Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (7)
Raspunsuri - Pagina 6
ainotna spune:
Alice, Denisa, m-ati facut sa rad! Sashi nu mananca mult, poate lapte mananca prea mult, dar restul mananca in cantitati destul de mici. E fooarte pofticios dar nu neaparat mancacios.
Giorgia, eu incalzeam un pic merele inainte sa i le dau si asa le manca, altfel nu. Poate incerci si asa
crissy77 spune:
pt raspunsurile referitoare la emag.
adrianaBuc, nu te stresa cu greutatea. Fiecare cum ii este soiul. Acum ei consuma mult mai multe calorii decat inainte de a merge singurei. E vesela? Se joaca? Mananca bine? Vezi ceva modificari in comportamentul ei?
Fii'mea s-a autodiversificat cum nimeni altul de varsta ei. Si-a bagat degetul in paharul meu cu bere si pana sa reactionez eu l-a bagat in gura. Si desi se stramba, cand a vazut reactia baietilor, tot se intindea la pahar
palomina spune:
De-abia acum a adormit Antonito ... deci, de la 14 si pana acum a stat locului doar cat a stat la masa, in rest a fost intr-o continua alergatura si bineinteles ca si eu la fel
In legatura cu fructele , noi avem o problema in sensul ca nu-l atrage deloc sa le manance ca atare. Daca-i dau o bucatica de banana o striveste in maini si se uita asa cu greata la ea , piersica la fel... De la o vreme l-am lasat in pace si o sa incerc iarasi.
Carla, buna idee cu guacamole, uitasem!
Nici azi n-am ajuns la vaccin din cauza de pediatra plecata hai-hui, maine mergem negresit ca vreau sa scap si de grija asta!
Cris, voi inca mai sunteti la mare? V-ati bronzat?
Cred ca ma culc si eu mai devreme in seara asta asa ca va spun Noapte buna !
la mas feliz mamacita del mundo - Antonito 18.08.2010
ramonavlas spune:
La capitolul fructe,hm, Raisa ar manca fructe la fiecare masa, insa ii dau doar dimineata. Mai scapa la prune cand merge la mami ca se pune jos sub pom si se intinde dupa ele.
De cate ori i-am dat fructe mai tarziu de ora 10 dimineata, nu a a dormit inainte de ora 24. Au vitamine fructele, copilul meu e agitat.....dar chiar asa sa o afecteze?
Suntem cu robinet la nas, ii curge nasul intr-o veselie, ne iese a treia masea. Nu tuseste, nu stranuta, nu are febra,nu are rosu in gat, mananca, sa joaca, am fost la doctorita si nu are nimic, doar de la masea. Doamne fereste cum face cand vreau sa ii aspir nasucul....asa plange si se zvarcoleste saracuta de zici ca o tai, nu alta.
Mami fericita de Raisa - 01.08.2010
crispro spune:
Ioi, am niste nervi de numa!!! Abia am reusit sa culc copilul la 10 seara. Si-a luat masa de lp: 50ml!!! sa ma duc in lume, nu altceva. Acum stau sa fac bagaje ca maine plecam. Ioi, ce ma enerveaza.
M-am intalnit azi cu Puiutz (organizat), ne-am simtit tare bine. va dau maine mai multe detalii ca is pe foarte fuga, dar va las poze aici https://picasaweb.google.com/114113026492227213912/MiConstantaII#5655260545561416770
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=163949" target="_blank">Sa-l ajutam pe Alex
bumblebee spune:
Si plodixul meu a adormit abia acum 10 min. De cateva seri e tare greu cu adormeala, nu vrea decat la joaca. Se lasa cu urlete.
Programul nostru e asemanator cu al celorlalti delfinasi.
Trezirea in jurul orelor 8, un somn de pranz cam de 2 ore (mai nou si mai mult).
Mesele: 2 de LP (la trezire si una seara la 21),
o gustare de fructe la 12,
o masa principala: piure de legume, orez, paste s.a. cu/fara ou/peste/carne la ora 14,
o gustare la ora 18 (iaurt/branza cu mamaliga/magiun/mar copt/legume simple/, orez/gris cu lapte, in principiu orice fara carne).
Seara adoarme de regula cam la 22.
Am vazut si eu pozicile cu mamicile frumoase Puiutz si Cristina, cu Nectarica si Alexia, cu Tudor frumos de Baby.
Noapte buna!
bamboletta spune:
Salutare
Cand credeam ca am scapa de muci...au revenit in forta nu au nimic altceva doar muci..am luat colargol..poate pana luni cand merge iar la gradi ii trece
scriem si noi meniul :
-7.30-8.30 trezirea(depinde daca il trezeste Antonia cand pleaca la gradi sau nu)papa
-10.00 fructe cu biscuiti,cereale,paine cu gem(nu mai vrea deloc fructe pasate..doar bucati sa muste el)
-11.30-12 apoi somn 1 ora
-13-14 pranzul in ultimul timp mananca ce mancam noi...dar ii mai fac si lui separat.
-16 somn 1-2 ore
-19 cina peste cu mamaliguta,sau cu legume,paste cu lapte de soia...sau ce mancam noi
-22 somn pana se trezeste iar pt cam de 2 ori pe noapte suge
deci inca fara numar,fara numar...mai e cineva asa ca noi?
Crispo-pana la urma v-ati inalnit si cu Puiutz...ce frumos imi place tare costumatia lui Vladutz,sa aveti drum bun maine,eu zic sa faci pauza o perioada cu laptele...ii inlocuiesti masa cu altceva...iaurt,branzica...daca tot o sa insisti asa nici nu o sa vrea sa bea,
Ramonavlas-multa sanatate
Eladeea-cum sunteti?
Crissy-doamne...am ametit eu in cate parti te-au trimis pt vaccin ...nici ei nu stiau ce si cum
Adriana-probabil asa e ea mai fotomodel ...eu ce sa mai zic de Antonia...are 16.5 kg la aproape 5 ani...e f inalta are 112 cm ...analizele au iesit bine...asa e ea...argint viu...cand mananca ea nu sta la masa...alearga prin casasare,canta
fug la somn...n buna
bambi_bv spune:
Crissy, m-am enervat din nou pe aceasta tara in care traim cand am citit despre frecusul tau cu vaccinul.Ce de incompetenti! Oricum, scuza aia ca nu are rubrica sa il treaca in carnet e vrajeala, ca exista rubrica de "alte vaccinari". Da' de ce sa isi asume cineva o responsabilitate? Sper sa rezolvi cat mai rapid!
Daca tot ai zis ca Bea are acelasi program ca Matei, sa iti spun ca se mai potrivesc dintr-un punct de vedere: le place bautura Matei azi baga degetul in paharul meu cu must si se tot lingea, cu un zambet larg de placere.
Stiu ca era deja promisa delfinasa ta (nu mai stiu cui) dar oricum, poate ne treci pe lista (in caz ca mai renunta din petitori )
Azi am descoperit intamplator ca Matei are doua masele deja iesite sus de care nu stiam. De la 1 septembrie si pana azi i-au iesit 4 masele si doi dinitisori (pe langa cei 6 dintisori - 4 sus 2 jos - aparuti cu mult timp in urma).Saracii copii...ce chin tre' sa indure.Abia astept sa ii apara toti.
Fetelor, dar cand vor creste aia definitivi, oare tot asa de tare doare?
Eu ma bag sa mai vad cateva episoade din Gossip Girl ca sa il termin si pe asta.
Apropos, azi a inceput noua serie din Grey's Anatomy (stiu ca mai erau fane pe aici).
Noapte buna!
rodyka spune:
am vazut si eu pozele cu PUIUTZ si CRIS, ioi ce fain ca v-ati intalnit si voi
Isa doarme din ce in ce mai bine, o pun in patut cu sticla in mana, bea cuminte pana ii spun eu Ingerasul, trag de muzicuta si ies. liniste totala, somn cu o trezire scurta pana dimineata (adica de la 22 la 10 ).
fetele mele merg singure in parc de cateva zile, de la 18-18.30 si stau cam doua ore. ei, in timpul asta eu butonez telecomanda asteptand sa se zvante gresia, mai bag cate-un dulce la ghiozdan, ma mai joc cu cainele, mai vb la telefon... maine dupa-masa am iesire singura in oras, parca is in liceu si astept sa merg la intalnire!! de data asta o sa urmez sfatul sotului: sa nu ma grabesc sa revin acasa, sa-mi fac plinul la magazine si la vitrine (dar sa nu deschid portofelul prea des ). mama azi s-a descurcat aproape singura, a fost o zi de proba , pana si baita i-a facut pana sa merg eu s-o scot pe Isa din vana. si Isa merge la ea si-i explice/ceara lucruri, mama e in culmea fericirii. un pic de gelozie m-a incoltit si pe mine ca a inceput piticoata sa-si imparta atentia si afectiunea intre toti ai casei, pana acum era asa de mamoasa!! o vad ca i se lumineaza fata cand urca Maria scarile si o striga de la geam, fuge la usa si nu mai are rabdare, da din picioruse si ii sare in brate . la 5 minute apare si tati, alta dragaleala (stie ca vine dupa cum ii suna cheile pe holul casei)! dupa mult timp isi mai aminteste si de mine si ma blagosloveste cu cate-un pupic .
ma duc sa lenevesc si eu in pat, ai mei dorm deja cu totii, nu stiu cum au cazut asa ca mustele . noapte buna, delfinariu
Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
puiutz_mic spune:
Fete, azi ne-am intalnit cu crispro! A fost minunat, relaxant, dar destul de scurt, noi am mai si intarziat vreo 20 de minute, daca nu cumva mai mult
Ma bucur tare ca ne-am vazut, asa de rau mi-ar fi parut sa plece fara sa ne intalnim! Am fost tot la Lake View, unde s-au vazut fetele si ieri seara.
Crisu, precum stiti toate cele care ati cunoscut-o, este o mamica foarte frumoasa, cu un fel de a fi ce te face sa simti ca o stii de o viata! Si are o voce sonora atat de calda si de placuta! Dan m-a intrebat daca nu cumva canti, i-am spus ca din cate stiu eu nu; l-a impresionat vocea ta, a zis ca ai o voce potrivita pentru cantat, ai calitati native ceea ce se intalneste destul de rar, majoritatea "cantaretilor" depun eforturi uriase pentru a-si modela si perfecta vocea (el a lucrat in tinerete la un studio de inregistari, asa ca are ceva experienta in domeniu si urechea formata, sper sa nu te superi, Cris )
Vladut e un cretulin atat de scump si de haios, imi place cum plange el incetisor, mai mult smiorcait si una-doua vrea la mami in brate (de ce zici tu Cris ca nu te prefera cand e tati de fata, mie mi s-a parut ca esti prima lui alegere intotdeauna). Nu prea au socializat baietii nostri, fiecare era ocupat cu altceva, abia la final au dat noroc si si-au zambit un pic. Nici Raducu nu e din cei mai sociabili, adica e atras de copii, dar cam asteapta de la ceilalti primul pas, e mai timid . Raducu a fost mare fan la datul pe topogan, nu-l mai puteam lua de acolo! Si la plimbareala prin iarba! Si a invatat de la Vladut sa bage pufuleti in gurita singurel (v-am spus ca el nu duce la gura singur nimic de mancare).
Mi-a placut tare, tare mult de mama Cristinei. Este bunica perfecta dupa parerea mea! Atat de calma, de relaxata si stia exact ce sa faca in orice moment! As vrea sa stea cat mai mult la Cristina, cred ca ii este de mare ajutor si ar mai avea si Crisu un pic mai mult timp pentru ea si Vasi.
Vasi e un tatic foarte atent cu baietelul lui, este foarte implicat si mereu pe faza sa surprinda "pe pelicula" momentele frumoase! Le sta minunat impreuna!
Am facut si noi ceva poze, dar nu am fost atat de harnica ca si Cristina sa le descarc. Acum inca lucrez, mai am de terminat niste acte, dar promit sa le descarc maine dimineata.
Cris, Vladut, Vasi si mama - va doresc sa aveti un drum usor catre casa si sa ajungeti cu bine! Va pupam cu drag!
Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010
Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!