FIV in Ungaria 138

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns H.Mirela spune:

Buna , eu te-as sfatui sa mergi la D-na Dr. si iti las un nr de telefon a D-nei Ghionghi , ea si traduce si este o femeie minunata si te ajuta cu cazarea mai ieftina la o pensiune langa policlinica .Tel. 0036303846397 si poate sa merga si cu tine la policlinica si iti traduce .Merita sa incerci si eu tot la ea merg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris_25 spune:

Fetelor ... care va straduiti intr-n fel sau altul sa va cresteti calitatea ovocitelor ... imi spuneti si mie va rog ce faceti? Parca Samira incepuse luna trecuta ceva cura de imbunatatire a calitatii ovocitelor ... Stiu ca e f imp alimentatia ... incerc sa studiez cat mai mult pe partea asta ... Dar vitamine? Ceva naturiste ... I-am comandat la al meu sot Multi Macca si Royal Jelly ... acuma citesc ca mi-ar fi bune si mie ... Voi luati asa ceva?

Astept cateva sugestii ... ca nu prea stiu de unde s-o apuc ... Intre timp strangem bani pt genetice...

Va pup ... si va citesc cu drag , chiar daca nu prea am ce scrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aadina spune:

Cris, ce fel de teste genetice faceti? Doar caritipul sau si altceva? Cunosti vreun genetician bun?

Eu am luat asa: macca, coenzima Q 10, laptisor de matca ( nu stiu cat e de bun),dhea,elevit,acid folic.
Nu stiu daca astea mi-au ajutat, oricum intre fiv1 si fiv2 a fost o diferenta semnificativa, dar se pare cu deajuns

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

cris,eu iau din Iunie naturiste,cu o luna nu ai ce face trebuie sa iei minim 3 luni.
iau Vittex,Coenzima q10,Acifol,omega 3,alimentatie supersanatoasa.
am luat si spirulina insa nu m-am simtit bine de la ea si am renuntat la ea dupa vreo 3 saptamani.
Royal Jeely nu as recomanda cuiva in afara de luna cu FIV pentru ca este puternic estrogenic.
despre DHEA stiu ca e periculos s-o luam dupa ureche asa ca doar la sugestia medicului as lua-o.
sotului ii dau Macca,magneziu,seleniu si zinc.

numai bine tuturor

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loretta76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui samira33

cris,eu iau din Iunie naturiste,cu o luna nu ai ce face trebuie sa iei minim 3 luni.
iau Vittex,Coenzima q10,Acifol,omega 3,alimentatie supersanatoasa.
am luat si spirulina insa nu m-am simtit bine de la ea si am renuntat la ea dupa vreo 3 saptamani.
Royal Jeely nu as recomanda cuiva in afara de luna cu FIV pentru ca este puternic estrogenic.
despre DHEA stiu ca e periculos s-o luam dupa ureche asa ca doar la sugestia medicului as lua-o.
sotului ii dau Macca,magneziu,seleniu si zinc.

numai bine tuturor

3 sarcini extrauterine
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite

samira, cate q10 iei pe zi si de cat gramaj? ca si eu m-am gandit sa iau dar nu am apucat sa ma documentez inca.

Mergi la inceput

60 de mg dimineata si 60 seara

3 sarcini extrauterine
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aadina spune:

Asa, uite ca mi-am amintit si de Omega 3, si de astea am luat.
Stiu ca DHEA-ul este cam ciudat, dar nu l-am luat dupa ureche.Mi-a fost recomandat de doctorita. Nu prea stiu daca e eficient, dar cert e ca insista asupra lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loretta76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui samira33

60 de mg dimineata si 60 seara

3 sarcini extrauterine
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite

mersi muuuuult.

Mergi la inceput

adina,stiu ca tu l-ai luat la recomandarea medicului...spuneam asta in general,fetelor care vor sa ia ceva naturiste intre proceduri si e mai bine sa studieze problema in amanunt mai intai.

loretta,nu ai pentru ce.

3 sarcini extrauterine
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

cris esti sigura ca merge royal jelly la sot?

eu iau omega 3, q10 - 1 pe zi de la doppel herz (voi din care q10 luati? nu tot de la doppel?), acid folic, femibion, magne+b6, si mai nou vitex
sotului nimic desi ma gandesc sa iau seleniu si zinc pt el.

Mergi la inceput