Clasa I * 2011-2012 [6]
Raspunsuri - Pagina 20

faby57 spune:
Buna fetelor,
si noi de azi vom avea teme.De fapt de azi luam in serios si orarul si avand lb. romana vom avea prima tema din viata de scolar.D-na ne-a spus ca vor sublinia sau incercui cu creionul temele.La noi s-au dat testele saptamana trecuta fara sa ne anunte.desi le facusem cu fata acasa la scoala nu a incercuit decat un cuvant care se termina cu litera C.,la "capra cu trei iezi" a incercuit doar 2 imagini in loc de 3 si adunate toate la unloc am luat calificativul "B" la lb. rom. iar la mate "FB".Au fost ca si cele de pe site doar ca au avut doar 2 pagini iar in loc de "capac" au avut pus "ibric" si au fost alb/negru ceea ce i-a incurcat putin.
Va urez o saptamana plina de bucurii si impliniri,dar mai ales plina de calificative de "FB"

anielas spune:
Buna fetelor!
Am si eu una bucata scolarita in clasa I...am mai citit pe aici din cand in cand...ma bucur sa le intalnesc pe Naty, Mada si Mina cu povesti despre scolareii din dotare.
Am si eu o problema...la noi temele au inceput de sapt trecuta...dar pe caietele tip I au scris doar de joi...si nu sunt ff multumita de ce a iesit (temele le-a facut la afterschool)...a sters cu picul si apoi a corectat si au iesit niste purcelusi de toata frumusetea...i-am explicat aseara ca nu trebuie sa apese si sa lase un timp pana se usuca si apoi sa corecteze…
Voi de la ce firma aveti caietele tip I si ce fel de PIC folositi?

mina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anielas Buna fetelor! Am si eu una bucata scolarita in clasa I...am mai citit pe aici din cand in cand...ma bucur sa le intalnesc pe Naty, Mada si Mina cu povesti despre scolareii din dotare. Am si eu o problema...la noi temele au inceput de sapt trecuta...dar pe caietele tip I au scris doar de joi...si nu sunt ff multumita de ce a iesit (temele le-a facut la afterschool)...a sters cu picul si apoi a corectat si au iesit niste purcelusi de toata frumusetea...i-am explicat aseara ca nu trebuie sa apese si sa lase un timp pana se usuca si apoi sa corecteze… Voi de la ce firma aveti caietele tip I si ce fel de PIC folositi? Aniela, mami de ![]() ![]() www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat ![]() Ania-o papusica perfecta ![]() |
Eu am luat caiete de la Pigna. Pic nu ne-a cerut si-mi convine, nu prea sunt de acord cu el.
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
www.tocanadecuvinte.blogspot.com" target="_blank">TocanaDeCuvinte
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it

manuelacrina spune:
Buna mamici,
Bun venit noilor mamici si scolareilor mult succes !
Multa sanatate bolnaviorilor !
anielas - noi avem un pic cu doua capete, un capat alb sterge, un capat albastru scrie corect peste ce a fost sters cu picul; nu scrie cu stiloul cu cerneala peste ce a sters cu picul; eu nu sunt adepta stersului si incerc sa limitez cat pot folosirea picului ... dar se mai intampla si mici "deviatii" la teme ...
O saptamana frumoasa tuturor !

Roxana_G spune:
Buna si o saptamana usoara sa aveti!
Bun venit in gasca noilor scolari de clasa I!
Mina, multa sanatate baiatului, cred ca e o perioada pacatoasa. Ai mei au dar ceva semne de nas curgator in weekend, cam asa patim cand e diferenta mare de temperatura. Au fost in weekend cu bunicii la petrecerea colegilor de scoala ai Alexandrei si am inteles ca jumatate din copii, inclusiv sarbatorita, erau cobza. Offf!
Noi incepem de azi pictura, sa vad cum se descurca cu alta activitate dupa scoala, si asa termina la 4.30. Daca va fi prea obosita o retrag, ca am platit doar un avans.

anielas spune:
Caiete si noi tot de la Pigna...si PIC cu 2 capete..dar dc sterge cu cel alb si apoi corecteaza cu cel albastru se intineaza pe foaie..si dc il face 2 astfel de corecturi pe pagina iese ff urat...ies in evidenta doar corecturile

Soleil spune:
Bine ati venit!
Ieri am cumparat si eu pic - nush ce mi-a venit... Om vedea cum o fi cu el, tot asa e cu 2 capete, dar nu l-am testat.
Caiete - nu stiu de la ce firma sunt ca le-am luat pe principiul "Bine c-am gasit!". La fii-mea nu se scrie pe tip 1, scriu direct pe un tip 2, dar cu spatiere larga.
La curatenie a fost ok sa zic, am fost spre Cernica si nu prea am avut ce aduna pentru ca erau multi in zona aceea . Dar tot am adunat oarece saci, ne-am tot mutat. Oricum o captura mai mica decat anul trecut cand cred ca am strans peste 50 de saci de undeva spre Moara Vlasiei
. Dar acolo eram numai noi.
Spre pranz toata soseaua Cernica era "pavata" cu saci de gunoi, cauciuri, lazi de bere adunate din padure. As vrea sa stiu cat o sa tina pentru ca tare frumos era dupa ce trecusera echipele pe-acolo...
O saptamana usoara sa aveti!

Soleil spune:
Am uitat - plecand de la patania lui kitty, am instruit din noi copilul sa nu plece sub nicio forma nicaieri, sa stea langa bodiguard pana vine un adult sa o ia . Acu' sper sa isi si aminteasca.
Nu stiu cum ar putea scoala sa ne anunte - va dati seama ca daca e vb de o ora (care ora nu e ora ca are 45-50 de minute), pana suna pe toata lumea, pana se mobilizeaza cineva (parinte, vecin, bunic, etc), se face ora normala de plecare.
Eu cred ca n-ar trebui sa le dea drumul si punct - sa stea in clasa cu cineva sau chiar si singuri, eventual mai arunca cineva un ochi la ei - secretara, femeia de servici, nu conteaza. Dar nu sa le dea drumul acasa!!
A mea de ex, ar sti sa ajunga acasa si e printre blocuri, nu e chiar asa complicat desi sunt masini si pe aleile alea si merg ca nebunii, dar n-are cheie, e aiurea rau sa-i lasi asa pe strada!!