Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (7)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

neata

va servesc cu o mare, eu una sunt terminata, am avut o noapte pe la 1 am reusit sa ma duc la culcare, am mai stat cu mama de vorba....si de 1 la 2 jumate andrei a tot marait l-am luat langa mine in pat, pe la 6 jumate s-a trezit, l-am dus la el in patut, la7 iar s-a trezit, acum doarme, nu stiu cat...

si cate o clatita cu branza a facut mama aseara si am bagat fara numar, fara numar

programul nostru e cam asa

7-7.30 trezirea
8-8.30 mic dejun (iaurt cu paine cu gem, iaurt cu ou, rosie, cascaval, rar iaurt cu banana, lapte cu gris etc)
11-11.30 fructele (max 150 gr)
in jur de 12 somn de 1-2-3 ore, depinde
la trezire pranzul
in jur de 17 - un fruct, dar doar daca mananca inainte de 15
19 - cina (legume, paste, gris, mamaliguta etc)
21 - lp (ii fac 6 masuri, mananca cam 4-5)
2 - lp - 6 masuri (la asta trebuie sa renuntam)

eu am asa emotii, weekendul asta andrei ramane cu bunicii acasa, cred ca si de asta a dormit asa de agitat. e prima data departe de mine, simt ca o sa se intample toate relele plus ca de cand am facut bagajul zice tata tata intr-una, cred ca i s-a facut tare dor de tati ca pe tati l-a vazut inainte sa plece cu bagaj, acum cred ca in mintea lui era ca a aparut bagajul, trebuie sa apara si tati ...dar pleaca si mami, off, ma simt tare aiurea, de parca imi dezamagesc puiul ca il las singurel...sper din tot sufletul sa fie bine weekendul asta ...va

am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

voiam sa va zic ca am vazut pozele de la constanta mamici una si una si delfinasi pe masura

Crisule drum bun azi. mai lasa-l pe vladut cu mama ta, ca tot s-a obisnuit cu ea si pleaca...lasa-i papa si lasa-l sa il culce ea,profita ca a venit la voi..du-te la coafor, du-te la un film, la cumparaturi, du-te seara cu Vasi la un restaurant,fa ceva pentru voi, ceva ce nu ai timp sa faci in rest...nu sta acolo si te stresa ca nu doarme copilul, lasa, ca doarme el

am uitat sa va spun..la noi e haos total, cu bona, bunica, tata plecat, am una bucata copil galagioasa, doar urla si se smiorcaie cand plec eu la munca, de imi vine sa ma arunc de pe balcon cand vad ca fac totul in urlete maxime, gen sa ii pun pampersul, sa il imbrac..la oala refuza sa mai stea de cand a fost bolnavior...sta,dar nu face nimic...cand vin o ia de la capat vreo ora cu urlatul,desi stau numa dupa curu' lui (scuzati-ma dar m-a innebunit de cap) si asta se amplifica, pentru ca orice fac eu cu andrei, hop si mama, si vorbeste peste mine, ba sa il ia pe andrei, ba sa nu stiu ce, de e un haos total si plec la munca cu capul calendar si nervi cat casa la inceput nu m-a afectat, dar dupa vreo 10 zile la fel, am ajuns la capatul puterilor...abia astept sa vina tati acasa....chiar sper sa fie bine andrei weekendul asta, ca sa pot sa iau si eu o doza de aer curat si sa respir, ca simt ca merg la nebuni...

maurice tu unde mergi la psiholog? ma bate gandul sa vorbesc cu cineva, ca uneori simt ca ma depaseste situatia asta cu andrei, ca poate gresesc eu undeva ca el e atat de smiorcait si marait...

scuzati-ma ca am inceput ziua intr-un ton negativ, dar dupa asa o noapte

am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matusa77 spune:

Neata!

Dupa cum stiti Ducu nu e mare mancacios:
- dimineata la trezire bea 150 ml LP
-la 10:30 mananca fructe cu branzica max 240 gr
-pranzul la 14:30 legume cu pui/peste/ou/ficat max 220 gr
- la 18:00 2 iaurtele de 100 gr/cereale cu lapte
-la 22 200 ml Lp
nimic intre mese gen pufuleti, covrigi, etc
somn pana dimi fara trezire, afara cam 2 ture pe zi.
Aseara am iesit pe la 18:00 si am intrat in casa la 20:30, s-a plimbat la greu, mai nou vrea pe garduri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

ramonavlas, imi vine sa rad pe sub mustati cat sunt de ciudatei omuletii in miniatura: unul sa kkceste moale, altul face febra, altuia ii curge nasul cand vine vorba de dinti.

bambi, cand ies dintii definitivi nu doare deloc . Lista de petitori ramane deschisa

bambo, Elise are 22 kg la aproape 6 ani, deci sa ma bucur. Desi la inceputul saptamanii am tras o cearta zdravana cu soacra, cica nu-i dau sa manance suficient de aia e asa slaba, s-a apucat de bocit la mine in casa ca se teme sa nu fie anemica etc. Si asta pt ca nu am lasat-o sa manance la ea friptura de porc (pt ca in week-end a avut diaree, saptamana asta am evitat sa-i dau dulciuri si grasimi, desi luni era dreasa la burtica). Dar vad ca te stoarce David cu nu gluma.

rodyka, fetele tale dragi singurele in parc. Iti mai tragi si tu sufletul nitel.

Bolnaviorii ce mai fac? Raul, Larisa? Am uitat pe careva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matusa77 spune:

Am vazut si pozele de la intalnire.
Raducu deja agata fete.
Vladut tare elegant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Neata...
Vin si eu la cafea racusor. Vreau un maaare. Si noi am avut o noapte grea, cu multe treziri. Uneori s-a calmat dupa ce a baut apa, si am mangaiat-o pe spate, alteori s-a linistit singura, dar deh... smonul tot mi-l strica. M-am trezit ametita rau de cap. Asta dupa ce am avut si o seara proasta, cand am picat efectiv de oboseala, dupa ora 20 am cedat, eram absenta, nu ma puteam misca, nu puteam vorbi. Noroc ca m-a ajutat si tati cu copii sa-i bagam la somnic.

ufff...sper ziua de azi sa fie una buna, sa nu ma afecteze oboseala.

ma duc sa va citesc di urma. revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissteo spune:

Bamboletta, ce-mi place mesajul tau cu programul , e chiar erotic, numai titi peste tot. M-am distrat, acum nu stiu cat de distrezi tu, dar ma bucur ca inca mai este titi.

Bambi bv, anatomia lui grey a inecput tot pe tvr1? tot la 23?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Neata!

Si noi am avut o noapte 'ca-n povesti'! S-a trezit in urlete pe la 2:30 si a toot urlat o ora , plimbat prin casa, aratat toate minunile.. Dupa ora de urlete,a a urmat o ora de joaca . Pana la urma, mai in maraieli, urlete, din nou somn.. Pe la 5 jumate a tras iar un urlet, dar scurt. Oricum, eu sunt destul de deraiata, sper sa imi revin .

Alina, draga mea, asa sunt piscotii nostri, eu zic sa ne bucuram ca-s sanatosi, sa ne mai punem dopuri in urechi, sa tragem aer adanc in piept si va trece si perioada asta. Un psiholog cred ca face bine oricui!
Al meu a avut o saptamana fara maraieli!! Doamne, a fost extraordinar de bine! Si-a revenit, dar tot mi-e drag de mor! Cum bombane el toata ziua, vrute si nevrute. Spune mai nou 'sus', la suzeta zice ceva de genul zuzu/zuzi. Nu stiu, are un fel de-a spune multor obiecte. Dar inainte repeta mult mai corect dupa mine.
Aseara totusi a zis giogi, dupa mine, il striga pe tac'su'!

Pana la urma la noi in casa toata lumea ia catina cu miere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissteo spune:

Foarte frumoase mamici care s-au intalnit la mare, frumoase si ele si copiii, minunati.

Si eu rupta de obo, s-a trezit Berti de o mie azi noapte, nu stiu de ce, dar era tot o veselie, m-am gandit la tine cripro, mamaaaa, dar al meu de 2 nopti nu dorme si am zis ca-mni dau una in cap.
Hai Racusor ca tu esti ca esti minunata a lu andrei, e drept ca oboseala isi spune cuvantul. las ca vine tati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Larisa, frumosi copii ai!. M-am delectat si eu cu pozicile cu albastreii tai.

Georgia

Programul nostrum este cam asa
8,30 -9 trezirea
9.30-10 masa de fructe unde de regula pun biscuiti, sau branzica proaspata sau cereale (momentan cereale scoase-suntem pe regim din cauza de alergie)
Dupa masa mergem in parc pana pe la 13

13,30 masa de pranz –supa, ciorba cu carnita, ficatel sau galbenus. De obicei papa ciorbita pe care o papam noi, momentan e la regim fara sare, deci fac supa de bebelusi. La ea carnita e la putere, i-o tai in farfurie separat, ea papa cu manuta si eu vin cu ciorba in lingurita pe langa.

14-16/17 somnic

18 – 18,30 cina, care poate fi un felul doi gen pilaf, legume fierte cu carnita sau lapte cu gris, lapte cu orez, mamaliga cu branza, budinca, paste cu branza usor indulcite.

Dupa masa asta iesim iar afara. Numai ca de acu o sa treb sa o schimb cumva, eventual inainte de masa, ca déjà se intuneca devreme.

Intre mese mai papa biscuiti sau covrigei, dar astia cu portia.

21,00 - dush
22,00 210 ml LP si somnic

Mergi la inceput