FIV in Ungaria 138

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bombi spune:

adriana_mari, vezi ca sint 2 linkuri despre mijloace de transport pe prima pagina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dragoste777 spune:

Fetelor miau ramas niste medicamente care leam folosit sau leam primit daca va intereseasa sami trimiteti PM
Marvelon 1 cutie, Choragon 5000 ne=Ovitrelle 2 fiole, Progesteron Depot 250 mg, 3 fiole, Crinone gel 7 buc., Metypred, prednisolone, Albumila si niste vitamine
va doresc mult succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

adriana_mari, bafta la prima intalnire,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

samira postez si aici ce am gasit la o sursa de net

Treatment regimens used at Georgia Reproductive Specialists to manage thrombophilia may include heparin or Lovenox (low molecular weight heparin) injections, and baby aspirin or metformin (for insulin resistant patients with elevated PAI-1). These treatments are designed to improve blood flow in the follicle, optimize egg quality, and improve pregnancy outcomes. Treatment for the PCOS patient is summarized in an earlier article. All patients receiving treatment must be carefully monitored. Patients on heparin require monthly PTT, blood counts, and platelet levels. These patients should also consider dietary calcium supplementation.

aici
http://www.ivf.com/thrombophilia.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_mari spune:

Multumesc mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

de asta cu suplimentul de calciu nu stiam.

va pup unguroaicelor
ce faceti???

eu am o durere de cap de-mi vine sa ma arunc pe geam...bine ca stau la et.1

soata mi-a facut o surpriza si m-a anuntat azi-noapte la 11 ca maine dimi la 7 avem bilete de avion cumparate,hotel rezervat si plecam la OcktoberFest 4 zile...asa ca ma apuc de calcat,bagajit etc.

in alta ordine de idei mi-a raspuns PK.
mi-a zis sa fac antiFxa in RO daca pot ca e o analiza foarte buna si concludenta...cica la ei se numeste Factor Ten-dar nu se face la Kaali..sau o fi vreo alta analiza factoru ten asta???..dar cred ca totusi despre antiFxa vorbea pentru ca eu i-am facut referire la antiFxa si el mi-a scris "you need the level of factor ten(as you mentioned).
mi-a zis ca pentru inceput el considera suficienta doza de 0,4 pentru mine insa in caz de sarcina e foarte probabil sa maresc doza si ca e important sa dozez repetat factorul ten asta...sau antiFxa-varianat noastra.

mi-a zis ca el ma sfatuieste sa intrerup Vittexul la inceputul stimularii.

si l-am mai intrebat ce parere are despre o doza mai mica si penru o perioada mai lunga de timp de imunomodulatoare si mi-a zis ca "immunsuppression does not really affect outcome".


3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

samira dar tu voiai sa faci analiza aia anti Fxa cat timp esti in Ungaria pt fiv sau il intrebai ca sa stii ce ai de facut dupa ce ramai insarcinata?

eu astept intalnirea cu hematologul.........


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

sabina,eu l-am intrebat cum pot sa fiu sigura ca sunt pe doza corecta de Clexane pentru ca in Ro nu am gasit hematologul in care sa ma pot increde suta la suta si sunt confuza.
tot ce zic eu acum nu mi-a scris doar intr-un mail...eu am intrebat ..el mi-a raspuns...eu l-am intrebat inapoi el iar mi-a raspuns si tot asa.



3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

aaa

sa ma vezi pe mine, cand voi indrazni sa scriu fantasticul mail in care voi raporta PAI si in care ii voi spune ca un hematolog din orasel mi-a recomandat 0,4 si e f sigur pe el acest hematolog

acum sincer vineri ma duc la hematolog dar intentia mea este sa nu plec din cabinet fara hartie scrisa si parafata cu doza asta. mi-am pregatit niste articolase...si poate reusesc sa-l conving.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonirro spune:

Buna fetelor!!cine intreba de d-na dr. Avram? O sa fie in Bucuresti la Medcenter Berceni pe 26-27-28 luna asta. Am fost marti si mi-am facut analizele la Medcenter, am sunat-o luni seara sa ii spun ca asta am in plan si sa vad cand vine in Bucuresti si nu mi-a raspuns la telefon. Marti seara m-a sunat dansa sa-mi dea rezultatele . Deci o ador, ce sa zic... Este atat de finuta si de atenta...In alta ordine de idei, d-dimerii mi-au iesit 370...ultima data ii aveam 230. Cam mari, nu? Dansa zice ca e foarte bine asa si sa raman in continuare pe Clexane 0,4. Oricum fac cum zice dansa, doar ca....de marti am insomnii.anasta felicitari!!!!! sarcina usoara si bebe la termen!!!5abina nu sunt hematolog dar MTHFR-ul homozigot ...Eu am ambele MTHFR si am inteles ca adunate, ies cam tot acolo. Parerea mea este ca nici n-are sens sa te apuci de FIV fara clexane in poseta . Nu mai este nimeni in focuri? Nici in octombrie? MTHFR C667C heterozigot, MTHFR A1298C heterozigot, Factor II heterozigot; Tratament Clexane 0,4/zi, Femibion 1, Magne B6, Acid folic + complex B, Cetebe, Aspenter 1/zi,

Mergi la inceput