Brumarei si Craciunite de nov-dec 2011 (64)
Raspunsuri - Pagina 5
georgia79 spune:
Mneatza fetelor!
Am luat si eu o cafea virtuala! Multam frumos!
Carola, da la Universitar, eu acolo voi naste!
Ralu imi pare rau ca treci prin momente grele cu Tudor!
Dia bafta la operatie! Miruna o sa se obisnuiasca pana la urma... am o prietena a carei fata a plecat de acasa la bunici cand i s-a nascut fratiorul iar dupa multe insistente din partea mamei s-a intors. Acum e totul bine dar o perioada nici nu vroia s-o mai pupe pe mama ei cand venea in vizita cu bunica si ii zicea ca ea nu se intoarce ca-i ie mai bine la bunici!
+32 Ioana Teodora
mami de Iustin 09/04/2009
bobitza mea
dana n. spune:
Si daca tot m-am pus pe scris in dimineata asta, hai sa ma laud si eu cum Daviducul meu la un an si 10 luni stie ca mamaca(mamica) are un bebe in burtica, il mangaie pe bebe si stie chiar sa arate cum sta bebicul in burtica...poate reusesc sa il si filmez o data.
Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009) si 30+ cu
dana n. spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristi07 unde se gasesc chiloti de unica folosinta? Cristina cu Radu (3.12.2007) si bebe 2 (29 saptamani) |
eu aici i-am cumparat de la magazinele DM.
Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009) si 30+ cu
dianalaura spune:
Dana, felicitari pentru rezultatele la eco. Imi pare rau pentru faza cu insulina...dar ce nu facem noi pentru bebe.
Referitor la dormit, eu dorm si pe spate si pe parti. Asa am dormit intotdeauna. ionca nu ma incomodeaza burta, dar cateodata daca ma pun intr-o anumita pozitie, imi da suturi bebele, si schimb pozitia. In schimb, eu nu pot dormi pe burta. Nu in sarcina, evident, ci in restul perioadei. Sotul si Stefan dorm foarte mult pe burta, si mama la fel, in schimb eu nu pot si pace. Daca stau mai mult de 1 minut simt ca ma sufoc, sincer nu pot pricepe cum e asa comod sa dormi pe burta pentru unii.
Hai sa va intreb si eu ceva: pe voi va dor picioarele? Nu e vorba doar de umflat. Pe mine de cateva zile ma dor rau, din ce in ce mai rau. Cateodata la genunchi, ca si cum mi s-ar inmuia genunchii, dar de cele mai multe ori ma dor gleznele si gambele. Si am alternat incaltarile, si in adidasi, si in papuci cu un pic de toc (tapla intr-una).
Va las, merg sa fac ceva de mancare. Dupa ce scot puiul de la camin, am program de "toamna", merg la mama sa o ajut la facut bulioane, pus muraturi etc.
diana27+ Calin Gabriel si mami de Ianis Stefan 14 mai 2007
www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com
Buburuzul
Poze
cristi07 spune:
multumesc Dana, o sa incerc si eu aici la DM.
ce scump trebuie sa fie David!
Cristina cu Radu (3.12.2007) si bebe 2 (29 saptamani)
ralu_t spune:
inca un post si ma retrag la treburi:
dana felicitari pt vestile bune iar pentru cele mai putin bune, important e ca exista o solutie care nu-l afecteaza pe bebe. misto carutz!
vroiam sa mai zic de IR-uri ca s-a discutat ieri pt ca eu am un IR de 0.6, 0.7 pe stanga si unul de 0.3,0.4 pe dreapta (placenta fiind in dreapta) si Iosup mereu a scris in ecografii IR stanga marit! iar mie ginecologul mi-a explicat urmatoarele:
IR-ul e mai mare in mod obisnuit pe partea unde nu e inserata placenta. un IR < 0.7 e un IR normal. IR-ul de pe partea cu placenta e bine sa fie mai mic, fiindca aceea e artera care o alimenteaza in mod direct. deci un IR de 0.3 e parfum....daca bebe e in grafic dpdv al dezvoltarii, nici nu se obosesc medicii sa masoare IR-urile. la eco de 32 de saptamani la mine nu s-a uitat (nu mi-a mai facut-o Iosup), s-a uitat doar la artera ombilicala.
cristy eu nu sunt adepta gesturilor mincinoase (apropos de cadou din partea bebelusului). asta pt ca mi se pare pe de o parte ca-i insult inteligenta, il si vad intreband: da cum mi l-a cumparat daca ea nu poate merge, vb etc...si doi pentru ca nu cred in minciuni, nici in cele cu bune intentii. in timp adevarul iese la suprafata si copilul devine sceptic cu privire la spusele parintilor. eu am sa-i iau un cadou, pe care am sa i-l dau din partea noastra, in timp ce-i vom oferi si Luizei ceva (o zdranganica). pe langa asta, voi avea pregatite acasa mici jucarioare ambalate pe care le voi da prietenilor ce ne vor vizita si care vor veni doar cu cadouri pt L, astfel incat sa nu se simta exclus sau pe locul 2. sper sa nu se simta nimeni prost, mizez pe faptul ca am prieteni destupati la cap. si in acelasi sens ii voi ruga sa stea de vb mai intai cu el, asa cum au obisnuit pana acum, si abia apoi sa mearga la fetita.
ralu- de Tudorica fara frica (15.05.2008) si 33+ cu o margica mititica Luiza
i believe in miracles...povestea noastra
Wildorchid spune:
citat din mesajul lui georgia79 Mneatza fetelor! Am luat si eu o cafea virtuala! Multam frumos! Carola, da la Universitar, eu acolo voi naste! Ralu imi pare rau ca treci prin momente grele cu Tudor! Dia bafta la operatie! Miruna o sa se obisnuiasca pana la urma... am o prietena a carei fata a plecat de acasa la bunici cand i s-a nascut fratiorul iar dupa multe insistente din partea mamei s-a intors. Acum e totul bine dar o perioada nici nu vroia s-o mai pupe pe mama ei cand venea in vizita cu bunica si ii zicea ca ea nu se intoarce ca-i ie mai bine la bunici! +32 Ioana Teodora mami de Iustin 09/04/2009 bobitza mea |
Georgia, tu cu cine nasti? Cine iti urmareste sarcina?
Ca si eu voi naste cel mai probabil tot la Municipal...
Emma 28 saptamani
cristi07 spune:
sunt de acord cu abordarea ta, stiu ca se practica cadoul din partea bebelusului!
la fel ma gandisem si eu cu prietenii sa ii rog sa vorbeasca cu radu la inceput si sa il lase pe el sa il prezinte pe bb (stiu sigur ca ar face asta) insa nu ma gandisem la micile cadouri.
dar vreau sa ii dau un cadou cand ajung acasa cu bb
Cristina cu Radu (3.12.2007) si bebe 2 (29 saptamani)
ralu_t spune:
chiloti de unica folosinta sunt si la CORA, firma tigex (mi-au fost recomandati). sunt pe marimi, la raionul de suzete, termometre, biberoane, cosmeticale bebe etc.
pana la urma nu stie nimeni unde gasesc si eu scutece de finet?
anna, cristy pai aici probabil vom ajunge, la statul acasa..o sa incerc intai cu program pana la pranz si sa vedem daca merge. m-a sunat educatoarea, cica a fost ok dupa 10 min, a participat la ora, a iesit la joaca. dar sunt multe alte semnale nasoale. vedem daca azi mananca si-l mai doare burta, daca mai plange in somn la noapte. greu fetelor cu durerile copiilor, cand te simti asa neputincios sa-i ajuti si-i vezi ca li se rupe sufletul...off
ralu- de Tudorica fara frica (15.05.2008) si 33+ cu o margica mititica Luiza
i believe in miracles...povestea noastra
arleza spune:
citat din mesajul lui alinuknuknuk buna fetele si multam' de cafea! tia eu nu mai pot dormi decat pe stanga sau pe dreapta, pe spate nici vorba! arleza, carola, Lia felicitari pentru rezultatele de la eco! la mine de vreo 4-5 zile bebelul a devenit mai putin activ. adica inainte era burtica tot timpul valuri,valuri, dar acum il simt rar si foarte putin ca timp. o fi lipsa de spatiu? o avea zile mai linistite bebe? fetelor cu sarcini peste S30 ati observat vreo schimbare in miscarile lui bebe? cat despre contractii..eu ori sunt nesimtita, ori nu prea am contractii..doar burta tare atunci cand obosesc... eu urmatoarea eco o am la 32S, si apoi la 37 parca hai o zi minunata va doresc! 30+ Luca Eduard |
Stai linistita ca si mie mi s-a intamplat ca bebe sa nu fie asa de activ in unele zile.Poate au si ei zile in care sunt mai lenesi sau fara chef de miscat asa de mult.Oricum ei dorm peste 90% din timp,asa ca nu iti face griji ca or sa vina si zile in care te va bombarda.Si da in de acum incepe sa ia mai mult in greutate si locul devine mai putin pt ei,o sa se mai simta dar mai greu,mai ales in ultima luna.Sora mea in ultima luna de sarcina se panica tot asa tare ca nu il simtea pe bebe cam deloc,asta pt ca ea avea si lichid mult si bebe crescuse si el si nu se mai misca in voie ca inainte,doar foarte putin.
31+ cu Sara Elena