Brumarei si Craciunite de nov-dec 2011 (64)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

sunt de acord cu abordarea ta, stiu ca se practica cadoul din partea bebelusului!
la fel ma gandisem si eu cu prietenii sa ii rog sa vorbeasca cu radu la inceput si sa il lase pe el sa il prezinte pe bb (stiu sigur ca ar face asta) insa nu ma gandisem la micile cadouri.

dar vreau sa ii fac si eu un cadou la venirea cu bebele acasa

Cristina cu Radu (3.12.2007) si bebe 2 (29 saptamani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Alinuk, nu e obligatoriu sa ai sau sa simti contractiile daca sunt acol... daca sunt si nu le simti, e normal, sunt contractiile braxton-hick si tre sa fie pregatitoare ptr nastere si nedureroase, apar in ultimul trimestru. Cu namolul, nu vad de ce ar fi contraindicat si da, dupa 30 saptamani, spatiul de miscare devine mai ingust ptr bb, asa ca nu va mai putea inota si face tumbe ca pana acum.. important este sa-i simti zilnic miscarile, cat de mici, cate un ghiont, de cateva ori pe zi, e ok..
Ralu, imi pare rau... nu pot decat sa spun ca va trebuie rabdare si trebuie reluata toata povestea cu gradi, pana la readaptare... la noi a fost ok azi! maine merg si eu la BE, dar de dimi, ca la 1 tre sa fiu la serviciu.. eu nu cred in varianta cu scurtatul programului, sau mersul doar 2-3 zile/saptamana, e mic, se bulverseaza si mai rau... tocmai d-aia, au nevoie de constanta, de reguli, de rutina zilnica.. eu cred ca daca faceti asta, usor-usor, isi va reveni si va reintra in normal..
cristi, zau ca nu mi-a dat prin cap faza cu cadoul ptr Matei din partea lui Bogdan, si n-am auzit la nimeni pana acum.. nu-i vad rostul, sincer..

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iaura21 spune:

buna fetelor,scuze ca dau buzna la voi dar am o intrebare la care sper ca-mi puteti raspunde avand in vedere ca voi ,unele deja intrati in prenatal ...asadar ,cand il putem lua?...ca tre' sa calculez,eu fiind in medical de la inceputul sarcinii...stiu ca ar trebui lasate minim 42 de zile dupa nastere si restul inainte ,bun ,dar ieri am auzit o varianta care m-a dat peste cap putin,adica doar la 32 sapt. implinite putem intra in prenatal??
mersi anticipat daca ma puteti lamuri

minunea mea 24+

"Intr-o zi un om a murmurat:Doamne vorbeste-mi, si un copac si-a framantat frunzele,dar el nu a auzit.Apoi a intrebat mai tare:Doamne de ce nu imi vorbesti? si un tunet a zguduit cerul,dar el din nou nu a auzit. Omul a privit in jurul lui si a spus:Doamne lasa-ma sa te vad,si o stea a luminat cerul, dar el nu a observat.Apoi a inceput sa strige,Doamne fa o minune ,si in clipa aceea s-a nascut un copil ,dar el nu a stiut. Disperat a strigat mai tare: atinge-ma Doamne si arata-mi ca esti langa mine! Acestea fiind spuse Dumnezeu a coborat si l-a atins dar acesta a alungat fluturele care zbura langa el si si-a continuat drumul.
Ai grija sa nu pierzi o binecuvantare doar pentru ca nu iti apare in felul in care tu te astepti sa se manifeste"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ralu_t

cristy eu nu sunt adepta gesturilor mincinoase (apropos de cadou din partea bebelusului). asta pt ca mi se pare pe de o parte ca-i insult inteligenta, il si vad intreband: da cum mi l-a cumparat daca ea nu poate merge, vb etc...si doi pentru ca nu cred in minciuni, nici in cele cu bune intentii. in timp adevarul iese la suprafata si copilul devine sceptic cu privire la spusele parintilor. eu am sa-i iau un cadou, pe care am sa i-l dau din partea noastra, in timp ce-i vom oferi si Luizei ceva (o zdranganica). pe langa asta, voi avea pregatite acasa mici jucarioare ambalate pe care le voi da prietenilor ce ne vor vizita si care vor veni doar cu cadouri pt L, astfel incat sa nu se simta exclus sau pe locul 2. sper sa nu se simta nimeni prost, mizez pe faptul ca am prieteni destupati la cap. si in acelasi sens ii voi ruga sa stea de vb mai intai cu el, asa cum au obisnuit pana acum, si abia apoi sa mearga la fetita.

ralu- de Tudorica fara frica (15.05.2008) si 33+ cu o margica mititica Luiza
i believe in miracles...povestea noastra

Absolut de acord!
bine ca ai scris si despre vizite, cadoourile marunte, atentia vizitatorilor, nu ma gandisem pana acolo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

Ralu, scutece din finet se gaseau si in unirea, la carrefour...

Luny, da se practica cadoul adus la venirea din maternitate.
Eu vreau sa ii cumpar ceva lui Raducu pentru el va fi prima oara cand sta cateva zile fara mine.

Cristina cu Radu (3.12.2007) si bebe 2 (29 saptamani)

Mergi la inceput

ralu, au am luat pt Matei finet de la Ikea, inca le mai am... mi-au cplacut tare ca-s mai mari decat altele, si erau si colorate in rest, mi-a luat mama unele mai moi, bune, dar micute, nu stiu de unde.. tocmei le-am gasit ieri, am vreo 6, cred ca-mi ajung... si probabil ca gasesti la BE.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

neata, vin si eu cu intarziere la cafea ca azi mi-a venit sotul din tari straine si am avut de recuperat.
vad ca mai toate aveti contractii, ar trebui atunci sa ma linistesc si eu. stiam ca sunt normale astea nedureroase dar na, m-am speriat saptamana trecuta si ma tot gandeam daca ar trebui sa nu am deloc. eu cu tot nospa-ul si gynipralul tot mai am si vorba voastra, am si cand stau in pat, si noaptea prin somn le mai simt

a intrebat cineva(spre rusnea mea am uitat cine ca am citit doua pagini in 2 ore cu zeci de intreruperi) daca e normal sa faca eco si la 29s. pai este, si eu am facut la 28. in mod normal nu mai faceam intre 28 si 32 dar cu situatia asta o sa mai fac una intre, la 30.

eu pe spate nu prea pot sa dorm, mai mult pe laterale desi si la mine comenteaza bb. pe spate stiu ca nici nu e indicat asa ca evit. eu ma folosesc cu succes de perna de gravida. voi de ce nu incercati una? este f utila si la alaptat si la pus bebelusul pe ea

mama de mic +s28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Cristina, eu vreau sa cumpar cadou pt Vlad de la bebe, deja stie asa: ca bebe vine de Mos Craciun si ca o sa-i aduca un cadou de la Mosul , eu ar trebui sa nasc inainte de Craciun, asa ca m-am legat de ceva ce stie si el...

de steluta norocoasa Luca-Vlad si 27+ cu minunea mea roz

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Dana, sanatate multa, ai grija de tine. Ma bucur ca bebe e bine! Stie medicul ce stie, asa ca o sa fie bine

Mergi la inceput

Diana, pe mine ma dor rau picioarele, le simt in special seara cand ma relaxez in pat, simt ca mpr de durere de picioare

Mergi la inceput