FIV in Ungaria 138
Raspunsuri - Pagina 13
alinuknuknuk spune:
Joannalx felicitari draga mea!!!! sa fie mancacioasa, cuminte si sanatoasa bebelina ta!!!
eu mai am 2 luni....
31+ Luca Eduard
5ab1na spune:
Joanna felicitari. sa creasca mare, frumoasa si sanatoasa!
revenind
mi-a mai scazut mie estradiolul (putin .... ca tot mare il am) si ma dor oasele. ce pareri aveti? baba in toata regula
ank30 spune:
Joannalx,stiam de marele eveniment dar tin sa te felicit si aici si sa-i urez Teodorei bun venit,iar tie refacere cat mai rapida.
--------------------------------------------------------------
V Leiden pozitiv, MTHFR 1298 heterozigot, PAI-1-4G/5G heterozigot
cybele spune:
good morning!
samira, asa fugitiv dai pe aici? ce faci, pe cand histero?
alinuk- mult a fost -putin a mai ramas! mai treci pe la noi si anunta-ne cand va avea marele eveniment. nasti natural sau ceza?
ank30- ce faci, care va mai sunt planurile?
sabina, m-ai omorat mama! nu esti deloc baba, ia scoate-ti ideile astea. cat e E2? Ai facut sport cumva zilele trecute? (citeam ca sportul poate reduce E2, ma gandesc ca daca oi fi citit si tu si te-oi fi apucat de cine stie ce sport , brusc si deodata- iata explicatia tuturor durerilor tale)
ia , apropo de E2 un studiu- nu i-l da sotului tau sa il citeasca
http://www.utexas.edu/news/2009/01/14/hormones_infidelity/
MTHFR C667T Heterozigot
FIV 1 Budapesta reusit, sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani; tratament in sarcina cu Femibion, Acid Folic 5mg, Cetebe, Clexane 04, Aspenter
Keep walking --life is such an incredible journey!!!!
5ab1na spune:
:))
eu am avut 201 pg estradiolul luna trecuta si acum 96 pg. e ridicat. n-ar trebui sa am nimic cu oasele. dar cine stie poate de la frig....
asta cu infidelitatea o stiam. ce sa zic...poate au studiat si ei femei sanatoase ca eu una...nu ma incadrez pe la libidou crescut:))
5ab1na spune:
aaaa
nici un fel de sport. tu-i mama lui de sport n-am facut nici cand eram copil nici acum. e ingrozitoare activitatea asta.
ariadna33 spune:
interesant studiul, cred ca ar fi interesant si de studiat fidelitatea barbatilor functie de nivelul de testosteron
acum, fara gluma, studiul se refera la nivelul de estradiol pe parcursul ciclului menstrual, ori nivelul din ziua 2-3 nu prea ofera date decat legat de fertilitate, nivelul dinaintea ovulatiei este relevant, la mine era foarte scazut in faza foliculara timpurie si foarte crescut in faza pre-ovulatorie Asta apropo de libido Dar m-au enervat astia cu grupa de varsta analizata 17-30 ani! Adica ce, la 40 de ani nu poti avea un estradiol bun in faza ovulatorie?! ha!
cybele spune:
ariadna, pai ce sa le mai facem analize de testosteron, daca unii zic ca e suficient sa fii atent la tonalitatea vocii
http://www.mendeley.com/research/voice-pitch-influences-perceptions-sexual-infidelity/
astia cu studiile lor ...
MTHFR C667T Heterozigot
FIV 1 Budapesta reusit, sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani; tratament in sarcina cu Femibion, Acid Folic 5mg, Cetebe, Clexane 04, Aspenter
Keep walking --life is such an incredible journey!!!!
samira33 spune:
cybele,doar in trecere ca m-am apucat de facut curat in dulapuri.
mi-am propus sa fac o curatenie ca la carte-cu covoare,perdele,geamuri si tot tacamu pana plec la Buda...ca dupa aia o sa fiu gravida
adica imi pregatesc barlogu pentru clocit
da va citesc
inainte sa ma culc
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna
samira33 spune:
si histero anticipez ca o sa fac Vinerea viitoare pentru ca maine,cel tarziu poimaine imi vine CM.
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna