FIV in Ungaria 138
Raspunsuri - Pagina 16
5ab1na spune:
samira inca o intrebare
te simti asa super energica de la q10 asta? daniela tu cum te-ai simtit?
citesc si eu acum pe strainezia si vad niste doze mama mama.
daniela74 spune:
Sabina ce sa zic,nu prea am simtit nici o schimbare,eu sint o agitata si o stresata de felul meu
daniela
samira33 spune:
lyly,nu mai iau nici Macca.
am eliminat-o odata cu Spirulina ca nu ma simteam bine de la ele...eram cu senzatia de voma in gat in permanenta.
dupa 3 saptamani am renuntat la Spirulina si dupa inca o saptamana si la Macca pentru ca tot persista senzatia de voma.
deci Macca am luat doar o luna.
da vad ca Samiroiu meu n-are nimic de la ea.
sabina,sa stii ca eu ma simt foarte bine si cred ca pot pune starea asta pe seama coenzimei.
pielea mea arata foarte bine,ma simt plina de energie si multa lume imi spune ca sunt schimbata in bine...fara sa poata nominaliza insa ce e schimbat la mine.
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna
5ab1na spune:
samira, daniela
eu incerc sa o leg de tiroida. sa-mi dau seama daca mi-as ajuta tiroida cu ea. samira daca zici ca pielea ta arata bine si mai sunteti si energice trebuie sa caut o legatura cu tiroida.
si eu cred ca sunt o energica si o stressy women din fire. tiroida asta a mea s-a culcat putin acum dupa 30 de ani...si mi-s un gen atat de optimist...bolnava de optimism. numai infertilitatea asta ma necajeste.
viotimis spune:
salutari la toate fetele !
samira
Am citit discutia despre Q10.
Oare cea de la Alevia, de 120mg/cps. este ok ? Este in jur de 44-43 lei/40 buc., mult mai ieftin decat cea de la Walmark.
Cris_25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aadina Cris, ce fel de teste genetice faceti? Doar caritipul sau si altceva? Cunosti vreun genetician bun? Eu am luat asa: macca, coenzima Q 10, laptisor de matca ( nu stiu cat e de bun),dhea,elevit,acid folic. Nu stiu daca astea mi-au ajutat, oricum intre fiv1 si fiv2 a fost o diferenta semnificativa, dar se pare cu deajuns |
Nu stiu genetician din pacate ... cel putin nu in Cluj ... deocamdata o sa facem cariotipul si eventual ceva trombofilii.... nu stiu inca si oricum nu avem bani acum ...
Cris_25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui samira33 cris,eu iau din Iunie naturiste,cu o luna nu ai ce face trebuie sa iei minim 3 luni. iau Vittex,Coenzima q10,Acifol,omega 3,alimentatie supersanatoasa. am luat si spirulina insa nu m-am simtit bine de la ea si am renuntat la ea dupa vreo 3 saptamani. Royal Jeely nu as recomanda cuiva in afara de luna cu FIV pentru ca este puternic estrogenic. despre DHEA stiu ca e periculos s-o luam dupa ureche asa ca doar la sugestia medicului as lua-o. sotului ii dau Macca,magneziu,seleniu si zinc. |
Stiu ca nu are sens luat doar o luna ... de asta vreau sa luam masuri din timp, pentru ca noi mai repede de ianuarie nu mai incercam nimic ...
DHEA pentru ce luati voi? Ca nu cred ca v-am mai auzit vorbind ... De Macca si Royal Jeley am mai auzit ...
viotimis spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Cris_25
Nu stiu genetician din pacate ... cel putin nu in Cluj ... deocamdata o sa facem cariotipul si eventual ceva trombofilii.... nu stiu inca si oricum nu avem bani acum ... |
Cris_25, aici se pot face analize genetice (in Cluj):
http://www.geneticcenter.ro/pachete.php
samira33 spune:
vio,sunt convinsa ca exista si Coenzima mai ieftina dar am apucat si m-am infipt in Walmark atunci cand am inceput sa iau si nu mai vreau sa schimb acum.
cris,DHEA se ia pentru imbunatatirea calitatii ovo.
mie mi-a fost teama s-o iau.
eeee...io-s agitata din fire da asta-i de la creiere...n-are legatura cu suplimentele
sabina,nu stiu sa-ti spun daca are vreo influenta coenzima asupra tiroidei.
acu' mi-am cumparat colagen,elastina,vita A,C si E uleioase,ulei de macadamia si vreau sa ma ung seara cu maclavaisu asta pe fata si decolteu in loc de crema de seara...ca sa pastrez tenul luminos daca tot l-am capatat
mi-as mai dori sa gasesc si acid hialuronic sa bag in coctailu meu minune.
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna
Cris_25 spune:
Auch ... ce de pachete ... Cum stiu pe care sa-l aleg? Voi le-ati facut chiar pe toate? Astea se fac si de barbati? Scz ca intreb atatea ... dar sunt putin pe dinafara