Clasa I * 2011-2012 [6]

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flaviutza spune:

Fetelor, care mai rupeti pagini , am primit si eu un pont. cumparati doua caiete identice, scoateti capsa de la mijloc , desfaceti pagini dintr-unul si bagati, tot la mijloc in cel de teme.
Si eu am rupt asa....vreo 4 bucati odata. Colegul fi-mii de banca a facut doua pagini de liniute in loc de una sa fie mai cu mot, fi-mea s-a ambitionat si- n seara respectiva si-a inceput din proprie initiativa vreo 4 foi cu linii verticale suprarand sau cum s-or numi....cand am vazut, sa lesin , nu alta.
La capitolul comedie, ma trezesc cu ea de vreo catvea zile ca-mi spune ca ea termina prima cu colegul ei de banca si pana termina restul, invata poezii...azi asa, maine la fel...pana la urma ma apuc s-o pun sa-mi zica si mie una....si-ncepe " Cercul. Luca si Marcela sunt la Elena.Marcela cere ace. Luca cere un cerc. Unde este cercul?"...fi-mea deschidea cartea de abecedar si invata de pe-acolo lectii, ca ea nu face diferenta intre text si pozie.
Ma duc la cules de frunze, castane si alte minuni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellymer spune:

Salut,fetelor!
Va citim de la inceput, de cand s-a deschis subiectul, ne primiti si pe noi in trupa de scolarei ?
Si fetita mea, Mihaela, e in clasaI, la o scoala de cartier, la 3 min de casa...si la noi, eu sunt mult mai stresata decat ea, care nu pare sa aiba nici o treaba, vede scoala asa ca un fel de distractie sau ceva, sper se obisnuiasca totusi ca nu e chiar asa.....
Le-a dat deja ceva teme, le face...dar nu cu prea mult entuziasm...acuma, sa vedem mai tarziu, deocamdata e "setata" pe joaca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Bun venit, ELLYMER!
Ce bine ca ai putut-o da aproape de casa. Daca nu trebuia sa aleg altceva pentru fata mea as fi avut aproape de casa o superscoala.
Dar asa, ne chinuim cu totii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Miria, felicitari Damianei...zici de scoala nr 1 de la Gara de Nord? cu cine face vioara? am si eu cativa colegi acolo...unii chiar f buni
Da, eu sunt la George Enescu...la pian

mina, daaaa...de 1 an si mai bine suntem acasa

va pup pe toate sa aveti o Duminica placuta

sanatate copilasilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Nu, MONICA, vorbesc despre Colegiul National George Enescu din strada Gheorghe Manu de pe langa Sf. Voievozi. Am scris liceul I in loc de II din greseala. La Gara de Nord nu stiu nimic la Principatele Unite poate, ca acolo este I.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellymer spune:

Mersi, Miria cristina!
Da, e ff bine ca e asa aproape, am inscris-o cu 1,8 ani mai devreme ca sa fiu sigura a fost la gradinita departe , a fost dezastru si am zis ca macar la scoala sa fie mai aproape , chiar daca nu e una renumita.....nici rea nu e, acolo a invatat si taica-sau
Domnisorica mea mai are un rand de scris, dar nu-si bate capul, se uita cu ta-su la formula 1 inca 10 min....a tras de timp tot week-end-ul....nu stiu...e foarte distrata....
O duminica frumoasa va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

atunci avem aceeasi locatie de cel putin 4 ori pe sapt...da-mi un bip cand esti pe la scoala sa ies in hol sa ne vedem
scoala nr 1 cea de la gara de N nu e liceu de aceea m-am mirat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Neata,

De azi cica incepe si al meu sa aibe teme. Sper sa le si tina minte pana acasa, de fapt sa tina minte sa mi le spuna, ca el considera asa, cam subinteles ca eu stiu ce stie si el :)...Azi dim abia in clasa si-a adus aminte ca trebuia sa aduca inapoi fisele de le primise vineri sa le arate parintilor. "Bine, MAtei, dar de ce nu mi-ai spus?" "Pai bine mami, trebuia sa-ti spun eu?????" .... na, dupa mintea lui am intrat la stapan, trebe sa ma prind asa, by default, ca are teme. Of Of....
Musai tre sa facem tovarasie 2-3 mamici sa ne comunicam intre noi despre temele odraslelor, ca poate din 2-3 ametiti facem intregul si-i scapam de jena de a nu-si face lectiile

Eu-s cam necajita ca de unde sambata parea ca are doar o raceala usoara, sambata spre duminica mi s-a harait ca de-o criza de astm. As fi tulit-o la urgente cu el daca nu stiam sigur ca se infigeau direct cu cortizonu in fundu lui. L-am bagat pe aerosoli si multe gemoderivate, regim de liniste si relaxare si azi noapte a dormit ca pruncu. Azi dim abia daca avea un wheezing ff slab....

Mama ei de treaba....Si nici acasa n-a vrut sa stea, de la after si de la tenis a acceptat sa lipseasca dar cum sa nu se duca la scoala? Pe de alta parte si sa se fi clocit intre 4 pereti ar fi fost rau, ca e tare rau de plictiseala.....L-am lasat cu vit c la indemana daca tuseste rau, cu nr meu de tel pe bratarica daca incepe sa haraie si cu rugaminte la dna sa ma sune urgent. Desi nu cred ca va fi cazul.

No, va tzuc si incerc sa ma pun pe munca, sapt asta am zi scurta.

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
www.tocanadecuvinte.blogspot.com" target="_blank">TocanaDeCuvinte
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmina_p spune:

Mina,tot ce pot sa-ti urez la inceput de saptamana e...sanatate ca temele vin si fara "urari".
Am stat mai mult de vorba cu domnul in aceasta dimineata pt ca scolareii aveau ed fizica.Acum sunt in faza de trecere de la grady la scoala si probabil sapt asta vor avea evaluarile.Astazi se vor aduna invatatorii de la clasele I din scoala(sunt 5) sa "fabrice" testele.Poate vor "produce" niste desene mai reusite decat cele de pe siteul ministerului!!!
Dansul e convins ca poate sa le acapareze atentia elevilor si sa-i abata de la tendinta(permanenta) de a se juca.
O saptamana buna tuturor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Buna dimineata la inceput de sapt nr 3!

Matei mi-a dat o lectie aseara. Vineri i-am golit eu ghiozdanul cu gandul sa iau sticla de apa, sa scot cravata (pe care o si botzeste in felul asta); dau de niste hartiute si frimituri pe care le arunc. Aseara cand se uita pe birou zice: mami, am de lipit ceva pe caietul de Cun Mediului. Gaseste o hartie o lipeste si zice: "unde's celelalte caci eu decupasem vreo 4". Brusc imi dau seama de greseala si imi cer scuze fata de el ; ii spun s-o roage pe d-na sa nu se supere ca s-au pierdut restul de 3. Matei imi zice: "Bine mami, dar alta data te rog sa nu te bagi peste lucrurile mele". Noa, asa voi face.
eveline, si Matei a facut vineri cosulet de fructe din plastilina. Ce frumos e caietul tip de la ab practice; de ce n-am avut si noi asa ceva cand eram mici?
Soleil, antoemma cum a fost la Let's Do It Romania? Felicitari pt participare!

Zicea kitty ca pustiul ei a terminat mai repede orele; am inceput sa-mi fac griji asa ca va intreb: Cum ar trebui sa fim anuntati noi ca parinti ca trebuie sa-i luam mai devreme de la scoala?
Apropo de optionalele de la AF, la sedinta de joi, doamna ne-a zis sa nu le aglomeram copiilor cu n-spe linbi straine si mai stiu ce optionale care sa-i oboseasca. M-am felicitat ca am ales doar engleza pe care de altfel o face si la scoala.

Legat de evaluare, si la noi doamna le va da fisele-model de pe siteul ministerului.
In w-e am exersat inchisul sireturilor de la adidasi; inca mai e nevoie de practica.
Pe orele de LECTURA va recomand o carticica cu fabule, una pe pagina de lawww.teora.ro/cgi-bin/teora/romania/mbshop.cgi?database=16&action=view_product&productID=0748&category=" target="_blank">Teora
O zi buna sa aveti!

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)

Mergi la inceput