Clasa I * 2011-2012 [6]

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

DIDI - Frumos scolar, sa va traiasca! Ce au ei in "conurile" alea ce le tin in maini??!!

mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Eveline, cel mai bine e sa presezi frunze verzi. Ies mai frumoase decat cele deja deshidratate/uscate/patate. Eu ti-as recomanda sa le lasi presate sub greutate pana cand ai nevoie de ele (adica sa nu iei greutatea pana atunci).

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Citat:
citat din mesajul lui lbelciug

Eveline, cel mai bine e sa presezi frunze verzi. Ies mai frumoase decat cele deja deshidratate/uscate/patate. Eu ti-as recomanda sa le lasi presate sub greutate pana cand ai nevoie de ele (adica sa nu iei greutatea pana atunci).

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)

te rog frumos sa mi spui exact ce si cum, adica in ce asezi frunzele si ce folosesti drept presa

_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!

eveline, daca te incalzeste cu ceva, si Iustina sta la fel de prost cu concentrarea - cred ca mai rare sunt cazurile cu cei care se concentreaza, la varsta lor.
A mea nu sta deloc locului cand face teme - coboara/se urca pe scaun, se fatzaie, vorbeste, canta...etc....ieri a fost de la scoala pana la 4.30 la mine, la serviciu...s-a plimbat prin birouri etc. si, cand si-a facut temele, a vrut neaparat mancarea pe birou - la voi, aici, toata lumea are mancare pe birou cand face teme... teme sau munca pentru ea e totuna.

Noi am cumparat carnet din propria initiativa, insa d-na a zis ca ei le primesc de la scoala. La alte clase au dus parintii...de ce, nu stiu. A trebuit sa ducem noi 2 poze, insa.

Calificativele momentan se pun asa, doar pt. ridicarea moralului, pe caiete/fise. Nu au catalog inca.

Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

DidiAlex foarte, foarte dragut baietelul tau!

liviana m-ai luat Cred ca as muri daca ar trebui sa plec la 7,30.
Si-asa mi se inchid ochii de somn, imi simt capul greu, of, de abia astept weekend-ul!

Ioana a avut si ea ieri de completat jumate de pagina cu liniute. Le-a facut bine, zic eu.

Anka m-a distrat faza cu "bine" la sport.

Ieri a primit la scoala o hartiuta cu lectii de dans sportiv ce se organizeaza la scoala, de doua ori pe saptamana. Tare as fi vrut sa o duc, mai ales ca anul trecut a facut dansuri si i-a placut mult. Din pacate una din ore se suprapune peste o ora de balet si nu am cum sa o duc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Citat:
citat din mesajul lui LoraG76

'Neata!

eveline, daca te incalzeste cu ceva, si Iustina sta la fel de prost cu concentrarea - cred ca mai rare sunt cazurile cu cei care se concentreaza, la varsta lor.
A mea nu sta deloc locului cand face teme - coboara/se urca pe scaun, se fatzaie, vorbeste, canta...etc....ieri a fost de la scoala pana la 4.30 la mine, la serviciu...s-a plimbat prin birouri etc. si, cand si-a facut temele, a vrut neaparat mancarea pe birou - la voi, aici, toata lumea are mancare pe birou cand face teme... teme sau munca pentru ea e totuna.

Noi am cumparat carnet din propria initiativa, insa d-na a zis ca ei le primesc de la scoala. La alte clase au dus parintii...de ce, nu stiu. A trebuit sa ducem noi 2 poze, insa.

Calificativele momentan se pun asa, doar pt. ridicarea moralului, pe caiete/fise. Nu au catalog inca.

Foarte tare Iustina! Sa am grija daca-l aduc p-al meu la birou. Ca acasa i-am atras atentia ca trebuie sa-si tina biroul gol, si sa nu tina mancare si sucuri pe birou cand lucreaza.

Pb cu concentrarea au toti, eu asa cred. Matei inca nu a avut teme in adevaratul sens al cuvantului, insa am avut oarece probleme cu el si cand am stat de vorba indelung despre cum i-am organizat biroul, rafturile cu rechizite, cum se face ghiozdanul, in ce ordine, etc etc....Asculta o prop dupa aia facea o remarca total colaterala (aaaa, io-te ce carte frumoasa). Inca nu-s cuplati pe importanta momentului, va veni si asta, trebuie sa-i luam incet.

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
www.tocanadecuvinte.blogspot.com" target="_blank">TocanaDeCuvinte
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manuelacrina spune:

Neata ... azi la 7.00 - "maaami, de abia astept ziua de poimaine"

antoemma - - pentru modul cum gandesti si te sustin ca va fi bine pana la urma cu germana, fetita sigur va reusi ! ... sora mea s-a apucat tarziu de germana, prin liceu, desi o stia din clasa 5, in liceu a inceput intensiv, tot cu gandul la burse si plecat in Germania; la noi in familie nimeni nu a stiut vreodata germana; si cu multa munca si multa ambitie a ajuns acolo unde si-a propus si mult mai sus.

mina - despre carnetele de elev, noua ni s-a spus ca vor primi de la scoala, dar noi sa pregatim pozele

Roxana_G - cum este jocul PSP ?

Saptamana urmatoare merg cu clasa la circ ... bucurie pe ei, in ziua respectiva nu mai fac ore ... si parintii mi s-au parut f incantati de idee.

... pentru maine si noi avem de adus frunze presate, buna ideea cu fierul de calcat, o incerc diseara .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Decccciiiii :D...am iesit si am cules vreo 6 frunze verzi (vie, zmeura, visin, capsuna, forstitia, par) . Si am luat si 2 de prin casa de la niste plante ce arata bine (ma gandesc ca nu trebuie musai din copaci, nuuu?). O sa ajung si prin parc sa iau mai spectaculoase. Le-am pus intr-o revista groasa (cred ca e Casa mea ) si am bagat-o (revista) sub tot teancul de alte reviste. Frunzele ii trebuie peste 2 saptamani. Le las acolo, da?

LORA - uf, ce sa mai zic. Nu m-a deranjat asta niciodata, eu am vazut doar partea plina a paharului, adica cat de repede "prinde" alte lucruri si cate stie deja sa faca. Dar cand invatatoarea iti atrage atentia cu asta, citez: "nu are capacitate mare de concentrare. Sa vedem de acum daca atat poate sau e o faza..." parca incep sa-mi pun intrebari. Am ramas mai multi parinti la sf sedintei sa intrebam de odrasle. Am ajuns, cei ce am ramas, la consensul ca nu ne deranjeaza sa auda ceilalti parinti despre copii nostrii, cui nu i-a convenit a plecat urmand sa se intalneasca in particular cu doamna. Ce mi-a spus mie nu a mai spus nimanui....s-o fi nimerit numai a mea mai "deconcentrata" (glumesc cu termenul asta dar tu intelegi...) din clasa??

mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoemma spune:

Eveline, stai ca am ramas putin socata... Fetita ta stie deja tabla inmultirii? Si eu aveam inclinatii tot catre mate-fizica iar la limba romana invatam comentariile pe de rost ca nu eram in stare sa compun pe loc. Dar n-a fost bai... M-am facut economist...
Didi Alex, ce baietel frumusel ai! Foarte mari conurile pe care le-au primit de la scoala. Ce era in ele?

Si noi avem adidasi cu sireturi dar am invatat-o pe fetita mea sa si le lege. La inceput i s-a parut greu dar in cateva zila a invatat. Tocmai de asta m-am ambitionat si eu sa o invat inainte sa inceapa scoala. Acum e foarte mandra ca reuseste singura.

Copii gasesc totul in nimic, oamenii gasesc nimic in tot. (Giacomo Leopardi)

Mami de 2004 si 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Didi, ce dragut e scolarelul tau! La fel am vazut si la nepoata mea din Germania, conuri din alea, dar n-am intrebat-o ce aveau inauntru.

Mergi la inceput