Brumarei si Craciunite de nov-dec 2011 (64)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

neata!
la noi din nefericire nu e buna
T deja nu mai mananca (ieri n-a mancat nimic, nici la gradi, nici acasa) si se plange de dureri de burtica, a plans in somn toata noaptea si dimineata s-a trezit zbierand ca nu e dimineata si nu e deschisa gradinita. parca vad ca va trebui sa-l tin acasa cu mine, cel putin o vreme pana se naste pitica si dupa, pana se lamureste el ce si cum...ca si asa mi-era mie teama de cum va fi cu 2 in conditiile in care el e la gradi pana la 4. o sa incerc de maine program pana la pranz daca nici azi nu mananca deloc. pfuuu....nu mi-as fi imaginat asa ceva. dar asta e, ne-om descurca cumva. grav e ca nu vrea sa stea decat cu mine (si ocazional cu tati) insa sa fiu eu in zona. parca e apucat. ma gandesc la el acum o luna si nu-mi vine sa cred schimbarea.
eu am avut azinoapte niste dureri infioratoare, la inceput am crezut ca-s contractii dar surpriza: burtica era moale, bebe misca energic. ori ma doare cicatricea de la uter, ori ligamente, ori altceva dar am zis ca mor, nu puteam sta nicicum. m-am bucurat insa ca a fost racoare si am dormit beton dupa ce m-au lasat durerile...
felicitari tuturor fetelor pentru vestile bune...of ce putin mai avem, sa speram ca trecem cu toatele bine peste nastere si ne vom tine puiutii sanatosi in brate.
eu mai am 49 zile
maine pana in pranz o sa bag rapid un baby expo. vine cineva?

ralu- de Tudorica fara frica (15.05.2008) si 33+ cu o margica mititica Luiza
i believe in miracles...povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuknuknuk spune:

ralu_t , imi pare rau pentru saracutu' T. sper sa se linisteasca curand, ca sa poti fi si tu mai linistita.
eu la BE merg vineri, mi-am luat o zi de concediu pt asta.

30+ Luca Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_comsa spune:

Neata fetele...ce pacat k aveti probleme cu gradinita:( poate o sa se rezolve

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

alinuk
dia ne luam de manuta cu puiutii care nu vor fratiori. eu tot sper, asa cum zice si bianca, sa aiba parte de o surpriza placuta, mai putin inspaimantatoare decat se asteapta el. iti tin pumnii cu operatia fetei.
treaba cu dormitul pe spate e nasoala pt mama (si probabil in consecinta si pt bb) ca uterul preseaza vena cava (una din venele majore ale organismului) ceea ce poate duce la o proasta oxigenare (eu asa am retinut). insa la sarcina cu T eu am aflat aceasta teorie in luna a 9a si pana atunci am dormit numai pe spate ca asa puteam eu mai bine. credeti ca pe vremuri stiau femeile ca nu e bine sa dormi pe spate? si a supravietuit specia umana

ralu- de Tudorica fara frica (15.05.2008) si 33+ cu o margica mititica Luiza
i believe in miracles...povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

buna dimineata!

cele la bebe 2...aveti de gand sa cumparati cadou ceva pentru fratii mai mari "din partea bebelusului"? daca da, ce anume?

Cristina cu Radu (3.12.2007) si bebe 2 (29 saptamani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Neata!

Felicitari ptr vestile bune de la eco!

Sa incep cu partea buna: am avut si noi control, totul este bine, bebe in grafic (aprox. 1600 grame)
Partea mai putin buna este ca nu voi scapa de insulina, sunt chiar la limita...este doar o chestiune de timp. Am inceput insa sa ma obisnuiesc cu ideea. Medicul mi-a zis sa nu cumva sa ma infometez(ca foamea este mare). Mai bine injectam putina insulina si asa reglam glicemia. Cu injectiile in burta sunt obisnuita ca mi-am mai facut singura pe vremea cand faceam stimulare.

Am citit ce ati scris pana acum si as avea si eu cate ceva de spus:
ptr listuta de spital as mentiona ca de data asta voi avea trei pijamale la mine. Imi amintesc ca transpiram la greu noaptea. Chilotii de unica folosinta au fost super practici.
ptr colici: ceaiul ptr stimularea lactatiei (fenicul, anason si chimen-pliculete nu din ala solubil) a facut minuni la noi. Mi-am dat seama de asta in momentul in care ptr mai multe zile am neglijat sa mai beau ceaiul...au urmat crize de plans ...cum "m-am reapucat de baut" s-a calmat si burticuta lui bebe.
Hainutele le-am spalat pana pe la un an si jumatate separat de ale noastre cu detergent sensitive(cu toate ca David nu a avut piele sensibila). Acum le spal "la gramada" dar folosesc un dezinfectant de rufe.

Caruciorul il vom folosi pe cel ramas de la David, nu mai cumparam altul ptr ca primul este intr-o stare impecabila. Avem un Teutonia Cosmo : https://picasaweb.google.com/118374559184172931612/Carucior#

Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009) si 30+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Ralu,off... imi pare rau ca puiul nu se acomodeaza deloc la gradi. Baietii astia cred ca sunt in mod deosebit dupa fusta mamei.
Si eu zic sa il mai tii acasa o perioada, sa mai uite...apoi sa incerci iar.

In legatura cu dormitul pe spate...eu fac parte din categoria care nu pot sta nici un minut intinsa pe spate. In sarcina cu David, la un control, mi s-a facut rau cand imi facea eco...atat de nasol este la mine. Dar, totusi, cred ca daca gravida se simte bine asa. nu este nicio problema.

Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009) si 30+ cu

Mergi la inceput

Ralu, ai putea sa il duci doar 2-3 zile pe saptamana? Sau pur si simplu sa il mai tii acasa...stiu ca ideea era sa fie la gradi cand vine bebe sa va fie mai usor dar daca nu merge, asta e!

Mergi la inceput

unde se gasesc chiloti de unica folosinta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Ralu, imi pare tare rau ca se simte Tudor asa de rau, vezi ce e cu burtica lui, desi eu cred ca sunt somatizari. Oricum nu ii face bine, eu una stiu ca as ceda si nu l-as duce la gradi (dar eu sunt mai moale la faze de-astea). Cat despre atasametnul fata de tine, te inteleg, stiu cum e, asa e si fi-miu cu mine, cu tati se mai joaca dar sa stie ca-s si eu pe acolo...De dimineata s-a pus pe bocit ca sa nu plec la serviciu...

de steluta norocoasa Luca-Vlad si 27+ cu minunea mea roz

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput