Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (7)
Raspunsuri - Pagina 5
carla_2008 spune:
Am vazut pozele Larisei,ai niste copii superbi!!!!amandoi vor frange multe inimi cu ochii aceia!
Da Crissy,e ok tanti Mia,ii iubeste si copiii o iubesc,atat ca de multe ori ea ne face program nu noua ei,stie ca nu se gasesc usor bone si face ce vrea cu noi,mai ales ca stie cat de pretentioasa sunt. Faza cu fata aceea a fost exceptie ca imi era mila de ea si vroiam sa o iau ca ajutor la menaj; pana la urma s-a dovedit ca starea psihica nu o ajuta nici macar pt atat. Acum o sa vb cu un prieten psiholog sa vedem ce putem face cu ea. E socant,e un caz cum vedeti prin filme,eu inca sunt socata de cat de traumatizata e, nici nu pot reda in cuvinte atitudinea ei.
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://community.webshots.com/user/denyssa_catana
adrianaBuc spune:
salutari
eu tot cu stresul muncii dupa mine.
Citeam programul de hrana al copilasilor vostrii. Cam asa e si la noi. Atunci de ce pitica mea e asa slabuta? Hmmm...
Am tras o fuga azi la Baby Expo. Ce inghesuiala!
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori si o maseluta
19+
Alice_Elena spune:
Denisa, eu am avut o colega la munca care a luat-o razna ( si nu exagerez) de la pastilele alea de slabit chinezesti. Doaaamne ce privire avea si ce balarii debita. Imi trimitea mesaje noaptea, niste ciudatenii. Si cand am sunat-o pe sorasa sa ii spun a zis ca nu e adevarat ca n-are nimic. Eu le ziceam sa o duca la doctor si ei ziceau ca nu are nimic ca exageram noi.
Nici in ziua de azi nu e intreaga si au trecut mai bine de 2 ani
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 24+
Alice_Elena spune:
Programul marei e asa:
- 7:00 - 7:30 lapte 240 ml
- 9:00 trezirea (+/- juma de ora)
- 11:00 mic dejun ( ou fiert sau paine cu unt si gem sau altceva + un iaurt mic ori nestle cu fructe ori danonino)
- o tura de juma de ora o ora de mers afara
- 13:00 somn ( intre 1 ora 30 min si 3 ore)
- 15:00 - 16:00 ( in functie de somn) pranzul ( mananca cam ce mancam si noi. Prefera mazarea si pui si cuptor cu cartofi, ostropel..)
-19:00 -19:30 iaurt cu cereale sau branzica cu smantana, mamaliga
-21:30 baie, lapte (240 ml) si somn pe la 22:00
De obicei intre mese mananca fructe ( refuza mesele doar cu fruct asa ca i le dau intregi, intre mese) sau covrigi ( d-aia uscati, cat sa iti gadile gingiile si sa faca mizerie in casa).
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 24+
crissteo spune:
Berti e mai lenes la mers si la vorbit decat Teo, de fapt e mai calm si mai linistit decat teo. Acum fara sa vreau fac comparatie intre ei, asa cu voi aici, ca ei nu tre sa stie. Berti e tare haios cand il intrebi cum fac orice animal plescaie din limba cum l-am invatat noi ca face calul. Si iar se distreaza de minune.
Azi a fost ziua mea cu Teo, adica tati a fsot liber, eu m-am dus l-am luat pe teo de la gradi la ora 1, am mers prin moghioros, m-a alergat pe toate dealurile din parc, apoi am mers in billa sa-l plimb cu masinuta si am mai cumparat cate ceva, apoi la mac, ca e lipit de billa si acolo isi fac toti colegii ziua, asa ca e de-al casei. Ma bucur ca mi-a spus, mami mannaca tu tampenii, eu vreau 2 cartofi si o gura de suc ca am mancat la gradi. A fost foarte fericit si la sfarsit ii spun ca maine e ziua mea cu el si cu berti si zice- inseamna ca ziua de maine e maiiii frumoasa ca cea de azi. zic de ce? zice- pai pentru ca e si albert cu noi. am ramas fara cuvinte.
Program Berti:
7 trezire- asta vreau sa o schimb, dac as-ar putea trezi pe la 11 as fi cea mai fericita
7 il schimb, papa lapte praf 240 ml
10-10.30 fructe nu stiu cat ca acum mai mananca si direct din mar, para, pepene, prune, struguri, etc, la gustarea asta nu-i pasez fructe decat fff rar
daca iesim afara dupa gustare doarme 1-2 ore, si mai doarme pe la 5 inca 1 ora.
daca nu iesim doarme pe la 2 sau 3 cand ajungem acasa cu teo de la gradi. mie imi convine mai mult asa, ca dorm amandoi teoretic, adica fiecare doarme daca stau cu el in pat si fiecre in camera separata, deci il adorm pe albert si il las in patul mare cu speranta ca nu cade si merg al teo unde de regula ma adoarme el pe mine.
12- pranz, ca la 12.30 plecam la gradi dupa teo, de obinei un fel de mancare ori supa/ciorba, ori felul 2 uneori cu o jumatate de felie de paine, cel mai des paine de casa-integrala, la masina
16- gustare, cereale cu fructe cel mai des, sau cu iaurt, mamalliga cu branza si iaurt/smantana, paste/orez cu lapte cu lapte, fructe, cascaval, urda, legume salata
19.30- lapte praf 240 ml
20.00 somn.
Aoleu, cat am scris, valeu. iar scriu ca nu stiu cand mai apus sa scriu.
pupam si multumim pentru felicitari miscaretului, mi-am dorit eu sa mearga, dar acum s-a terminat si brum ade licite ca fug pana in bucatarie ca ii aud genunchii pe parchet. Dimineata fosnea ceva in spatele meu, am mers sa-i aduc apa din bucatarie si el a pl;ecat in picioare dupa mine, era in spatele meu. foarte fericit evident.
gata, pupam si tac.
rodyka spune:
chiar, giorgia, fructe cand ii dai?
eu am uitat sa precizez in programul nostru ca dimineata se trezeste pe la 10.30
crispro, poti incerca faza cu lapte la somnul de amiaza. multa vreme si eu ii dadeam Isei o portie mica de lp dupa pranz inainte de somn, ea stie sa doarma singura in patut doar daca are sticluta cu ceva (lp, supa, NU apa), cand o goleste ori ma striga ca mai vrea ori o arunca jos din pat si ia una din pozitiile de somn (pe burta cu fundul ridicat in sus sau de-a curmezisul cu piciorusele atarnand afara printre gratii).
am vazut si eu in sfarsit pozele cu Nectarica si Alexia
Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
palomina spune:
Azi am fost in parc si mi -a adormit piciul pe la 12.30 . Somn pana la 14. Acuma
ioc somn ca nu vrea dar nici bine nu ii e.. l-am lasat si eu azi fara lesa a cazut de nenumarate ori, era plan de praf si doar o data s-a lovit la cap, bineinteles a facut el o metanie ca nu se putea altfel....
Acuma ma maraie...
Programul nostru este cam asa -
8-8.30 trezirea
10 - fructe cu cereale sau la borcanel daca mancam in parc
11.30-12 tzitzi daca suntem in casa
14- piure/ ciorba cu legume, Carne, ficatel, ou, etc.
18- gris cu lapte, orez cu lapte cu dulceata de la Topoloveni, borcanel daca suntem in parc tot asa cu gris sau bicuiti sunt unele de la DM
21- iaurt gol sau cu cereale sau cateodata banana - cand e gol mananca si 300 ml !!!!!!
22- baita , tzitzi si somn
Peste noapte tzitzi cand vrea pana dimineata !
la mas feliz mamacita del mundo - Antonito 18.08.2010
giorgia23 spune:
Denisa,Rody fructe nu mai vrea de ceva timp...o mai pacalesc cateodata cu cate un mar sau strugure...banana nici nu vrea sa o vada iar inainte ii placea f.mult...eu incerc mereu dim sa ii dau dar mereu refuza...sper sa ii treaca repede refuzul si sa pape iar
Am dormit si eu 1ora...a papat si ne pregatim sa iesim
rodyka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui giorgia23 Denisa,Rody fructe nu mai vrea de ceva timp...o mai pacalesc cateodata cu cate un mar sau strugure...banana nici nu vrea sa o vada iar inainte ii placea f.mult...eu incerc mereu dim sa ii dau dar mereu refuza...sper sa ii treaca repede refuzul si sa pape iar |
am avut si noi asa o perioada, destul de lunga... iar de banane fuge doar cand ma vede cu ele in mana si acum, dupa atata regim de banane si orez si branza! eu ii mai faceam dimineata cate-un shake, apoi biscuiti/piersica cu biscuite si, incet-incet, a revenit la sentimente mai bune fata de fructe... acum suntem la aprox 200 g iar
Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
bambi_bv spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crissy77 Fetele, ati cumparat vreodata de pe emag? Oare sunt seriosi? |
Crissy, comanda cu toata increderea!Sunt foarte seriosi!
Revin ca nu am apucat sa citesc restul.