Clasa I * 2011-2012 [6]
Raspunsuri - Pagina 16
manuelacrina spune:
in regula, azi cred ca te-ai mai linistit !
Un sfarsit de saptamana placut tuturor !
mina spune:
Daaaa, si eu zic sa nu le mai rupem foile. Mie maica-mea imi facea asta, era de ajuns o greseala mica mica si jap, foaia rupta, scrii din nou. Am ramas marcata....
Al meu azi a avut lucru manual - a facut o plansa-covor-de-frunze cu celebrele frunze. Scot plansa...care covor, ca erau din loc in loc. Zic: mai, dar nu trebuia sa le pui covor? n-ai avut destule sau ce?
Raspuns: a, pai am pus asa, mai rare, sa nu se inghesuie. Ok.
Si desenul.A facut o plansa cu ceva....o rata, nu stiu ce dar pasare ii, care zboara. Un nor. doua dungi negre care par pista de lansare pt rata aia si o ...cladire? asa pare. Tre sa il intreb ce tema are plansa ca nu ma prind.
Am primit si plansele de le-au lucrat saptamana asta, frumusele si pare a se fi descurcat.
In rest, toate bune, azi sunt de capul meu pana la 18.30 ca are si actorie si arte martiale...nu stiu cum oi face dar musai tre sa ii raresc optionalele astea.
Va pup
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
www.tocanadecuvinte.blogspot.com" target="_blank">TocanaDeCuvinte
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it
eveline spune:
MINA - Sigur "rata" nu-i avion??
Si eu o astept pe Bia, a luat-o mama azi si va trece sotul cand iese de la servici sa o aduca acasa. Cica are 2 cosulete cu fructe, din plastelina. Si vreo 3 fise. Azi a avut doar optional si 2 ore de abilitati practice.
mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)
mina spune:
Nu e, ca are picioare si cioc....si colegele mele au votat tot pt ratza
Mina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
Roxana_G spune:
Mai dar voi aveti teme serioase! Alexandra ori le face la programul de teme la scoala, ori nu spune nimic. Ma lamuresc eu diseara cand vine acasa cu tonele de carti si caiete.
Am citit amuzata povestirile despre teme, dar recunosc ca a fost urat din partea mea sa zambesc in situatii in care si eu as fi fost cu tensiunea crescuta. Nu sunt pentru ruptul paginii, si eu as fi trimis-o asa, sa stabileasca invatatoarea sanctiunea daca era cazul. Insa - ma simt cam vinovata - si eu o pun sa mai scrie un rand in plus daca greseste ceva. Oricum nu ma astept sa iasa drepte si uniforme liniutele acelea, nici mie nu imi ies.
szivarvany spune:
acum astept si eu primele teme sa vad cum voi reactiona.
eu acord circumstante atenuante ca sunt doar clasa I, ce naiba.
si cum a zis cineva, daca ne punem noi sa scriem mai bine nu ne va iesi, so ...
si in loc sa rupeti paginile, dc nu ati facut 3 randuri in plus ? asa vedea si doamna ce si cum si vedea si munca serioasa
noi ieri am inceput dansul si ne declaram multumite, io de pret si locatie (la o alta scoala din cartier) iar Giulia pt ca in sfarsit face dans chachacha
ce bine ca e vineri
_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
eveline spune:
Ne-a zis doamna la sedinta sa nu facem pe caietele alea niciun rand in plus decat ne da ea...treaba noastra pe unde ce mai facem dar acolo nu.
Cu o zi inainte am mai trimis-o cu o tema "stramba" si i-a atras atentia doamna. S-a simtit teribil de rusinata in clasa...mai bine ii atrag atentia eu acasa, sper sa am mai mult succes.
Sa stiti ca n-am vrut sa par in ochii fetei un bau bau ce rupe foi, am vorbit frumos, am promis ca nu se mai repeta, bla bla bla...
Vreau si eu daaaaans....momentan n-am alta solutie decat sa dansez cu cel mic in brate in timp ce-l adorm
mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)
szivarvany spune:
ooo ce exigenta e doamna voastra :(((
_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
mitzuka spune:
Bine ca citesc si la voi aceleasi griji si stress legat de liniute....macar nu ma gandesc ca sunt doar eu paranoia....Dejan le scrie destul de ingrijit, adica fara pete, urme, dar ies tremurat si cateodata curbe. Si el intai isi exerseaza mana intr-un caiet casa apoi trece la tema inceputa cu rosu de doamna.Oricum privind in urma...deja sunt la a treia pagina scrisa, adica trei tipuri de liniute vad un progres...e mai sigura parca mana, insa mi-e cam teama de ce va veni ...ovale, bastonase, carlige.
Eu am preferat sa nu stergem cu picul...inca nu stie ce e aia, dar nici nu rupem pagina, eventual face un rand in plus ca sa se vada ca a avut intentia sa se corecteze. Mi se pare mai OK asa.
La noi inca nu s-a auzit nimic de frunze, ghinde si castane dar ma voi aproviziona in week end printr-o vizita la parcul botanic.
Saptamana asta a trecut repede si usor...deja incet incet ne intram in ritm. Ieri au avut franceza si sport, azi abilitati practice.
Vad ca doamna nu le da inca note.
Pupici si sfarsit de saptamana va doresc!
mina spune:
Eveline, n-ai parut un bau bau....citind ultimul tau mesaj imi dau seama ca si-al meu e posibil sa cada la pat daca i se face obs in clasa....
Vai ce somn imi e, am mutat desteptarea la 6. Azi chiar mi-a iesit, ba chiar s-a trezit si Teiu la 6 jumate si-am fost gata mai repede si am stat pe indelete "la cafeluta" dar acum imi cad ochii pe tastatura.
Mina si