Clasa I * 2011-2012 [6]

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Roxana sanatate!

Am uitat sa va zic, dimineata o vad pe fie-mea a mica cum face niste dungi imense cu acuarele pe o foaie. Zic "ce faci Nadi acolo"; raspunde "mami, fac liniute cum mi-a aratat Ioana, poate meg si eu la scoala cu ea!"
Moment in care am facut un calcul simplu si mi-am dat seama ca atunci cand va incepe Ioana orele dupa-masa va incepe Nadi dimineata si deci ca cel putin 8 ani de acum incolo nu scap de trezitul asta la 7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

anka nu-i asa ca e emotinant sa-ti vezi copilul pe scena? Mai, eu de fiecare data cand o vad pe scena Operei ma iau niste emotii cum n-am avut niciodata pentru mine. Frig-cald, ma trec toate transpiratiile, senzatie de lesin, batai tari de inima, dureri de burta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Da, mah, si eu plang ca proasta (fratilor, da plang, nu asa) cand e Teiu pe scena, cu dansurile in special. Iar in vara cand a avut demonstratia de tenis la Palatul Copiilor mi-am speriat familia cand am venit la ei pe scaune, din culise unde pregatissem copilu, cu lacrimi siroaie....ca au crezut ca s-a intamplat ceva cu plodu, desi el se producea bine merci pe scena.

Cand o avea asta primu meci de tenis adevarat cre ca mi se va interzice accesu

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
www.tocanadecuvinte.blogspot.com" target="_blank">TocanaDeCuvinte
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Buna seara!
Ma primiti si pe mine in grupul mamicilor de boboci. Vad ca cel putin 3 mamici cunoscute mie sunt deja. :)
N-am mai intrat de cam mult pe DC si acum am un motiv in plus s-o fac. :)

Am vazut poze din prima zi a copiilor de scoala. Sunt toti asa frumosi , incat laudele sunt firesti pentru fiecare in parte.

Mergi la inceput

Hai ca ma constitui eu in comitetul de primire: Bine ai venit, Miria!

(si-acu fug napoi la oala cu fasole ;) )

Mina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

miria, bun veni in grup...ma bucur sa te revad

Mergi la inceput

Si eu te pup, Moni! :) Am inteles eu bine? Chiar predai la Colegiul George Enescu? Poate ne-om vedea pe acolo vreodata, ca prin zona unde stam mai greu :) Dami a intrat la liceul de muzica nr.1, dar la vioara, tu predai pian cred.

Mergi la inceput

MINA - Cum a iesit iahnia?
Vai, ce criminala ai fost azi! L-am trimis pe barbat sa-mi ia macar o conserva de pe undeva ca sa-mi astampar pofta :))
Mi-a adus, saracu, si un borcan cu castraveciori si am reusit sa ma indop acum de noapte de nu-mi mai vine sa ma culc :))

Multumesc de primire!

Mergi la inceput

Monica, acum ma dumiresc: tu te-ai intors in tara? Parca te stiam pe alte meleaguri (scuze daca-s aiurita....).

Miria, da' cine a gustat-o? Consortu a venit cam tarziu si era criminal sa ii dau cina la 10 seara cu iahnie iar eu nu ma prea indemn ca ma supara stomacu. Azi le servesc iahnia.

Noi inauguram prima raceala de scolar, tare mi-e sa nu fie bronsita ca prea tuseste infundat. I-am facut aseara niste aerosoli si azi la 11 mergem la pediatra sa vedem ce si cum.

Am intrebat copilu ce era cu plansa de ieri. Cica tema a fost prima zi de scoala. Ratza aia de-ati zis voi ca poate-i avion....era de fapt un copil care pe dungile alea negre (de ziceam ca-a pista de lansare) vine catre scoala. E galben personajul copil-aviono-ratza, iar scoala e vopsita in rosu.... hm hm hm cre ca tre sa caut cartea de psihologia desenului la copii

We placut va doresc.

Mina si

Mergi la inceput

'Neata, fete!

MINA - Sanatate piciocului tusitor! Si Dami e racita, ragusita, mucioasa si tunata cu o farmacie de medicamente de 3 ori pe zi. Ba mai mult, sta in camera ei ca sa nu imprastie mirobi lumii si cand intra cineva in camera ei isi pune masca Mie mi-e mila de ea, dar cica se joaca de-a doctorul, asa ca nu sufera

Mergi la inceput