Clasa I * 2011-2012 [6]
Raspunsuri - Pagina 7

szivarvany spune:
dat fiind ca au fost fotografiati sa aiba poza in carnetul de elev, eu zic ca vor avea
_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu
Sela

LindaZ spune:
Vor avea carnete de note de vreme ce exista la librarie pentru clasele I - IV. Plus coperti. Ieri le-au facut poze la scoala pentru ecuson si carnet de note, 18 ron impreuna. N-am inteles daca e inclus si carnetul in pretul asta sau nu, ca n-am fost la prima sedinta dinainte de a incepe scoala, noi il avem deja luat de la librarie ca asa stiam eu ca trebuie ... Dar aflu maine, la a doua sedinta ...
Mihaela Zaharia

Roxana_G spune:
Eee, promisiunea nu era pentru note. Era un mod de a ma fofila sa nu cumpar pana acum. Si i-am zis sa mai lase prostiile si sa se preocupe de scoala si mai vedem. Si a zis ca se preocupa, dar cum sa imi arate? M-a mancat limba si am zis: ia sa vad eu FB si vedem. Acum nah belea!

mina spune:
Pai da, Roxana, chiar ca te-a mancat limba....
Al meu n-are treaba cu psp, computer games & alte asemenea, ma intreb cat dureaza pana se molipseste si el ....
P-al meu nu l-a pozat inca pt carnet, ca mi-ar fi raportat un asa eveniment (in prima sapt, nu stiu daca v-am zis, povestea la toata lumea de simularea de cutremur, pe el aia l-a impresionat).
Ieri a venit de la scoala ca a zis dna sa-i liniez caiteul de matematica. Ceea ce m-a mirat, fiindca stiam clar ca am cumparat gata liniat. "pai nu, ca asta are dunga intre dungi, trebuie sa tragi dunga pe dunga". Ei bine da, linia de la marginea paginii e intre dungi, acum mai trag eu una pe dunga. probabil ca ei trebuie sa aibe patratica intreaga unde incepe randul, in stanga, de aia nu se poata sa ...fie dunga intre dungi.
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
www.tocanadecuvinte.blogspot.com" target="_blank">TocanaDeCuvinte
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it

szivarvany spune:
asta e prea tare, cu dunga intre dungi
_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu
Sela

Naty spune:
F. tare faza cu dunga intre dungi
Eu ma trezesc la 6, pregatesc cafeaua, laptele cu cacao pentru cele doua mandre, pachetelul Ioanei, mananc repede ceva, ma spal, la 7 o trezesc pe Ioana, in 30 minute o pregatesc (adica stau langa ea sa bea laptele, sa se spele, sa se imbrace, altfel ar pleca pe la 9), cand se pregateste sa iasa pe usa si as putea sa respir un pic se trezeste Nadi si o iau de la capat- lapte, spalat, imbracat. La 8 vine bona si ma apuc si eu sa ma machiez, sa ma imbrac, etc. Ca la 9 trebuie sa fiu la job
Rezultatul - acum imi cad ochii de somn

cosmina_p spune:
Naty,ajungi ca Robocop dupa o luna de program ca asta!!!
Azi am avut prima tema mai serioasa!!!Dupa ce in clasa a facut cate un rand din pag 4 din caietul de matematica....acasa trebuia sa termine!Asa a spus fiica-mea,dar eu nu prea cred.Parca-i prea brusca trecerea de la colorat un soare la o pagina de asta mare de liniute!!!Maine vedem daca asta a fost tema sau a fost exces de zel
Saracul stilou....moare sugrumat in mana fiica-mi,dar si ea face febra musculara dupa un rand de liniute!
Ieri a primit un 10 pe caietul de la abecedar!Era atat de emotionata cand ni l-a aratat
O seara buna tuturor

Anka74 spune:
Carnete vor primi de la scoala.
Au facut poze zilele trecute iar pe lista de cumparat figura doar coperta carnetului, nu si carnetul.
Azi imi povesteste fiimiu ca a luat "bine" la sport. Dupa doi ani de tenis si cateva luni de baschet il intreb si eu cum a reusit sa ia bine la sport si ce credeti ca imi zice "pai mi-a zis doamna, bine R!" Si uite asa imi dau seama ca ragul de el habar nu are ce e cu calificativele astea! O fi bine?!
Pt maine nu avem teme, a facut testul de la romana...inelul l-a vazut capac (si capac cred ca e), bradul brad, nu copac, macul nu l-a identificat (i-am printat testul alb negru...asa ca era de asteptat) iar colacul/covrigul...ce-o fi ala, l-a vazut gogoasa "de-aia buna de-am mancat asta vara" Mi-am invatat lectia, printez testele color, sau deloc. Despartirea in silabe a fost corecta, indiferent de ce a vazut el in poze, literele frumos scrise, subiectele 1 si 2 nu i-au ridicat probleme
La scoala, colorat si povestit.
Astazi am avut si prima experienta neplacuta, aveau religia ultima ora, doamna nu a venit...invatatoarea plecase...cica au stat singuri in clasa si au asteptat sa se termine ora! Bine ca nu le-a trecut prin cap sa plece acasa! Acum , maine astept si varianta doamnei, ca al meu mai fabuleaza.
Somn usor!

antoemma spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Roxana_G Antoemma, ![]() Rox, mamica Alexandrei si a lui Andrei |
Roxana, stai linistita ca nu m-ai necajit nici o secunda.

Ma bucur pentru rezultatele bune pe care le au deja copilasii vostri. Se vede ca si parintii se implica pentru asa reusite. Felicitari tuturor!
Citat: |
citat din mesajul lui lbelciug Din pacate nu tine doar de cei 7 ani de acasa ![]() ![]() Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007) |
Ai dreptate. Azi invatatoarea a pedepsit-o pe fetita mea pentru ca in timpul orei de desen povestea de zor cu colegul din fata... Ei schimbau impresii despre creioanele cerate...care ce nuante are, ca ea nu are auriu si el are... Prin urmare a pus-o pe ea sa scrie vreo 12 rinduri de "cozi de umbrele" iar pe el l-a pus la colt. Probabil s-o fi gandit ca e mai grav sa te intorci in spate decat sa vorbesti cu cel din fata, ca alta explicatie nu gasesc pentru diferenta de pedepse. Iar maine in pauza trebuie sa isi termine desenul. De parca eu nu i-as fi zis sa nu vorbeasca in timpul orelor... Dar degeaba.
Noi am primit ieri carnetul de la scoala, contra cost: 2 lei. Cumparasem coperta de cateva zile pentru ca scria pe eticheta "coperta carnet elev", dar acum constat ca e muuult mai mare coperta decat carnetul. Nu stiu daca exista mai multe tipuri de carnete sau astia de la magazin fac orice sa-si vanda marfa...A zis invatatoare ca o sa ne ceara carnetele cat de curand.
Maine "avem" ora de sport. Am aflat ca joia va face sport cu ei un monitor de schi. Ii va si evalua cu ocazia asta. Am aflat de la parinti ca "traditia cere" sa se organizeze iarna tabara de schi. Dar partea proasta este ca ei vor sa faca lucrul asta atunci cand e zapada buna, chiar daca asta se intampla in timpul perioadei de actrivitati scolare. Se obtine o derogare de la Inspectorat si toata lumea lipseste o saptamana pentru a merge la munte. Daca nu vrei sa iti trimiti copilul cu clasa, il ti acasa. Ceea ce e iar naspa. Mie nu mi se pare normal. Cum poti sari o saptamana de scoala pentru asta? Ar trebui organizata iesirea la inceputul lui ianuarie cand e oricum vacanta... Dar, na, majoritatea va decide. Poate o sa ma obisnuiesc si eu pana atunci cu ideea ca trebuie sa dau o caruta de bani pe echipament, pe cazare si toate cele... Sa vedem ce impresie va avea si invatatoarea despre asta. Vom discuta la urmatoarea sedinta.
Copii gasesc totul in nimic, oamenii gasesc nimic in tot. (Giacomo Leopardi)
Mami de