Brumarei si Craciunite de nov-dec 2011 (64)
Raspunsuri - Pagina 3
Wildorchid spune:
Neata, burtici, daca v-ati saturat de cafelute, va dam noi un laptic.
O zi frumoasa sa aveti.
Emma 28 saptamani
alinuknuknuk spune:
buna fetele si multam' de cafea!
tia eu nu mai pot dormi decat pe stanga sau pe dreapta, pe spate nici vorba!
arleza, carola, Lia felicitari pentru rezultatele de la eco!
la mine de vreo 4-5 zile bebelul a devenit mai putin activ. adica inainte era burtica tot timpul valuri,valuri, dar acum il simt rar si foarte putin ca timp.
o fi lipsa de spatiu? o avea zile mai linistite bebe?
fetelor cu sarcini peste S30 ati observat vreo schimbare in miscarile lui bebe?
cat despre contractii..eu ori sunt nesimtita, ori nu prea am contractii..doar burta tare atunci cand obosesc...
eu urmatoarea eco o am la 32S, si apoi la 37 parca
hai o zi minunata va doresc!
30+ Luca Eduard
alinuknuknuk spune:
intrebare: ma pot da oare pe maini cu namol de la Techirghiol? imi cam amortesc de la o vreme, si mi-a adus o colega namol, si parca nu l-as suna pe medic pentru asta
30+ Luca Eduard
Wildorchid spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tia_Mia Buna dimineata fetelor si o cu lapte eu nu am vesti ...trebuia sa ma duc ieri sa-mi vad moaca mica dar doctora mea este plecata din tara 2 saptamani eu nu am mai vazut-o din saptamana 22 ....de acum trebuie sa rabd inca 2 saptamani ....sa dea DD sa fie totul bine Carola, Lia, Arleza felicitari pentru vestile bune de la eco cum ati dormit aseara ? eu pot sa va spun ca cea mica a mea s-a foit rau de tot aseara....cred ca s-a intors cu capul in jos ca acolo o simt .... voi puteti dormi pe parti?? pe mine nu ma lasa doar pe spate vrea si nu mai pot de durere de spate .....aveti alta solutie ca sa pot dormi si eu noaptea va pup cu drag Andreea 28+ Maya Maria MINUNEA MEA |
Neata, Tia...
Am avut si eu cateva zile problema aceasta cu dormitul pe parti. Acum e ok, si-a mai schimbat pozitia, dar atunci imi puneam o perna, doua la spate pentru a ma sprijini.Din cate am citit, nu este foarte buna pozitia "stat pe spate" pentru ca nu e oxigenat bebe suficient.
Emma 28 saptamani
carola spune:
'neata!
alinuk, si la mine are zile cand este activ si zile in care il simt mai putin. De ex ieri ma rugam eu de el sa il dea niste suturi .
32+
www.flickr.com/photos/carola456
dia_filipas spune:
Neatza fetele!
Am cam absentat, ca sunt prinsa cu muuulte treburi si griji.
Am mult de lucru la servici si acasa, ma doare spatele ingrozitor, deja am o stare de iritabilitate si nervozitate peste zi din cauza durerilor "in surdina".
In plus Miruna nu e prea bine, pe mai multe planuri. Cel mai grav e ca o operam de polipi vineri. Am emotii ca e anestezie generala.
Apropo de asta, diana pot sa povestesc cu tine despre anestezie, preturi, cum au evoluat lucrurile dupa?
In rest ea e maraita din orice, si am aflat ieri oarecum motivul...nu mai vrea sa am burtica, vrea sa o lasam pe bebe surioara la magazin, sa o ia Cristinuta (o colega de cresa). Nu vrea surioara, vrea sa fie singura ! Pe chestia asta e foarte indaratnica si gica contra in orice... Mi-e tare mila de ea, ca din pacate acasa nici nu am acum asa mult timp de petrecut cu ea, si o mai reped, si uite asa ne afundam... sau ma rog, eu ma afund in ganduri negre...
Oricum... Felicitari fetelor pt. vestile bune de la eco! Si bun (re)venit burticilor vechi si noi!
Ma pregatesc sa merg la primarie, ca suntem in proces de receptionat lucrarile la casa. Sper sa terminam o data cu hartogaria!
Va ! O zi buna sa aveti!
Dia, mami de shmoo mare Miruna (15.07.2008)
31+ cu shmoo mic "pisicutz verde"
dianalaura spune:
Neata! Si multam de cafea!
Ralu, chiar imi pare rau ca sufera T, si tu alaturi de el. Referitor la retinut diverse, si eu am inceput sa retin, mi se umfla mai des picioarele, chiar daca beau peste 2 litri de apa zilnic...
Arleza, carola, lia - felicitari pentru rezultatele bune de la eco. V-ati mai astamparat dorul de a-l vedea pe bebe..eu saptamana viitoare merg.
Alinuk, fain ca mergeti la cursuri. Eu si de as vrea sa il duc pe al meu nu am putea, din lipsa totala de timp.
Dia, iti stau cu mare placere la dispozitie. Eu deja sunt "experta", cu 3 operatii cu anestezie generala la Stefan, din care ultimele 2 in decurs de 2 luni. Dar nu trebuie sa iti fie frica, si nici sa iti arati emotiile fata de Miruna, ca te simte si ii transmiti si ei aceeasi stare.
diana27+ Calin Gabriel si mami de Ianis Stefan 14 mai 2007
www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com
Buburuzul
Poze
bpaula spune:
Felicitari pentru rezultatele de la eco pentru cele ce si-au vazut bebeii.
Eu mereu ma uit la semnatura Liei, cand vad ca mai trece cate o saptamana ma bucur si mi se pare ca nu numa ei ii este bine ci ca daca a mai trecut o saptamana cu bine la ea sigur e bine la toata lumea.
dianalaura spune:
Asa..ieri am fost si eu sa imi fac analizele...toate bune si frumoase, sunt cateva la limita de jos, dar na, asa-i in sarcina, colesterolul si trigliceridele sunt la nivelul de risc, dar tot asa se intampla in sarcina, deci nu imi fac probleme. Insa la urina din cate imi dau eu seama am ceva pui de infectie, pentru ca am si leucocite +++, si corpi cetonici +, si flora bacteriana abundenta si frecvente celule epiteliale plate. Acum astept inca vreo 3 zile rezultatul de la urocultura, sa ma dumiresc despre ce e vorba, ca ceva sigur e.
diana27+ Calin Gabriel si mami de Ianis Stefan 14 mai 2007
www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com
Buburuzul
Poze
alinuknuknuk spune:
diana, daca nu s-ar fi ninut cursurile alea sambata nici eu nu as fi avut nici o sansa sa-l rup pe sot de serv. al meu lucreaza si in weekend deseori ca domeniul este marketing , dar a facut un efort penrtu bebelu nostru si pentru mine, ca sa ma poata ajuta dupa nastere. al tau sot are oricum ceva experienta, al meu nu a tinut nici un copil mai mic de 1 an jumate in brate...
carola, si sotul meu aseara se ruga de el sa faca o tumba, o mica miscare, ceva...si abia azi dimineata a umflat putin burtica. bebelusi cu personalitate nu gluma...
30+ Luca Eduard