Clasa I * 2011-2012 [6]

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Buna fetelor, va pup pe toate...eu nu reusesc sa tin pasul cu voi si bafta scolareilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LindaZ spune:

Antoemma, eu chiar visez sa imi trimit fetita in tabara de ski in februarie cu gradinita la care a fost si cu fratiorul ei care va merge pentru prima data. Pentru ea ar fi a treia oara si va trece la avansati. De asta si vreau, sa nu uite ce a invatat pana acum si sa nu mearga fratele ei singur pentru prima data. Dar nu eram convinsa ca o pot invoi o saptamana intreaga de la scoala, dar daca tu spui ca unii merg cu clasa, inseamna ca nu e mare bai cu recuperarea materiei. Ma rog, om vedea pana atunci, sa avem bani sa platim doua tabere de ski ca nu sunt prea ieftine...
Eu zic ca merita si pentru voi si pentru sportul in sine si pentru independenta/autonomie, stat fara parinti, dormit cu altii in camera, interactionat cu alti adulti in loc de familie, relatii mai stranse cu colegii, etc.

Mihaela Zaharia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

LindaZ, ce este ecusonul? Zici ca le trebuie poza pt el, deci nu e ceva textil, nu? Ecusunul va inlocui insigna primita de la scoala sau cum?
Roxana_G, ce e mai exact jocul de PSP?
Naty, e bine totusi asa. Eu trebuie sa ies pe usa cu amandoi la 7:30 cel tarziu si nu pot sa-ti explic ce fugareala e pe mine dimineata, desi pregatesc de seara cam tot (inclusiv farfuriile le pus pe masa) si ma mai ajuta un pic si sotul. In plus, la afterschool programul e pana la 6pm, asa ca, mort copt trebuie sa ajung pe la 8 si un pic la munca ca sa pot pleca apoi la 5pm si un pic. Pana acum i-am dus eu pe amandoi la scoal si la gradi (nu-s apropiate locatiile); sper ca de sapt viit sa ma ajute si sotul.
Anka74, si Matei a zis "gogoasa" in loc de "colac". Ce ti-e si cu dulciurile astea.

Unde primesc ai vostri FB-urile? Eu l-am vazut scris cu rosu pe o fisa completata de Matei, insa nu cred ca va fi trecut in catalog.... Apropo de catalog, zilele trecute o auzeam pe doamna zicand ca l-a primit.

Dimineata am avut scandal din cauza adidasilor pt sport. I-am luat unii cu siret (nu stiu ce-a fost in capul meu atunci) si acum imi urla ca nu-i vrea. Cica i-a zis doamna de spor sa exerseze acasa incheieatul sireturilor. Din lipsa de timp n-am facut asta si azi era nemultumit ca cica rade doamna de el ca nu se poate incalta singur. Na, belea.

Avem si noi azi sedinta cu parintii.
O zi buna va doresc.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Buna dimineata doamnelor!
Am ajuns mai rau ca la scoala...sa astept EU ziua de vineri, aia mai simpla, ca stiu ca nu are teme.
Mi-e ciuda ca intr-adevar, am testat-o, sta prost cu,,, concentrarea. I-am citit ieri o poveste, scurta, si a fost nevoie sa reiau unele lucruri de 2-3 ori ca sa mi-o poata repovesti...e cu mintile aiurea. Insa daca ii explic tabla inmultirii mi-o reproduce imediat. Fata asta n-are inclinatii deloc spre partea de "uman" a invatamantului, sigur e pe "real". Problema e ca in clasele primare asta nu e o optiune, trebuie sa le facem pe toate pentru a nu fi trasa in jos. Prevad niste zile negre.......mult de tras cu ea la capitolul "fii atenta". M-am mai enervat ca am facut cu ea povesti pe niste imagini si chiar am fost incantata de ce i-a iesit intr-un final...cand a facut lectia la scoala n-a ridicat mana ca cica n-a stiut (si ce bine stia acasa....). Na.... rabdare, rabdare, rabdare....

Cat despre carnetul de elev: noua ne-a explicat ca ar trebui sa-l cumparam noi, fiecare in parte, insa deoarece sunt mai multe tipuri de carnete (tot in alta ordine cu materiile pe pagina) mai bine sa le luam din fondul clasei toti la un loc. Nu stiu nimic de pozat...

ANTOEMMA - Intr-adevar ciudat mod de a pedepsi. Poate baietelul nu era la prima abatere si a vrut sa-i dea o pedeapsa mai grea, cine stie....
Am aflat si la Bia ca a vorbit un baietel si l-a pedepsit doamna sa nu mai iasa pe hol in pauze, sa stea doar in banca....da cica a nustiu cata oara vorbea...

Felicitari pentru calificativele scolareilor!

Da, tare faza cu dungi intre dungi...cred MINA ca ai nimerit tu singurul caiet defect din tot lotul...din cate stiu toate au dunga pe dunga.

Fiica-mii i s-a promis un laptop numai pentru ea daca termina clasa I cu FB....
Ieri m-am apucat de presat frunze. Intrebare "rusinoasa" de-a dreptul, ca habar n-am: se preseaza frunze verzi sau uscate deja??

mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Da, si noua ne-au sugerat sa avem adidasi cu arici, nu cu sireturi, ca sta domnu de sport si incheie toata ora la sireturi .

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
www.tocanadecuvinte.blogspot.com" target="_blank">TocanaDeCuvinte
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Citat:
citat din mesajul lui eveline

B

Da, tare faza cu dungi intre dungi...cred MINA ca ai nimerit tu singurul caiet defect din tot lotul...din cate stiu toate au dunga pe dunga.

Fiica-mii i s-a promis un laptop numai pentru ea daca termina clasa I cu FB....
Ieri m-am apucat de presat frunze. Intrebare "rusinoasa" de-a dreptul, ca habar n-am: se preseaza frunze verzi sau uscate deja??

Mah, tot ce se poate sa fi fost singura dunga intre dungi, ca io am noroace din astea, de regula ajung la casa cu singurul obiect fara cod de bare din stocul respectiv asa ca.....nu m-as mira.

Frunzele presate si/sau uscate au fost subiectul primei mele discutii tet a tet cu Dna, ca m-alerga Vizigotul prin casa ca el vrea "frunze presate si uscate ca alea din ierbarul bunica-sii" (NR: maica-mea e profa de biologie la pensie). Mi-a zis ca sa le ducem cat se pot ele usca de acum si pana la ora. Preseaza-le cand le culegi intre doua foi de hartie peste care pui ceva greu, o carte de ex, pentru o zi, si dupa aia lasa-le fara greutate pe ele sa circule aerul sa se usuce.
Sau poti sa le calci cu fierul incins (fara abur) intre doua foi de hartie si se usuca mai repede. Ies, insa, mai casante decat cele uscate natural.
Poti sa mai aduni si gata uscate de pe jos din parcuri si spatii verzi.

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
www.tocanadecuvinte.blogspot.com" target="_blank">TocanaDeCuvinte
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

MINA - Saru' mana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Citat:
citat din mesajul lui eveline

Buna dimineata doamnelor!
Am ajuns mai rau ca la scoala...sa astept EU ziua de vineri, aia mai simpla, ca stiu ca nu are teme.
Mi-e ciuda ca intr-adevar, am testat-o, sta prost cu,,, concentrarea.

si cine nu are..asta e problema mea de ani de zile..am lasat-o balta..de ex acu de ex sa lucrez frec menta sa vad ce ati mai scris...nu tin pasu..nu ii transmite din stressurile tale.

am urcat si io niste poze cu scolarul meu care a primit teme din prima zi de scoala..deja l-a facut pe 1 acu 2 zile..ieri imi spunea ceva de litere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

scolarul nostru

http://family.webshots.com/photo/2534614080099775977uBpBVy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anka74 spune:

Liviana , calificativele le-a primit pe caiete pana acum, banuiesc eu ca sunt asa... de incurajare. Nu se pune problema de trecut in catalog. Apropo, fiimiu cred ca nu stie ce e ala catalog acum imi dau seama ca trebuie sa ii explic si chestia asta.

Caiet cu dunga intre dunga avem si noi, am remarcat-o acasa, doamna inca nu le-a zis nimic, e drept ca nu au scris inca nimic pe caietul de mate, au lucrat doar pe caietul special.
Frunze uscate am strans si noi. Le-am cules din pom si le-am dus la scoala a doua zi, intr-o punga de cadouri nu aveam cum sa le presam de pe o zi pe alta, plus ca mie mi-a fost cam greu sa le gasesc, inca nu prea s-au uscat frunzele!

Mergi la inceput