Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(79)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

stiu ce voiam sa mai spun: voiam sa ma laud - Felix din mersul de-a busilea mai nou ridica fundul, si face ca un pod, asa. E tare haios. Dar nu poate sa faca pasi cu fundul ridicat, si cum incearca, cum poc! - dar are tupeu pustiu, nu se lasa

TUNDE!!! pupe mama pe ea! ce frumos!!

Mai, mi-a venit o idee. Dar ar trebui periata nitel. Ati vrea sa ne facem un cadou de Craciun, cate o fata altei fete, trase la sorti? Sa facem o palarie virtuala (aici ar trebui periat, desi stiu ca exista programe cu tras la sorti virtual) si fiecareia dintre noi sa-i pice o alta fata, careia sa-i ia un cadout. Sau copilutilor, sa le luam. Si sa avem un buget, de exemplu maxim 40 de lei, sau nu stiu, zic.
Sau ne mai gandim.

sanziana, de doi pestisori flavia- 19.03.2006 si felix- 26.02.2011
din cuibusor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andutza_B spune:

Mie mi se pare super ideea

Andutza- de pisicuta Miruna-Georgiana (26.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dedicut spune:

Multumesc frumos, Tunde!
Am trimis PM.

Copilul meu este atat de frumos...Cum strange-n pumni radacini lungi si coapte de-asteptare.
Alexandru Stefan 18.01.2011

Mergi la inceput

Si LORI e de acord, ca ne-a aprobat.

din cuibusor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Ziki..de acord cu ideea

Gata si cu masinuta,i-au facut testele,nu are nicio problema,inafara de un buton de la o oglinda electrica care cam da rateuri,dar e mica prob si se rezolva. acum ii face rar-ul si pleaca.
sunt tare incantata,sotul e tare fericit
diseara sarbatorim cu o friptura si un pahar de vin,am pregatit sticla de mult.

Wudy,da..ramane masina la mine(daca imi place,diseara testez) pentru ca e mai mare fata de a mea,are si motorul mai mare si consumul...eu am de facut mai putini km cu ea zilnic decat sotul,deci e mai convenabil.

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

ziki super ideea,eu ma bag
maimutzicule te facusi spanioloaica? las ca i bine, uite asa avem si noi la cine venii in Shpania...ola amiga....in ce oras sunteti?

andutza serv usor,asa m as duce si eu, ca tare m am saturat de stat acasa.......

struguri le am dat curatati de samburi si coaje..din cei albi
astia sunt treji de la 7 si aseara se facuse 11 noapte si ei nu se ulcau, ce i drept i am adus adormiti de afara, dar cand i am transbordat in patuuri s au trezit si dai joaca...eu faceam spume si ei se hlizeau....acum se miorlaie de somn, dar daca i pun in pat zici ca i am pus in priza la incarcat baterii,ii mai las un pic pe jos

dolores La multi ani mamei tale

simo s o stapaniti sanatosi
si noua ne ar trebui o masina mai mare, dar mai asteptam,ciuciu bani...acum tre sa punem centrala

motanii au halit un avocado mare, am gasit undeva la un aprozar in fatza la spitalul victir babes, niste avocado mari,altfel decat cei din magazinele mari,super buni,au si samburele mai mic, iar pulpa isi pastraza culoarea cand il pasez la furculitza, am pus si un mar ras a iesit bun bun

azi le fac vita cu legume,ne-a luat ieri M o bucata de muschi de manzat, sa vedem ce o iesi, tre sa l pun la fiert

mai citesc...si mi revin

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

colacei de inot pentru bebelusi

Mergi la inceput

auziti? io-s nitel
observ ca incep lucruri si nu le termin.

am zis de pagina de FB pt grupul buburuzelor, am fugit de pe FB
am zis sa luam colacei, m-am cacait atata pana i-a luat + impartit/trimis Blue Night.
acuma vin si cu asta, cu cadourile. sa nu ma lasati sa ma imprastii, stati cu biciu pe mine

gata. eu plec ca am una bucata de copil de hranit, culcat, iesit afara, si io stau si flenduresc pe net.

v-am pupat, sa aveti o zi frumoasa!

din cuibusor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Ziki sa te ocupi de lista de cadouri!
Baga-ma si pe mine in carti. Pana la urma facem cadouri pentru mamici sau bebici? Eu as zice pt bebici, dar cum se hotaraste e perfect. Oricum e o idee minunata.

Simo sa stapaniti sanatosi masinuta!

Maimutakis - Te echamos de menos. se espera que la noticia. Habar n-am daca e bine. Am dat pe google translate: ne-a fost dor de tine. te asteptam cu noutati.

Tunde nu papa Sonicul cartofi dulci?

Intrebare: aparat de aerosoli si nebulizator e acelasi lucru?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

neata...
auleuuu...fug ca urla..revin

poze Tudor

cea mai fericita mamica de frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011

Mergi la inceput

doamne sfinte! a adormit copilul pe care voiam sa-l hranesc/ imbrac/scot afara.

s-a jucat cucu-bau cu pisica, nici aia nu se lasa mai prejos, si-a gasit prieten dispus sa o distreze toata ziua.

MADA, sa zic multumesc pt bici? hai ca zic, ca stiu ca e de bine
da, nebulizator si aparat pt aerosoli e fix acelasi lucru.

si prima parte in spaniola e ok, a doua e buba :))

revin.

din cuibusor

Mergi la inceput