Clasa I * 2011-2012 [6]

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

La multi ani ILINCA!

mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

Multumesc mult!
Eu am mareleeee noroc ca am un sot de dimineata, nu stiu cum sa spun, se trezeste intotdeauna pe la 6,30-6,45 face cafelele, 2 cani cu lapte cu cacao si ma trezeste eu imi iau cafeau ma dau drumul la tv vad 7,8 min de stiri in general meteo ma intereseaza, dupa care la 7 cel tarziu intru in panica, imi calc repede o camasa un tricou o pereche de nadragi sau fusta, ce-mi trebuie in ziua aia, ma duc la baie, fac dus, ies si o trezesc pe Ilinca, ta-su ii baga laptele sub nas, el face intre timp sandishurile al meu si al ei, iese cu catelul afara, eu imbrac fata, el o piaptana cand vine, eu ii fac coditele si la 7,35-7,40 iesim pe usa.

Pana sa incepa scoala si avea, gradi calcam si pt ei, adica copiii plus eu. Acum m-am invredincit duminica si i-am calcat toate camasutele ei asa ca in fiecare zi pt ea nu mai calc.

Asta daca nu se trezeste si Rares si il bagam si pe el in schema cu lapte schimbat scute, azi m-am intors de la usa sa-l ajut pe ta-su sa ii puna picaturi nas, e cam mucios de cateva zile.
Apoi ei mai stau cam o ora acasa, isi calca si sotul ce are , il imbracat pe baiat si il duce la gradi.
La 12 o ia pe Ilinca o duce acasa ii da sa pape, la 12,45 ori o ia cu el ori ramane singura acasa pana ia sotul pe cel mic de la gradi, 8 min dupa ceas max 10.
Apoi se lalaie vreo ora doua si se apuca de lectii pana vin eu la 4,30 cand preiau cam tot, verifcat si terminat lectii facut manncare spalat, iesit in parc, dar nu singura ff rar ies singura.
maine o sa fie o zi grea, sotul pleaca in delegatie dim la 6 asa ca trebuie neparat sa ma mobilizez sa ies din casa la 7,20 ca tre sa scot si catelul afara.
Am marele noroc ca am un sot fff constiincios si harnic chiar, eee bine, bine nu e perfect avem noi altele de impartit
Va pup ma duc la sarbatorita

O zi buna va doresc

Ilinca si Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

La Multi Ani pt Ilinca!
Sa-ti traisca fata, Mada si... asa DA sot! El lucreaza de acasa, sau cum de poate lua copiii de la scoala si gradi?
Catelul nu se "plictiseste" in casa cat sunteti plecati?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Sa ma "laud" si eu nitel cu diminetile super-matinale ale bolfoseniei mici? Uneori ma trezeste la 5.30, plescaie din buze in semn ca vrea laptele si daca nu-nteleg imediat tipaaa, frateeee....oricum, cu/fara lapte, nu mai adoarme la loc. In alte zile ma lasa sa dorm chiar si pana la 6.30..waaaaw, ce rasfat! Apoi pe la 6.45 incep sa trag de Iustina, sa se duca la baie, sa se spele...sta si se uita asezata pe marginea cazii sau contempleaza tavanul din baie de pe WC...bun, pana la urma se spala, tre' sa stau langa ea sa manance repede - -fara mancare nu se poate, apoi sa se imbrace, ca la 7.30 punct iesim din casa. E o agitatie continua la noi dimineata, cu cea mica printre picioarele noastre. Care, logic, dupa lapte vrea si mancare solida, ca doar bolfitele alea nu se tin asa, oricum...apoi merge si ea s-o duca pe sora-sa la scoala si pe mami la serviciu. Seara, de cand a inceput scoala, adoarme si Iustina la ore rezonabile - 21.00-21.30, cel tarziu. Inainte faceam parte dintre parintii care hahaiau la seminte si bere, inconstienti, cu copiii dupa ei - cine stie, cunoaste - a se vedea sb. de la parintii intreaba, cu ora de culcare.

Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Mada sunteti f eficienti dimineata.

Si eu ma cam resimt cu noul program mai ales ca noi am ramas doar in 2, ca tati are o delegatie si se simte, de regula el face cafelele, paturile si ajuta baiatul sa se imbrace.
Azi chiar am facut haz de necaz ca am reusit sa ma mobilizez sa ma trezesc la 6 dar m-a suparat stomacul de-am stat juma de ora in baie si tot la 6 jumate am inceput pregatirile....nici o afacere

Al meu muceste nitel si zicea ca-l doare o amigdala...Si-am realizat ca s-a schimbat kalimera, nu mai e ca la gradi unde-l tineam acasa la primul semn de raceala, tare bine am dus-o ca-l tratam prin izolare si scapam de tratamente mai serioase...om vedea

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
www.tocanadecuvinte.blogspot.com" target="_blank">TocanaDeCuvinte
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoemma spune:

Citat:
citat din mesajul lui Soleil

Anto, da' stiu ca va costa ceva tabara aia de ski. Aproape 350 de euro, mi se pare scump .

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face. Ca nu toata lumea are aceleasi gusturi.

Tabara efectiv e 750 lei dar echipamentul e cam tot atat, probabil.

La multi ani, Ilinca!

Copii gasesc totul in nimic, oamenii gasesc nimic in tot. (Giacomo Leopardi)

Mami de 2004 si 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manuelacrina spune:

In legatura cu racelile la scoala ...
Cum sa le evitam ? Ati inceput sa le dati ceva tratamente pentru cresterea imunitatii ? sau preventive pentru raceala ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Eu nu i-am dat nimic. De-a lungul timpului am remarcat ca tot aia era si daca ii dadeam imunostimulatoare si daca nu ii dadeam. Ba chiar mi se parea ca atunci cand intrerup tratamentul raceaste si mai si.Deci de 4 ani...nimic. Doar tratament daca a fost bolnava, nimic preventiv.

Dar ma sperie gandul imbolnavirilor in perioada scolii, nu prea putem sa ii tinem acasa cum am vrea...Sper doar sa nu prea fie cazul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Ilinca, La multi ani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Pe Matei in ultimii 2 ani l-au ajutat f mult extractul de muguri sau mladite de coacaz negru, plus multa vit c si imunorezistan. Date dupa o schema prescrisa de homeopat. Asa am dus racelile in ultima vreme chiar si fara nurofene si panadoale. Am observat la el ca se vindeca mai repede daca-l tineam acasa ca de multe ori isi cam combinau virusii intre ei. Acuma sa vedem cum e la scoala unde e mai greu cu tinutul acasa la primul semn de raceala.

Oricum eu am inceput sa ii dau vit c, si trebuie sa ajungem la homeopat la ctrl cat de curand si probabil ca o sa ii prescrie si schemele pentru lunile de toamna iarna.

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
www.tocanadecuvinte.blogspot.com" target="_blank">TocanaDeCuvinte
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it

Mergi la inceput