FIV in Ungaria 138
Raspunsuri - Pagina 17
daniela74 spune:
Vio se zice ca dhea ajuta la intinerirea organismului si te ajuta sa produci ovocite de mai buna calitate.Se ia impreuna cu q 10.Cel putin asa mi-a spus dr.,vad ca Adina e multumita de rezultat,la mine o sa vad efectele in curind.
daniela
samira33 spune:
cris,trebuie sa faci cariotip din sange periferic,banuiesc.
ti-au spus medicul sa faci doar tu sau si sotul??
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna
viotimis spune:
multumesc daniela
Cris, daca vrei pentru trombofilie, este suficient pachetul cu 650.
Pt. cariotip nu stiu pretul, suni si intrebi.
daniela74 spune:
[quote]citat din mesajul lui samira33
acu' mi-am cumparat colagen,elastina,vita A,C si E uleioase,ulei de macadamia si vreau sa ma ung seara cu maclavaisu asta pe fata si decolteu in loc de crema de seara...ca sa pastrez tenul luminos daca tot l-am capatat
mi-as mai dori sa gasesc si acid hialuronic sa bag in coctailu meu minune.[:
[/quote
Samiruto,de unde scoti tu toate astea? Ai grija sa nu patesti ceva, ori Samiroiu cind te-o vedea asa
daniela
5ab1na spune:
mai chiar...colagen, elastina?????????? de colagen parca am mai auzit tangential. dar elastina??? n-am auzit niciodata.
tare.
da te rog reteta. please please. please please please.
Cris_25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui samira33 cris,trebuie sa faci cariotip din sange periferic,banuiesc. ti-au spus medicul sa faci doar tu sau si sotul?? 3 sarcini extrauterine FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A 3 FIV-uri nereusite 2 FET-uri nereusite urmeaza FIV4... in toamna |
Nu mi-a spus nimeni sa fac nimic... Stiti cum e Pk... cand l-am intrebat daca sa fac genetice, trombofilii, a zis ca nici vorba, nu e cazul inca... Dar mie mi-e cumva sa stau cu mainile in san dupa 3 nereusite ...
Sincer, momentan nu ma simt pregatita sa fac nimic. Va vad pe voi energice si hotarate sa "faceti lucrurile sa mearga", dar eu parca sunt intr-o stare de amorteala. Pana una alta citesc, ma documentez, cand o sa-mi adun gandurile asa cum trebuie, o sa-i scriu si un mail lui PK ... Si la un moment dat o s-o iau de la capat cu entuziasm si optimism
adipapazi spune:
cris, imi pare rau de ce citesc. vreau sa stii ca si eu am avut aceleasi stari pe care le ai acuma, nici kef sa-i mai scriu lui pk nu aveam. citeam tratate peste tratate si vroiam un singur lucru: sa sufar de o boala pe care sa o identific si sa stiu ce sa fac ca sa raman. vei gasi puterea si vei depasi momentul. fa trombofiliile si tot ce poti. si eu as face la fel, indiferet de ce zice pk.
auzi la ea, samiroiu... sa mor de ras, nu alta. vorbii cu el azi la telefon, ca l-am prevenit ca ii dau client, dar ca de data asta nu-i cer comision. el stie ce titulatura are mai nou?foarte tare faza... aoleo, da ce de smakuri de fatza si intre, te sun intr-o zi de la plafar sa ma lamuresti ce am de luat.
va pupi!
adipapazi spune:
daniela, sa nu intelegi gresit postul anterior legat de numele de samiroi, e super buna gluma. rade de se prapadeste si my husband.
ariadna33 spune:
fetele, daca vorbiti de multimaca de la forever living, vedeti ca aia contine tribulus terestris, o planta care stimuleaza testosteronul, de aia ii prieste lu' domnu' samiroiu... la femei nu stiu ce stimuleaza, ca nu am incercat sa iau de frica sa nu-mi creasca par prin locuri nedorite
samira33 spune:
hello girls
adino,nu stiai ca numele de cod al soatei e Samiroiu,de cand cu forumu asta???
habar n-am daca stie si el treaba asta.
hai mai fete...cum sa nu stiti de colagen si elastina???sunt substante proprii pielii si odata cu procesul de imbatranire biologica nivelul lor scade la nivelul pielii si asa apar ridurile,deshidratarea tenului,pielea isi pierde supletea si elasticitatea...adica incepe sa fie flasca si atarnatoare mai pe romaneste
daca va uitati la continutul cremelor din comert...majoritatea celor antirid contin colagen,elastina,vit.A,C,E,acid hialuronic etc.
iar uleiul vegetal il folosim ca baza pentru crema...io am ales macadamia pentru ca am ten cu tendinta de ingrasare dar fiecare poate alege ce-i trebuie.
io nu-s virgina nici la capitolu asta,am mai folosit genul asta de "creme" home-made ca mai trag cu ochiu pe siteuri de specialitate si zic eu ca sunt mai bune decat cele din comert ca n-au parabeni si alte balarii.
hai ca Sambata si Duminica avem voie si la discutii mai light...ca doar suntem satule toate de progesteroane,endometre si alte d-astea d-ale Fiv-ului.
va doresc o Sambata faina
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna