Clasa I * 2011-2012 [6]

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Si a mea e la categoria muti cand e vorba de salut, si jur ca ii fac continuu observatie. Stiu sigur ca nu e nici din lipsa de politete si nici din ingamfare, pur si simplu e mai timida. Dar eu perseverez cu observatiile, in general se corecteaza, rareori nu, si rareori initiaza ea salutul. Nu ma descurajez, eu o toc marunt in fiecare zi.

La fel am remarcat ca se ascunde cumva dupa mine cand ii vorbesc colegii ei, altii decat cei pe care i-a ridicat la rang de prieteni apropiati. I-am tot spus ca e urat, ca acel copil caruia nu ii raspunde la intrebare/chemare se simte respins si trist si probabil data viitoare nu o sa ii mai vorbeasca. Uneori reactioneaza adecvat, alteori tot...cam neprietenoasa.

Cred ca tine in primul rand de educatie, dar si de personalitate. Copiii mai timizi sunt mai ezitanti. Cel mic al meu a fost educat absolut la fel, dar el saluta din proprie initiativa, raspunde la salut si initiaza comunicari. Asta e.

Mergi la inceput

Daria, o sa fiu atenta la detalii.

Mergi la inceput

Apropos de frunzarit pe forum, imi amintesc - dar poate ma insel - ca remarcasem acum cateva zile la semnatura unei mamici de aici un sarbatorit/o sarbatorita azi printre scolarii din gasca noastra. Iar acum nu mai gasesc...2 degete ridicate?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Soleil spune:

Bravo, Roxana, uite cine e atent in clasa !! E Ilinca, fetita lui Mada.

Mada, sa-ti traiasca fata si sa aveti multe bucurii in scoala, iar supararile sa fie ca o ploaie de vara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Soleil spune:

Despre stilou - stiu ca am zis ca avem Herlitz, da' v-am pacalit . Atunci l-am luat ff rapid din raft si cand am zis de el copilul plecase deja la bunica-sa. Cu stilou cu tot desigur .
Asadar, nu avem Herlitz, avem un Bic Easyclick. Si inca n-am ajuns sa-i schimbam rezerva, sper sa se descurce la scoala.
Eu nici nu mi-am pus problema ca rezervele astea nu s-ar potrivi . Tre' sa ma duc acasa diseara sa fac un test.

Cica au la tema de azi o fisa cu liniute si punctulete de terminat. Printre altele. Adica inca o fisa cu numarat forme geometrice si ceva exercitii dintr-un manual. Nu mai stia care, da' cica le ia la rasfoit si isi aminteste ea .
Noi am tot avut teme pt acasa, dar inca n-au inceput sa scrie pe caietele normale. De sapt viitoare.

Anto, da' stiu ca va costa ceva tabara aia de ski. Aproape 350 de euro, mi se pare scump .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

Multumesc, multumesc, a mea e, da, 7 ani... prea repede au trecut. Iar am fost trista toata ziua, ori inceputul scolii ori oboseala ori inca nu stiu ce ma face de cateva saptamani sa nu fiu eu.

Sper sa-mi treaca cat mai repede.

Noi... cu lectii multe, media 2 ore pe zi, fara sa mai apucam sa lucram suplimentar.

Eu nu eram inca lamurita ce e educatia plastica aseara cand am facut ghiozdanul, in concluzie, am trimis-o cu hartie glasee la ea, foarfeca si plastelina.
Gresit trebuiau acurelele, pensulele si blocul de desen.
In concluzie, fata azi m-a certat ca am pus gresit in loc de "caietul cu foi albe, mami tu mi-ai pus cel cu foi colorate"
Dar aseara am intrebat-o ce e educatia plastica si ce sa-i pun la ea si mi-a spus pune-mi plastelina si foarfeca
Asa ca azi la telefon mi-a spus ca tina acuarelele in ghiozdan toata saptamana , probabil s-a simtit prost la scoala.

Si ma simt si eu prost, dar nu mi-a venit sa o sun pe Sora( asa ii spunem d-nei invatatoare) sa o intreb atata lucru, sau poate ca trebuia.

Nici a mea nu saluta, tre sa ma stropsesc nitel la ea sau sa-i fac semne discrete sa se sesizeze, in schimb daca persoana/copilul cu care ne vedem ii place ei, striga bunaaaaa de ne stie tot cartierul, selectivi copii avem

Ilinca si Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

Multumesc mult de pont, ma duc sa iau si Bic.

Acesta este www.price.ro/specificatii_herlitz_stilou_my_pen_m_alb-roz_1099975_3_354197.htm" target="_blank"> stiloul ei favorit . Daria, multumesc frumos, daca nu gasesc nici in weekendul acesta o sa luam legatura.

Rox, mamica Alexandrei si a lui Andrei

Roxana, sunt la noi asa, daca nu gasesti, iti iau eu ca si a mea tot asa are.

Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Mada, La multi ani fericiti si frumosi Ilincai si mult succes la scoala!

Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manuelacrina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mada

Multumesc, multumesc, a mea e, da, 7 ani... prea repede au trecut. Iar am fost trista toata ziua, ori inceputul scolii ori oboseala ori inca nu stiu ce ma face de cateva saptamani sa nu fiu eu.

La multi ani fericiti Ilinca !!! si mult succes la scoala !

... si eu am stari de-astea de oboseala Mada, si pentru noi e dificil sa ne adaptam noului program, poate mai dificil decat pentru ei, nu suntem asa "flexibile" ... sculat de la 6.00 , facut pachetele, tras de copil, alergat la scoala, alergat la servici, luat copilul, optionale, lectii, teme, sedinte ... ufff ... oare ne vom intra in ritm ?!! ... prin clasa VIII

Mergi la inceput

Mada, la multi ani Ilincai, sa fie sanatoasa si norocoasa! Si sa aiba mult succes la scoala! 2 ore pe zi de lectii...ma cam sperie.

Lora, am o prietena care pleaca maine la PN si vine marti, o sa o rog sa imi aduca ea, cred ca e cel mai simplu.

Mergi la inceput