FIV in Ungaria 138

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

nu, cred ca intrebarea era unde ai gasit de cumparat colagen si elastina, ma intereseaza si pe mine, in farmacie? si intr-adevar prepararea unei creme acasa e o optiune mai buna decat sa folosim cremele din comert care (majoritatea) au parabeni si alte balarii... alta intrebare ar fi cat poti folosi o crema facuta in casa, cateva zile? colagenul ala si elastina si toate uleiurile folosite ca ingrediente au termen foarte mic, sunt perisabile fara produse care conserva (parabeni si ceea ce vrem noi sa evitam).

apropo, sa nu fim total off topic, stiti ce hormon este "responsabil" cu aspectul frumos al pielii, care da elasticitate si luminozitate tenului? care stimuleaza colagenul si elastanul natural?

Mergi la inceput

Adinut, ce mai face perechea ta minunata? ai pe undeva pozici noi?
auzi ce zice Cris, ca tabloul nostru nu e in biroul doctorului pe perete, unde l-o tine oare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

ariadna,sotul meu nu ia Macca de la FLP,eu nu am scris pe undeva ca ar lua de la FLP

fiolele de colagen si elastina le-am luat de la un magazin naturist de la Timpuri Noi.

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna

Mergi la inceput

a, de ce nu ia de la FLP ca aia e tare buna pentru barbati, ati gasit altceva mai bun?
daca sunt la fiola inseamna ca prepari putina crema pentru a o folosi repede si nu are cum sa expire, buna chestie... poate imi dai si mie un PM cu datele magazinului, ca deh, au cam trecut 7 ani de la varsta din semnatura si colagenul si elastanul meu incep sa se resimta mercic!

Mergi la inceput

soata ia Macca de la Biosynerie si asta pentru ca ii bag eu pe gat..sa nu ma plictisesc la pastilat de una singura.
Biosynergye mi-a dat Adina vreo 7 cutii si daca am inceput cu alea...tot cu alea am mers mai departe.
adresa plafarului nu o stiu...este exact in Piata Timpuri Noi,e un singur plafar acolo nu ai cum sa-l ratezi daca intri in piata-intri pe usa unde in dreapta este magazinul Forneti si undeva pe stanga,in capatul culoarului dai de Plafar.
sunt fiole mici de 1-2ml si ai dreptate trebuiesc consumate repede si eu le tin la frigi.

3 sarcini extrauterine
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

femeilor eu habar n-aveam ce contine o crema pt ca nu ma uit pe ele. si samira...cand ai scris de acid hialuronic am crezut ca e o gluma.
eu am avut toata viata un ten cu probleme. cate un cos razlet care ma chinuia si un ten cu tendinte de ingrasare. am creme in casa si, mai pe toate, le foloseste sotul.
si, da, sunt interesata si eu de astea de casa pt ca si citisem la un moment dat ca o crema din comert trebuie consumata chiar repede din momentul in care e desfacuta.
mda...deci la plafare...

Mergi la inceput

gagici...un site fain despre retete si ingrediente pentru creme homemade

http://www.elemental.ro/12-ingrediente-active

3 sarcini extrauterine
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

Citat:
citat din mesajul lui ariadna33

Adinut, ce mai face perechea ta minunata? ai pe undeva pozici noi?
auzi ce zice Cris, ca tabloul nostru nu e in biroul doctorului pe perete, unde l-o tine oare?

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor fi realitate*****************

il tine acasa, sub perna, sau in sufragerie, in loc de rapirea din serai

cuculenii mei fac acusik 1 an, merg tinuti de o mana, zic mama, tata, pa, bat din palme la bravo, mananca binisor, dar deja nu ma mai stresez, ca m-am convins ca e pe toane, dorm toata noaptea o data la o luna sau chiar mai rar, de unde rezulta mama zombie.nu am mai pus poze de acum o luna pe linkul meu. ultimele sunt din august.
http://s1083.photobucket.com/albums/j387/adipapazi/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

foarte dragalasi adipapazi sa-ti traiasca si sa va bucurati de ei

Mergi la inceput

bau
neata tuturor si o Duminica faina

3 sarcini extrauterine
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite