FIV in Ungaria 138
Raspunsuri - Pagina 13
alinuknuknuk spune:
Joannalx felicitari draga mea!!!! sa fie mancacioasa, cuminte si sanatoasa bebelina ta!!!
eu mai am 2 luni....![]()
31+
Luca Eduard
5ab1na spune:
Joanna felicitari. sa creasca mare, frumoasa si sanatoasa!
revenind
mi-a mai scazut mie estradiolul (putin .... ca tot mare il am) si ma dor oasele. ce pareri aveti? baba in toata regula
ank30 spune:
Joannalx,stiam de marele eveniment dar tin sa te felicit si aici si sa-i urez Teodorei bun venit
,iar tie refacere cat mai rapida
.
--------------------------------------------------------------
V Leiden pozitiv, MTHFR 1298 heterozigot, PAI-1-4G/5G heterozigot
cybele spune:
good morning!
samira, asa fugitiv dai pe aici? ce faci, pe cand histero?
alinuk- mult a fost -putin a mai ramas! mai treci pe la noi si anunta-ne cand va avea marele eveniment. nasti natural sau ceza?
ank30- ce faci, care va mai sunt planurile?
sabina, m-ai omorat mama! nu esti deloc baba, ia scoate-ti ideile astea. cat e E2? Ai facut sport cumva zilele trecute? (citeam ca sportul poate reduce E2, ma gandesc ca daca oi fi citit si tu si te-oi fi apucat de cine stie ce sport , brusc si deodata- iata explicatia tuturor durerilor tale)
ia , apropo de E2 un studiu- nu i-l da sotului tau sa il citeasca ![]()
http://www.utexas.edu/news/2009/01/14/hormones_infidelity/
MTHFR C667T Heterozigot
FIV 1 Budapesta reusit, sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani; tratament in sarcina cu Femibion, Acid Folic 5mg, Cetebe, Clexane 04, Aspenter
Keep walking --life is such an incredible journey!!!!
5ab1na spune:
:))
eu am avut 201 pg estradiolul luna trecuta si acum 96 pg. e ridicat. n-ar trebui sa am nimic cu oasele. dar cine stie poate de la frig....
asta cu infidelitatea o stiam. ce sa zic...poate au studiat si ei femei sanatoase ca eu una...nu ma incadrez pe la libidou crescut:))
5ab1na spune:
aaaa
nici un fel de sport. tu-i mama lui de sport n-am facut nici cand eram copil nici acum. e ingrozitoare activitatea asta.
ariadna33 spune:
interesant studiul, cred ca ar fi interesant si de studiat fidelitatea barbatilor functie de nivelul de testosteron![]()
acum, fara gluma, studiul se refera la nivelul de estradiol pe parcursul ciclului menstrual, ori nivelul din ziua 2-3 nu prea ofera date decat legat de fertilitate, nivelul dinaintea ovulatiei este relevant, la mine era foarte scazut in faza foliculara timpurie si foarte crescut in faza pre-ovulatorie
Asta apropo de libido
Dar m-au enervat astia cu grupa de varsta analizata 17-30 ani! Adica ce, la 40 de ani nu poti avea un estradiol bun in faza ovulatorie?! ha!
cybele spune:
ariadna, pai ce sa le mai facem analize de testosteron, daca unii zic ca e suficient sa fii atent la tonalitatea vocii ![]()
http://www.mendeley.com/research/voice-pitch-influences-perceptions-sexual-infidelity/
astia cu studiile lor ...
MTHFR C667T Heterozigot
FIV 1 Budapesta reusit, sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani; tratament in sarcina cu Femibion, Acid Folic 5mg, Cetebe, Clexane 04, Aspenter
Keep walking --life is such an incredible journey!!!!
samira33 spune:
cybele,doar in trecere ca m-am apucat de facut curat in dulapuri.
mi-am propus sa fac o curatenie ca la carte-cu covoare,perdele,geamuri si tot tacamu pana plec la Buda...ca dupa aia o sa fiu gravida

adica imi pregatesc barlogu pentru clocit ![]()
da va citesc
inainte sa ma culc
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna
samira33 spune:
si histero anticipez ca o sa fac Vinerea viitoare pentru ca maine,cel tarziu poimaine imi vine CM.
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna