Clasa I * 2011-2012 [6]

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Soleil spune:

Noi inca nu scriem, saptamana viitoare cica trec la scris in caiete. Io nu-i rup nimic, cum le face, asa sa se duca cu ele la scoala.
Ieri a avut o fisa in care tre'a sa faca niste bucle, asa, dupa model. Le facuse destul de ok, nu toate la fel, da' nu-i robot, asta e . In schimb stersese si ea (facuse cu creion si se vedea dedesubt) da' pentru ca gresise buclele - trebuia 1 mica si 2 mari(si tot asa, legate) si ea facuse 1 mica, 1 mare. Acu' nu stiu daca a vazut ea ca nu e ok sau i-o fi zis bona .
Azi nu stiu ce-a facut la scoala, sunt curioasa daca i-o fi intrebat la religie de iconitele din penar. Ca n-are .

Aseara m-am trezit si eu cu ea ca a uitat de-o tema. Ocazie cu care m-am bucurat ca am intrat in randul lumii ca la mine tot suna telefoanele sa spun ce-au copiii tema, astia mici zici ca nu-s in aceeasi clasa .
Si o pun in pat la 10, la 10.10:
- Mami!! Am o problema!
- Ce?
- Am uitat sa fac o tema!
- Ce tema, mamico, la ce?
- La abecedar.
- Pai n-ai maine abecedar, o faci maine sau in weekend.
- Nuuuu, daca ne intreaba maine doamna?!
- Dar n-ai abecedar, nici nu-ti mai iei cartea la tine.
- Ba o iau, ca daca-mi trebuie!
Sa se dea jos din pat si mai multe nu!! Pana la urma am convins-o sa se culce si sa faca tema dimineata cand se scoala.
S-a trezit la 7, s-a pus direct la birou si si-a facut tema. Lasa cartea pe masa si o intreb:
- Pana la urma ce faci, mai cari si abecedarul asta in ghiozdan?
- Bine, nu-l mai iau, daca zici ca n-am azi.
- Pai vezi, puteai sa lasi si tema pe dupa-amiaza.
- Nu, lasa, SA FIU EU SIGURA.

Maine avem treaba, mergem la Let's Do It Romania, la adunat gunoaie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoemma spune:

Soleil, ce tare a fost faza! E super piticuta ta.

Maine si sotul meu merge cu fetita la Let's do it Romania! Eu trebuie sa raman acasa cu cea mica... Mi-ar fi placut sa pot merge dar eu am mai adunat gunoaiele din parcul in care ne jucam, ca nici pe acolo nu aduna nimeni...

Copii gasesc totul in nimic, oamenii gasesc nimic in tot. (Giacomo Leopardi)

Mami de 2004 si 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoemma spune:

In legatura cu folie rupte... cred ca cea mai veche amintire pe care o am legata de scoala este faptul ca tatal meu imi rupea foile cand greseam ceva. Acum, eu nu stiu cum voi proceda, dar pana la urma am ajuns sa am un scris frumos, asa incat multi colegi imi cereau la facultate cursurile ca sa le copieze. Si uite asa ramaneam eu fara cursuri, ca unii uitau sa mi le inapoieze.... Deci sunt si dezavantaje in a scrie frumos. Cred totusi ca e mai bine sa ramana in caiet si partile mai putin frumoase ca sa aprecieze mai bine cand reuseste sa scrie frumos. Si mai e aspectul de care ziceati si voi: s-ar termina imediat caietele daca am tot rupe foile...

Am mai pus-o azi pe fetita mea sa citeasca si nu prea i-a placut. Trebuia sa citeasca tot la rand, si cuvintele mai lungi, ceea ce nu i-a convenit. De acum trebuie sa o pun in fiecare zi sa citeasca din carticelele Disney pentru ca ei vor invata concomitent si in germana si in romana, asa ca ar fi bine sa stie cat de cat in romana pentru inceput.

Copii gasesc totul in nimic, oamenii gasesc nimic in tot. (Giacomo Leopardi)

Mami de 2004 si 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anka74 spune:

Daria, super fain ca face Giulik chacha...a facut si al meu la gradi, in ultimul an, au fost la vreo doua concursuri, au avut spectacole...nu spun ce emotii aveam, mi se strangea stoamacul nu alta cand il vedem pe scena cu partenera lui. Erau...sunt cu torii atat de frumosi. Acum nu mai vrea dans si deh, ii respect dorinta, nici timp cu el sa alerg pe la antrenamente nu prea mai am...am ramas doar cu baschetul si tenisul, desi la tenis a luat o mica pauza acum, cu inceperea scolii. Doamna ne-a recomandat sa il dam la desen/pictura, a se pare ca e talentat, ii si place...nu stiu de unde sa mai luam timp pt toate, nici pe bunici nu ii pot pune sa il tot duca pe ici pe colo...de a anul ar trebui si engleza, facuta serios...Poate castig la loto doar sa pot sta acasa cu el..

Mergi la inceput

Anto, sunt niste carticele cu poveste in engleza pe stanga si aceeasi poveste in romana pe pagina din dreapta. Cateva fraze pe fiecare pagina. Nu-s si in germana?

Apai daca tabara e numai 750 de lei, e ok asa . Si intr-adevar, echipamentul e scump, nu cred ca te duce la 750, dar oricum. Noi insa i-am inchiriat copilei echipament acum 2 ani ca mi se par bani aruncati sa-i iau echipament care dupa un an nu-i mai vine. Anul trecut i-am luat doar schiuri, dar pentru ca gasisem la oferta si nu erau scumpe. In schimb, costumul de schi pe care-am dat o groaza de bani, l-a purtat - adunate! - 2 saptamani... Noroc ca am avut cui sa-l donez ca era pacat de el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Ca tot vorbeam de cazuti la pat, m-au sunat de la scoala ca fie-mii ii este rau si a vomitat. De o ora sunt cu toata lumea pe telefoane, au ajuns bunicii sa vada ce e cu ea. Se pare ca o doare burta putin si cand s-a innecat cu apa (de ras) a si vomitat. Doamne ce sperietura am tras!

Vestea buna e ca nu avem teme.

Soleil, succes la curatenie! Si noua ne zisesera ca va fi un proiect si vom merge cu scoala - profesori, copii si parinti. Dar a ramas in aer, adica neorganizat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

Ca tot vorbeam de cazuti la pat, m-au sunat de la scoala ca fie-mii ii este rau si a vomitat. De o ora sunt cu toata lumea pe telefoane, au ajuns bunicii sa vada ce e cu ea. Se pare ca o doare burta putin si cand s-a innecat cu apa (de ras) a si vomitat. Doamne ce sperietura am tras!

Vestea buna e ca nu avem teme.

Soleil, succes la curatenie! Si noua ne zisesera ca va fi un proiect si vom merge cu scoala - profesori, copii si parinti. Dar a ramas in aer, adica neorganizat.

Rox, mamica Alexandrei si a lui Andrei

Uof!

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
www.tocanadecuvinte.blogspot.com" target="_blank">TocanaDeCuvinte
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it

Mergi la inceput

Citat:

Vai de sufletul tau

Citat:

Pai haidati cu noi ca avem loc . Nu suntem decat noi 3 si inca 3 in aceeasi formula (2 mari si 1 mic), sa vedem ce-om reusi sa facem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Stati ca am sunat si cica ar fi mai bine. Asa zice mama mea dat fiind ca e disperata sa alerge pe afara. Sper sa fie doar o mica indigestie, ca am eu obsesiile mele cu apendicita.

Dar la curatenie cred ca ma puneti absenta...eu zic ca motivat. Ma rog, daca va fi fata bine.

Pana una alta azi rup usa mai devreme ca stau cu grija aici. Va doresc un weekend tare frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

kitty mi se pare INADMISIBIL ca un invatator sa lase de capul lor niste copii de clasa 1. Doamne! Cred ca as fi murit cu ea de gat daca fie-mea umbla singura pe strazi.

eveline recunosc ca as fi procedat exact la fel. Parca ma si vad intrand in panica si sunand sotul disperata sa ia pix rosu.

Ioana vad ca e atenta, face temele corect (e drept, o supravegheaza mama). De fapt cred ca mie nu mi-ar iesi asa bine liniutele cum ii ies ei.
Si la scoala a scris frumos (ieri, azi nu stiu ce au facut), a luat iar fb.

Sunt tare mandra de ea, ieri doamna de balet a trecut-o la grupa superioara, unde sunt fetite mult mai avansate (unele au inceput cu 2 ani inaintea ei, au deja 9 ani), ea e cea mai mica si de varsta si ca experienta. Pana acum era la grupa a 2-a, unde a stat numai jumate de an, dar doamna a spus ca e peste fetitele de varsta ei, e la nivelul celor mai mari si a mutat-o. Trecem si la costum de "balerina serioasa", negru, pana acum am avut roz, de "fetita".
Si tocmai ieri m-am dus eu sa o iau, pana acum numai mama mergea cu ea. Mi-a crescut inima cand a iesit doamna din sala si a zis "Ioana Nicolescu sa vina de la 5" (atunci incepe grupa 3).

Si alaltaieri doamna de engleza (cea care vine acasa) i-a spus mamei ca e multumita tare, ca Ioana face progrese mari.

Cred ca o sa-i iau un cadou frumos de ziua ei

Mergi la inceput