Clasa I * 2011-2012 [6]

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

eveline, si mie ieri dimineata mi-a facut d-na "observatiile" alea ca scrie f. incet..so, what? S-o fugaresc? Asta e ritmul ei, n-are decat sa se obisnuiasca d-na si sa se adapteze ea, ca e matura si stie cum. Azi am devenit mai nepasatoare, se pare ca deja imi trec socurile.

Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

ANTOEMMA - Valeu, nu, nu stie. Stie in schimb sa citeasca cursiv, sa adune si sa scada din cap imediat. M-a batut un gand sa-i explic operatiunea de inmultire si de impartire asta vara, a inteles ce inseamna, si i-am zis ca dupa ce intelege bazaconia asta trebuie invatata pe de rost.. I-am dat vreo 2 exemple si le-a prins. Dupa aia i-am zis: stop ia fugi tu afara la Alexandra (o vecina) ca asta nu-i de clasa I. A fost doar un exemplu ca era curioasa de pe un calculator de mana ce e cu "x" si cu "/" printre butoane.

mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manuelacrina spune:

DidiAlex - frumusel si vesel scolarelul ! Sa-ti traiasca, sa fie sanatos si mult succes la scoala ... dar nu ne lasa sa ghicim, ce aveau copiii in conuri ? flori ? dulciuri ?

Lora - probleme de concentrare avem si noi ... a mea nu are mancare pe birou, dar cantaaaaa in timp ce scrie liniutele ... pe mine ma cam infurie, ii zic sa se concentreze stric la tema, sa nu mai cante, ca de aceea nu ies chiar perfecte ... dar de unde, daca inceteaza cu cantatul, liniutele tot asa ies ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoemma spune:

Se pare ca toti sunt la fel. Si a mea canta si vorbeste in timp ce scrie.

Si daca toate v-ati prezentat am pus si eu poze cu fetita mea:
https://picasaweb.google.com/104816066997356497579/22Septembrie201102

Sper ca se si vad...

Noi in coif am avut creioane, guma si bomboane.

Copii gasesc totul in nimic, oamenii gasesc nimic in tot. (Giacomo Leopardi)

Mami de 2004 si 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Citat:
citat din mesajul lui DidiAlex

scolarul nostru

http://family.webshots.com/photo/2534614080099775977uBpBVy

Frumos scolarel, succes sa aiba !

Si noi am avut Schultute in prima zi da nu chiar asa de mare.
Edit: In coif am avut si noi creioane, o carioca, ciocolatele si bomboane.

P.S.: Acum am citit din urma: KdU= Kennenlernen der Umwelt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

mamagiuliei, exista si prese speciale, dar in lipsa lor foloseste o carte groasa gen Pagini Aurii si pune frunzele/florile pe coli A4 sau chiar direct pe foile cartii (mie nu-mi trebuia cartea) care sunt f bune absorbante. Pt o uscare ideala se recomanda min 3 zile, dar depinde si de material. De ex florile se usuca mai greu caci au apa mai multa.
eveline, nu prea e buna rev "Casa mea" caci are foi lucioase; punele pe ziare (ca sa absoarba umezeala) si pe urma in revista. Cele de capsuni sunt mai carnoase, dar in 2 sapt se vor presa.
manuelacrina, sunt curioasa daca va merge la circ si Matei cu scoala. Frate-sau se duce azi cu gradi si daca afla M, parca vad ca se imbufneaza.

Conul din poza cu baietelul lui DidiAlex continea jucarii si dulciuri. Asa e obiceiul la ei.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui antoemma

Si daca toate v-ati prezentat am pus si eu poze cu fetita mea:
https://picasaweb.google.com/104816066997356497579/22Septembrie201102

Stai linistita mami , cu asa fetita superba, mai putine griji pentru viitor !! ... are niste ochisoooori si o privire foarte expresiva ! Mult succes la scoala si noroc in viata !

Mergi la inceput

Antoemma - ai o scumpete de fetita!

Mergi la inceput

Citat:

Conul din poza cu baietelul lui DidiAlex continea jucarii si dulciuri. Asa e obiceiul la ei.

... adica ei in prima zi de scoala primesc jucarii si dulciuri ??!! ... si noi rechizite (sau le aducem de-acasa).
... vreau si eu sa fiu scolar in Germania ...

Mergi la inceput

LBELCIUG - ...le-am mutat intr-un Almanah al copiilor din '87..are foile ca de sugativa

Mergi la inceput