FIV in Ungaria 138
Raspunsuri - Pagina 11
5ab1na spune:
cu doamne doamne inainte
am inceput vitex de aseara. daca imi iese FSH peste 20...........nu stiu sincer ce urmeaza.
as fi luat mastodynon dar n-am (asa zic eu pipaindu-ma) probleme cu sanii si am zis hai sa iau vitex. nu prea am inteles care e diferenta dintre ele. am optat si eu pt femicur. am zis sa ma iau dupa fata curajoasa. glumesc, am luat medicamentul asta pt ca pe asta l-am gasit la farmacie.
am de asteptat se pare, mai ales daca spuneti ca-si face efectul la sfantul asteapta....
multumesc pentru lamuriri.
cybele spune:
sabina, fii optimista! te simt mai abatuta dupa analize- e si firesc, nici mie nu mi-a picat usor faza cu AMH-ul, INSA gandeste pozitiv. Psihicul are o importanta vitala.
Nu te lasa ca nu e sfarsitul lumii. Eu mi-am spus ca e mai bine ca am aflat cum stau lucrurile, doctorul va sti ce de facut. Refuz sa capitulez.
ariadna, multumim frumos ca ne-ai pus analizele, inainte si dupa, se mai lamureste inca o intrebare , apropo de modul in care "lucreaza" vitexul, mi se pare f logic cum ai explicat!
asb, [/b] felicitari pt vestile bune de la eco! Intr-adevar progesteronul nu e mare, insa poate sustine sarcina. Acum ca ai si suplimentat cu dufaston o sa se mai ridice. Precum stii dupa ET se suplimenteaza cu progesteron - in forma de utrogestan pana la 600 mg. Eu zic insa sa urmezi sfatul dr tau, eventul repeta dupa ce ai cateva zile de luat dufaston. Cu plecatul la Roma nu stiu ce sa te sfatuiesc, eu sunt mai paranoica si nu m-as duce niciunde, dar nu te lua dupa mine, increde-te in instinctul tau. Bafta in continuare!
MTHFR C667T Heterozigot
FIV 1 Budapesta reusit, sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani; tratament in sarcina cu Femibion, Acid Folic 5mg, Cetebe, Clexane 04, Aspenter
Keep walking --life is such an incredible journey!!!!
cybele spune:
neatzaaaaaaaaaaa!
mai, io dau stingerea si tot eu apelul de dimineata? pe unde ati disparut?
am si eu o curiozitate sau chiar doua : joannaalx si Llor or fi nascut? ca se apropie termenul la amandoua
MTHFR C667T Heterozigot
FIV 1 Budapesta reusit, sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani; tratament in sarcina cu Femibion, Acid Folic 5mg, Cetebe, Clexane 04, Aspenter
cybele spune:
sabinutzo, pai mai ai de asteptat, ca abia prin ultimele zile de oct incep sa ma intep , vezi cum scuturi din pompoane sa nu obosesti pana atunci ca am nevoie de incurajari
nu-i scrii lui PK de hormonalele tale? sunt sigura ca va putea sa iti dea un raspuns care sa te ajute sa mergi mai departe cu mai mult optimism
pup iu
MTHFR C667T Heterozigot
5ab1na spune:
daca ajung sa scriu mailul ala....eu zic sa-mi mai fac niste teme...
nu obosesc pompoanele. cata vreme speram...asta e.
joannaalx spune:
cybele...daaa ai dreptate legat de termen...eu maine dimineata la ora 7 o sa ma intalnesc cu Teodora mea, abia astept. Sper sa ma ajute Doamne Doamne sa fie totul bine si sa fim amandoua sanatoase. Alinuk si Llor va astept cu vesti.
ariadna33 spune:
Aadina, buna intrebare Ti-as recomanda cu mare placere, dar nu cunosc geneticieni, pot doar sa-ti recomand niste laboroatare bune de genetica din bucuresti: geneticlab si cytogenomic.
Cybele, si eu fac parte din galerie!
Nastere usoara Joanna si refacere rapida!