hello fetele!
am venit la raport!
mai tarzior ptr ca asta mica a fost ff agitata si nervoasa ieri si mai ales azi de am zis ca acu acu iese afara!cel putin azi mi-a tras un sut de am scapat o jumate de punga de orez in ciorbita si cealalta jumate pe aragaz si pe jos!nu stiu ce i-am facut azi dar mi-a copt-o!vad ca acum doarme..ca6 de dimineata de la 3 s-a trezit si nu a mai vrut sa doarma sau sa se linisteasca!uff..
many-ce frumos povestiti voi de gravidenie..insa la mine s-a nimerit naspa rau!ca doar cu tine ma potriveam..restul fetelor erau ori inainte cu o luna ori dupa..da nu-i bai ca la gradi nu se tine cont de dpn-uri!
castellana-
daniela-mai e putin si iti predam stafeta!
pupici la gagici!
Doamne ajuta pana la capat!
+34 fetita
daniela74 spune:
[quote]citat din mesajul lui many_bani
Daniela bafta multa, este cazul sa te muti la "Gravidute prin FIV" unde vad ca nu prea mai scrie nimeni, cand eram eu era asa frumos acolo, nu Castelana?
Pup toata gashca
O saptamana rodnica va doresc!
mami de Vlad (29.10.2009)
Many pai asta este cel mai mare vis al meu.De citiva ani incoace,daca ma intreaba cineva ce imi doresc de ziua mea,de sarbatori,unde as vrea sa plec in vacanta,etc,in gindul meu imi ziceam `` vreau sa merg la odisee``Mai am citeva zile si incep stimularea,poate o sa reusesc si eu,cine stie????
Elenaraluca ai fost la eco ?
va pup si sa auzim de bine,eu ma duc sa ma acupuncturez
daniela
elenaraluca spune:
Am fost azi la eco.am 8 foliculi cel mai mare de 11 mm in ziua 9.a zis dr ca avand in vedere ca am OMPC sunt cam putinei ,cu siguranta sunt mai multi dar foarte mici.eu tot sper sa mai creasca si sa am si eu macar 10 oute la punctieestradiol 310 ,progesteron 0,4.spuneti-mi si mie nu e cam mic progesteronul?asta ce indica?voi cat le-ati avut?
PUUUP FETELE !
many_bani spune:
Elena, eu zic ca si daca ramai cu atat tot este bine, sa se matureze toate astea numarate si sa se fecundeze si eu zic ca este ok. Bafta multa
Frumusica sa stii ca la "Gravidute prin FIV" nu eram doua de aceeasi varsta, dar era tare frumos, la cele cu luna mica le tremura fundul sa treaca de primul trim. cele din trim.II vorbeau de morfofetale, cele din III de bagajul de maternitate, celule stem, trusou. Era tare frumos, ne intelegeam temerile, toate trecusem prin aceleasi emotii. Eu mai scriam si la odisee, care la un moment dat s-a spart, dar intelegere la temerile mele tot la "Gravidute prin FIV " gaseam. Tin minte ca atunci cand am ajuns in trim.II imi notam , din discutiile fetelor, marci de carucioare, patuturi, etc. Pe mine ma framantau, ca si acum cosmeticele de bebelusi fara parabeni , cred ca eram penibila de cat de des vorbeam despre asta. Si la odisee a fost si este frumos. Dupa ce s-au nascut copii ne intalneam in parc cate 8-10, se discuta si acolo , avand varsta apropiata despre masuratori, alaptat, apoi diversificare, etc. S-au legat si prietenii dincolo de lumea virtuala. V-am zis de prietena lui Vlad cu care este si coleg de grupa, ne-am cunoscut la odisee, am facut revelion impreuna, iesim impreuna si multe alte activitati comune. In sept. am avut un gratar cu 5 fulgusori si parintii lor unde a fost tare frumos, insa emotiile mari le-am trait alaturi de fete care au inteles suferinta si temerile mele.
Ce am vrut eu sa spun prin acest mesaj este ca merita sa scrieti la o odisee, la care vreti voi, eu am scris la ambele , se invata multe.
Daniela sper ca in curand sa scrii la odisee, la care vrei tu, de fapt asta urez la toate fetele.
Apoi cu toate sa ne impartasim parerile despre tot ce inseamna crestere/educarea copilului la "mamici prin FIV"
Va imbratisez cu drag
aruam spune:
Buna fetele
Din a cata zi a ciclului incep monitorizarile pt FIV?
Si pana in momentul punctiei cam cate monitorizari se fac ?
Daca reusesc sa fac histeroscopia luna aceasta in noiembrie o sa incep si eu tratamentul... am niste emotii..
Bafta multa fetelor care sunt in focuri ,oute multe si de calitate si stati cuminti ca mai aveti un pic si va tineti minunile in brate
PCOS trat Siofor 1000 mg ,500mg/3zi , 4 IA nereusite , MTHFR C677T homozigot PAI 675 heterozigot 4G/5G trat Femibion 1/zi, Magne B6 3/zi ,acid folic 5mg /zi
in 2011 o sa fiu
Doamne ajuta
elenaraluca spune:
Aruam eu am PCOS si sunt in tratamentul de stimulare pt fiv.monitorizarea incepe cam din ziua 8-9 de la cm si cred ca se fac vreo 4 eco.tu unde faci?si eu am 2 IA nereusite.
castelanaC spune:
Buna dimineata frumuselelor!
Ce faceti?
Va bucurati de zilele frumoase de toamna si pentru mine? ca imi place mult mult toamna, fosnaitul frunzelor de sub talpi, culorile superbe si fructele gustoase!!!!!
many, subscriu ca tot ce spui tu, eu eram doar cu ellanik in aceeasi perioada a dpn-ului( o pup, nu mai siu nimic de ea... pup si pe Geo ), ea a nascut cu o luna inaintea mea...in rest erati voi gravidute sfatoase: tu, elenada, moniland, avalon, ralucapaun, huski, alinaoprea, iana, claudia79, scuze daca nu-mi amintesc toate fericitele burtici din perioada aceea... va pupu fetelor!!!!
Ca si tine "sorbeam" fiecare " sfat: ce mananci, ce nu, ce sa faci, ce sa nu, iar la cap copil eram toba de teorie!
Da da da, eram si eu obsedata de sampoane si deterigenti, ca urmare nu am pus sapun/sampon pe pielea copilului pana la 2 luni, l-am spatat numai cu apa la baia generala, iar la schimbarea scutecului numai cu ceai de galbenele ( facut proaspat zilnic), ca urmare nu s-a iritat niciodata, crema a vazut tarziu pe pielicica, il mai dadeam cu ulei de masline fiert...
Hai fetele, gravideala rapida si ajunge numai sa intrebati si bagam informatii garla, sa fiti mamici la zi cu tot ce se zice/face in materie de bebei.
castelanaC spune:
aruam, bafta! nu cred ca exista un raspuns exact la intrebarea ta, depinde de protocolul urmat (lung/scurt), de cum raspunzi la tratament. Eu la protocol scurt am facut 3 eco pana la punctie si de 3 ori analiza sangelui, in fuctie de asta s-a mers mai departe cu tratamentul, a stiut dr cu ce doza continuam!
Bafta si sa raspunzi bine la stimalare, oute de calitate!
Elena, sa fie de calitate uotele!!!!!!
Daniela, ce faci? mai ai un pic si iei startul!!!
Uratica, pup mamica si burtica!
trebuie sa fug, va pup si pe curand!
brunadria spune:
elenaraluca bafta ! te asteptam cu vesti bune in continuare!
auram eu de exemplu am facut stimulare 9 zile si la unele fiv uri am fost doar de 2 ori la echo!depinde de organismul fiecareia ,nu este o regula..
daniela iti tin pumnii stransi! sa fie intr un ceas bun ! sa te vad gravi sa mai scap de o grija :)
castelana,many si pe voi vreau sa va vad duse de aici:) sa ne mutam toate la odisee!
uratica uite ca incet avansezi si tu, piticuta e ascultatoare, o sa fie mare si frumoasa!
monaramona nastere usoara! iti spun acuma! pt ca o sa fiu absenta de maine o vreme, plec in vacanta!
voi sa fiti cuminti de la mic la mare
aaa declar si eu z2 , in sfarsit mi a venit cm! deci la intoarcere marg la control!
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."