Citim impreuna - "O zi" - David Nicholls

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelka

Stai, ca pe masura ce intra cafeaua in sistem, imi vin idei.

Ce-ati zice sa resuscitam clubul de lectura? Deschide buflea capitol nou de 'Citim impreuna' (ca si-asa a tras chiulul suficient:)) si toata lumea doritoare se executa.

Hm, ce spuneti? cora, gata examenul? maria-alexia, esti p-aci? adela, acum disparusi tu??

Gata sefa, uite, am schimbat titlul subiectului si fara votare, fara intrebare, va bag pe gat cartea asta ... .

P.S. Uite - o sa fiu sincera pana la capat - am iesit din club ca prea se citea "profesionist" ... si eu le mai si citeam in engleza, adica dupa ce ca imi storceau inteligenta subiectele cartilor si modul in care erau scrise, facusem si ruptura la muschiul limbii engleze .
P.P.S - ar trebui sa imi dea comision aia de pe site-ul de pe care tot recomand cartea.
P.P.P.S - eu m-am tzacanit de tot - am terminat-o acum 2 zile si m-am apucat inapoi de ea si pentru ca stiu subiectul, sunt atenta la alte nuantze
P.P.P.P.S - cine este "Celcesforaie" ? Un mascul ? Hmmm ...aveam eu o banuiala ca nu e o carte e masculi ...

Mergi la inceput

Citat:
Auzi, da' n-ai cartea in engleza? In format electronic or something?

Eu in engleza am citit-o ... dar nu o am pentru ca, marturisesc cu rusine , de la o vreme, adica de cand mi-am schimbat serviciul si nu mai merg cu trenul si conduc, nu mai citesc cu ochii ci cu urechile . Adica iimi iau carti audio si le ascult in masina, in trafic ...si nu va spun cat de mult imi place. Cartile in general sunt citite de actori, care au intonatie, exprima sentimente, isi schimba vocea in functie de actiune - este extraordinar.

Oare in Romania au aparut carti audio ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

sunt. dar eu n-am ascultat niciuna. asa ca nu-ti pot face aprecieri asupra calitatii lor. (si nici nu cred ca mi se potriveste sa ascult carti)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beshter spune:

Gata, am cumparat-o si io.

La atac!:)

Lucrarile Ioanei si terapia lui Pinkutz

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui corap

sunt. dar eu n-am ascultat niciuna. asa ca nu-ti pot face aprecieri asupra calitatii lor. (si nici nu cred ca mi se potriveste sa ascult carti)

Da, da, da - asa spuneam si eu pana sa fiu nevoita sa trec pe varianta asta ...

Cred ca este o problema de concentrare, problema pe care eu nu o am ... pot foarte bine sa fiu atenta la condus si sa ascult un teatru radiofonic, ca pana la urma, cartile astea citite de altii seamana cu un teatru radiofonic. Plus ca mi se pare ca se creeaza mai multa autenticitate, atmosfera cartii este mult mai bine redata - cartile sunt citite in jargon (daca e cazul), cu suspinuri, plansete si rasete pe care le simti, cu vocea rastita sau agitata daca este cazul ... sunt trairi pe care cartea le poate doar sugera.

De ex, ca sa ma intorc la "O zi"
- EL este un personaj foarte "dandy", devoted to "style", cu posibilitati materiale si cu dorinta de a fi popular si de a avea o viata usoara ... prin urmare, toate dialogurile lui sunt citite cu o voce foarte calma si foarte confidenta, chiar daca existau dubii in mintea lui si nesiguranta cu carul
- EA este un personaj foarte "insecure" - pe care o chinuie lipsa de perspectiva si a unui plan de viata, cu o parere destul de proasta despre ea, cu o minte incarcata de sentimente contradictorii ... dialogurile ei sunt citite cu o voce repezita, agitata, speriata sau trista.

Mergi la inceput

Sa-mi spuneti cand putem incepe comentariile ...

Si unde este Adela, ca ea era asa simtitoare ca mine ()si poate ma ajuta cand apar criticile ...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Laura25

Pe mine nu m-a intrebat nimeni, dar ma bag singura in seama. Mi-a placut entuziasmul tau, buflea, asa ca tocmai am dat comanda la link-ul pus de tine. O voi citit si eu.

Doamna Moderator ... sa pui mana sa o citesti acum, odata cu noi.
Ai voie sa mai iesi la o bere sau la cartofii pe plita de la Scoala 12 numai dupa ce ai scris review paici, la subiectul meu. Bine ca a venit toamna ca altfel, te puneam sa o iei cu tine la cort.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Sa traiti, sefa' am inteles! Cum vine la posta, ma apuc de lecturat. Nu mai halim cartofi copti la ore tarzii ca suntem parinti responsabli, cu copiii intorsi in sanul familiei. Cu cortul am fost we asta, dar pt citit a fost bun, ca acolo am apucat sa mai pun mana pe carte cat prindeau broaste sau bateau mingea cei mici.

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beshter spune:

Io mai am de terminat o carticica si de corectat niste restante dar ma apuc de citit cartoiu - mai e si cartonat, fir-ar! - imediat ce pot.

Lucrarile Ioanei si terapia lui Pinkutz

Mergi la inceput

Citat:

Io mai am de terminat o carticica si de corectat niste restante dar ma apuc de citit cartoiu - mai e si cartonat, fir-ar! - imediat ce pot.

L-ai si primit - de unde stii ca e "cartzoi" si cartonat ?

Mergi la inceput