FIV in Ungaria 138
Raspunsuri - Pagina 12
naty76 spune:
buna fetelor!![pup
sa ai o nastere usoara si o intalnire placuta cu micuta ta!
asb
pe toate fetele si va doresc mult noroc
cybele spune:
Joanna-iti doresc sa ai o intalnire de neuitat cu Teodora! Nastere usoara si acomodare rapida la viata in 3! Hai ca mai ai un pic si iti vezi visul cu ochii la propriu!
Sabina, ariadna, multumesc pentru galerie dragelor! Promit sa va tin la curent si sa vin cu vesti bune. Abia astept sa incep! Deocamdata sunt in faza in care va bat la cap, va multumesc ca aveti rabdare cu mine! E atat de bine sa ai parte de sustinere din partea unor persoane care au trecut prin greul asta si stiu cum e!
Ma duc zilele astea sa imi repet toxoplasma, caci desi sunt inconjurata de pisici nu am imunitate la balaria asta si nu ma apuc fara sa am inima usoara in privinta asta!
Sabina, oricat ti-ai face temele inainte de a-i da mail lui PK iti da el sa faci teme suplimentare
Oricum , scria mai demult samira despre modul lui de a raspunde la mailuri, si avea dreptate in ce zicea. Scrie-i succint, la obiect si pe puncte sa poata urmari usor, iti va raspunde si el sistematic. Dupa pierderea de sarcina aveam atatea intrebari care imi urlau in cap , intr-o zi le-am asternut pe hartie si i-am trimis polologhia omului. Mailul destul de sistematizat insa deloc succint. Mi-am cerut scuze pentru ditai placinta de mesaj, dar tot l-am trimis.
A avut rabdare cu mine si mi-a raspuns la majoritatea intrebarilor, am facut ping-pong de mesaje vreo cateva zile si nu m-a lasat nelamurita. Il apreciez f mult pentru ca isi face timp pentru corespondenta cu pacientele lui, e f profi.
MTHFR C667T Heterozigot
FIV 1 Budapesta reusit, sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani; tratament in sarcina cu Femibion, Acid Folic 5mg, Cetebe, Clexane 04, Aspenter
Keep walking --life is such an incredible journey!!!!
loretta76 spune:
Joanna, nastere usoara si refacere rapida. Cat despre minunatia ta...sa-i dea D-zeu sanatate si o viata fara griji.
monilaza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui joannaalx cybele...daaa ai dreptate legat de termen...eu maine dimineata la ora 7 o sa ma intalnesc cu Teodora mea, abia astept. Sper sa ma ajute Doamne Doamne sa fie totul bine si sa fim amandoua sanatoase. Alinuk si Llor va astept cu vesti. |
Joanna, sa dea D-zeu sa fie cea mai frumoasa intalnire din viata ta!
cybele spune:
Felicitari joanna! bine ai venit Teodora, sa ai o viata frumoasa si sa le aduci numai bucurii parintilor tai care te-au dorit si te-au asteptat atat de mult!
MTHFR C667T Heterozigot
FIV 1 Budapesta reusit, sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani; tratament in sarcina cu Femibion, Acid Folic 5mg, Cetebe, Clexane 04, Aspenter
Keep walking --life is such an incredible journey!!!!
adipapazi spune:
vai de mine, ce citesc aici, a venit pe lume o bebelusa? bun venit, sa fie sanatoasa, dormicioasa noapte, lesinata dupa tzatza si cooperanta la diversificare.
si mami sa se refaca repede si sa se bucure cu tati de ea.
m-am emotionat tare, in curand fac si ai mei un an!
adipapazi spune:
asb, mergi linistita cu avionul, no problem. ia mai cauta o data pgr si vezi daca creste. oricum, ai sustinere cu duphaston. si daca esti nelamurita, scrie la pk ca te lumineaza el. eu i-am scris tot ce am fct in sarcibna si i-am cerut sfatul pana am nascut, desigur ca mi-a raspuns la tot. l-am intrebat inclusiv de cerclaj... asa ca nu vei fi singura crizata care il intreaba
samira, uite unde era mirabela de aur, la x factor!
samira33 spune:
hello
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna